Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nevím jak na Masaryčce,ale u nás v ČB fíra ví už ze stanice kam sebou hodí a pokud to neví ohlásí se vysílačkou a dozví se to.Ale to je jedno,to je můj problém mezi klávesnicí a židlí.Po několika opakovaných loadech se mi to nepodařilo rozchodit.Ještě zkusím trochu vypucovat PC a zkusím nainstalovat Bin 1.7.,jel jsem to na 1.6.1223.Pak uvidíme.Zbyněk Šemora napsal:Copak mohu přijet do depa a bez zastavení jet rovnou na točnu nebo přesuvnu? Vždy musím zastavit u nějaké boudičky, kde je topírenský a řekne Ti, kam se uklidíš.

Zkus stránku 5 příspěvek 7 od vrchu na tomto foru.Jedle napsal:....Kdyz zastavim u boudy a pak se zas rozjedu, tak mi to napise, ze jsem opustil depo bez souhlasu a hra opet konci ...
Poradi nekdo co tam chybi ? ...
Jedle napsal:Tak bych se mel asi omluvit vsem ...
Vsechny me problemy zpusobene s hranim aktivity Den blbec byly zpusobeny asi vlastni nevedomosi ..
Noo .. ke kazde aktivite by se mozna hodil popis pro vetsi laiky .. ne kazdy to pochopi ..
A dost lidi muze byt blbec jako jaaaa![]()
Aktivita Den blbec má za úkol, aby hráč projezdil co nejvíce tratí BP. Aby to bylo možné, bylo zapotřebí za směnu prožít mnoho mimořádných událostí, proto Den blbec.
Některé vlaky mají kvůli potřebám v aktivitě pozměněnou trasu, řazení i jízdní řád.
Za směnu vystřídáte 3 lokomotivy, ujedete 830km a čeká na vás téměř 200 hlášeních a úkolů. Potkáte asi 115 vlaků, což na tak dlouhé trase není tolik, ale víc provozu by neúměrně prodlužovalo start MSTS.
Jízdní řád je nutné dodržovat s tolerancí + - 1 minuta.
SAVE doporučuji před každou stanicí, kde máte pobyt. Zde očekávejte úkol, který ne vždy se může na první pokus zvládnout.
Celá aktivita je formulovaná jako služba strojvedoucího a hlášení jsou v originál jazyce včetně některých nářečích, ne vždy spisovných. Proto hra není vhodná pro malé děti.
Pro hru je nutné mít nainstalován MSTS BIN verze 1.6.122319 a vyšší.
Příjemnou zábavu.
Na tohle jsem odpovídal asi 4x. Odpověď najdeš v předpise D1. Co má strojvedoucí udělat, když je na návěstidle červená?????Čouda napsal:Ahoj! mám problém. Po dojetí do Břeclavi od Hohenau, připojení vozů a následném odjezdu zůstává aktivovaná maximální rychlost 80 km/h. když přetáhnu (llimit svítí 120), tak konec a že lv vlaky smějí jet pouze 80tkou. je fakt že v Břeclavi jsem o 4 minuty dřív před jř. v hohenau dostanu odjezd a v břeclavi taky, ale pořád zůstává ten limit 80. co s tím?
Strana 9 tohoto foraČouda napsal:Ahoj! mám problém. Po dojetí do Břeclavi od Hohenau, připojení vozů a následném odjezdu zůstává aktivovaná maximální rychlost 80 km/h. když přetáhnu (llimit svítí 120), tak konec a že lv vlaky smějí jet pouze 80tkou. je fakt že v Břeclavi jsem o 4 minuty dřív před jř. v hohenau dostanu odjezd a v břeclavi taky, ale pořád zůstává ten limit 80. co s tím?
Já kvůli tomu jedu znova.Blackwolf napsal:Strana 9 tohoto foraČouda napsal:Ahoj! mám problém. Po dojetí do Břeclavi od Hohenau, připojení vozů a následném odjezdu zůstává aktivovaná maximální rychlost 80 km/h. když přetáhnu (llimit svítí 120), tak konec a že lv vlaky smějí jet pouze 80tkou. je fakt že v Břeclavi jsem o 4 minuty dřív před jř. v hohenau dostanu odjezd a v břeclavi taky, ale pořád zůstává ten limit 80. co s tím?![]()
![]()
![]()
Mě to taky dostalo.
Medo napsal:Zdravičko pánové!
MTS znám už nějaký ten pátek takže si nemyslím že bych byl amatér. Bohužel ale nemužu dojet do Chocně včasNechápu třebas jak tam může někdo jet ještě o tři minuty dříve
Já neustále jedu tak o 2-3 Km/h než je povolená rychlost.
Tak to nevim .. ja jsem prekracoval rychlost o 2km jen mezi Chocni a Tynistem - poprve jsem to nestihl .. ale kdyz jsem prekracoval o 2km tak jsem tam byl o minutu driv
Jinak celou aktivitu jedu spis 2 - 3 km pod maximem ... a v pohode .. ve stanicich mivam rezervy 1 - 2 minuty ... a nekde i mnohem vic ...
Bob napsal:Jedle:
- Pokud se ti přepínala kabina, tak jsi tam nějaký Bin musel mít, bez toho to MSTS nezvládá.
- Popis aktivity - tuším, že Den blbec má obtížnost "Těžká". A vzhledem k tomu, že se jedná o simulaci práce strojvedoucího, lze předpokládat, že virtuální fíra, který si na "těžkou" aktivitu troufne, již nějaké znalosti o dopravě aj. má....![]()