Na víkend jsem si udělal test té své šílenosti. Zatím asi 250 událostí a po testech chybné jen několik nepodstatných. Začátek v 18.00, konec před pátou ráno, akorát se rozednívá. Šílený Paths je funkční a nuda to určitě nebude. Takovy Sergej s 25 kočáry jede do kopce na plný výkon 20 až 25, ale jede. Zapotíte se s klouzající 130, u 163 na plný výkon Vám rychlost v kritickém místě klesne na 27km/h, pokud se dobře rozjedete. Jinak smůla.
Hra mi spadla jen při načítání rozhlasu na hlavním v Praze, ale to je někdy, když jsem se moc kochal. Pak mi spadla ještě v Uhříněvsi, ale tam to byla spíš náhoda.
Kromě téměř hodinového šibování v depu si odjedete 7 pořádně těžkých vlaků, plus jeden rychlík, plus jedna souprava, plus tři lokomotivní. A přepřah v Kutné Hoře s 731. Už jen odstranit několik chyb v trati, kdy záhadně mi nejde rozsvítit posun dovolen, ikdyž je kolej volná, zhaslá návěstidla se moc vyřešit nezdařilo, hold občas bude nutný save/load, pak ješte doladit úkoly, doplnit traffic a může vše jít ven. Hold brnkačka.
Šíchta bude na puklíkovi, 163, 731, 163, 130, 781 a 162.
Ale žádná honička. Klídek, pohoda a během zkoušek brzdy budete mít i nějakou tu minutu postavit si na kafe nebo se jít vyčurat.
Pro představu, s uvázlým vlakem jsem špatně zastavil, tak proti plánu jsem musel couvat pár set metrů pro rozjezd dvakrát a zpoždění jsem srovnal. (dá se trochu švindlovat s překročením stanovené rychlosti daného nákladního vlaku)