Můžeš ho v conbuildru vyměnit.Draco napsal:Mam malinkatý dotaz na aktivitu Den blbec. Kde mam sebrat CD_Es_478-1.wag, když v traisetu k BP neni. A bez toho to nespustim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Můžeš ho v conbuildru vyměnit.Draco napsal:Mam malinkatý dotaz na aktivitu Den blbec. Kde mam sebrat CD_Es_478-1.wag, když v traisetu k BP neni. A bez toho to nespustim.
Ak v tomto případě si musíš stáhnout i zvuky a v adresáři MSTS založit novou složku "Zvuky" (respektive se Ti vytvoří rozbalením příslušných dvou adresářů) Na MSTS SINUS je úprava pro směrování zvuků do common.snd (povoleno autorem - Ppoolllem)Draco napsal:Tak sem ho našel na http://www.train-sim.cz![]()
Jo stojí ale,někde to chce fakt pevné nervy.Třeba já jsem musel začít hrát od začátku po osmi a půl hodinách protože jsem v Břeclavi nezastavil před návěstidlem a pak jsem nemohl jet víc jak 85 km/hmichawel napsal:Draco: To chce klid, protoze mas holt stary trainset je potreba jej opravit, skoro bych stahnul z msts.sinus.cz uplne vsechno, ale ta aktivita za to fakt stoji.
A zastavil jsi s tou 151 před tou boudou ?ramelow napsal:ja uz si v tej Masarycke neviem podarit. V case 11:08:28 za zavesim na 380, prejdem do jej kabiny a pokracujem v smere akoby na Hrabovku, teda k zarazadlu, ale po prejdeni vyhybky sa objavi hlasenie: ukol nesplnen.
zastavil som aj pri tej bude(objavilo sa hlasenie) a hlasenie som dostal aj pri zaveseni na 380, tak kde je chyba??
som tam prilis skoro ci neskoro??
Tak to fakt nevím. Já jsem to projel bez problému.ramelow napsal:ano zastavil
uz dva dni sa s tym trapim
ramelow napsal:ja uz si v tej Masarycke neviem podarit. .... sa objavi hlasenie: ukol nesplnen......
pak už zbývá jediné, popojel jsi moc blízko k námezníku. Je tam ukončovací bod, kdyby někdo chtěl odjet z depa bez svolení. Asi měl být kousek dál, aby se vybavil až za námezníkem.ramelow napsal:ano zastavil
uz dva dni sa s tym trapim