Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Vrbam napsal:
karminek napsal:
Hekl338 napsal:
Zeptám se jinak. ......
A jestli pak pockas na povoleni odjezdu? Pokud si pamatuji, bylo treba pockat u nejake vyhybky (uz presne si nepamatuji), kdyz si nepockal, aktivita skoncila. Pokud se pletu, znalejsi me opravi, uz je to delsi doba, co jsem aktivitu jel.
Vždycky když počkám tak mo to píše že jsem pomalej,když přejedu výhybku tak jedu bez povolení.co s tím?
Z depa odjíždíš až v 11:18, je tam trochu delší čekačka a musíš stát u námezníku těsně u výměny co vede z depa. Včera jsem tím místem projel bez problémů a jak jsem už psal tak už jsem za Pardubicema s tím EC75 a 380 001.
v tom případě mě nemá někdo rád,poslední hláška je makej makej,mašinka nesmí vyjet pozdě,ale dál mě to nepustí.(viz.jak jsem psal dřív).

Já mám zase problém v Hohenau, nejde mi odpojit 380tka od vozů, pokaždý se k ní ty vozy znova připojí.

PS: Spíš než Lv bych dal tu 380tku na ten nákladní vlak co stojí v Hohenau

Vrbam napsal:
Já mám zase problém v Hohenau, nejde mi odpojit 380tka od vozů, pokaždý se k ní ty vozy znova připojí.

PS: Spíš než Lv bych dal tu 380tku na ten nákladní vlak co stojí v Hohenau
Problém by neměl být, pokud jsou použity vozidla z DVD. Ale pokud mi přesto někdy něco nešlo rozspojit, tak pomohlo z vlakem mírně škubnout a rozspojit za pohybu.

Z Hohenau musel jet strojově, protože dispečer rychle potřeboval lokomotivu na EC do Bratislavy. :lol:

dobrý

362.123-2 napsal:
Přesně tak, mašinu dal na malý výkon a povedlo se odpojit. Dnes jsem to dohrál do konce...
chachá a jenom já zůstanu v depu na masaryčce.

Re: dobrý

karminek napsal:
362.123-2 napsal:
Přesně tak, mašinu dal na malý výkon a povedlo se odpojit. Dnes jsem to dohrál do konce...
Při náročnější aktivitě je nutné znát i staniční řády.
Při vjedzu do depa je nutné zastavit někde mezi boudou a začátkem přesuvny, kde sídlí topírenský a ten Vám řekne, kam se mašinka uklidí. Po příští aktualizaci trati jsem pana topírenského posunul až ke kolejím. Snad už to každému dojde, kde má zastavit. :lol: A pak je nutné číst hlášení a to včetně těch, které se objeví po nesplnění úkolu a předčasného konce hry.

Re: dobrý

Zbyněk Šemora napsal:
karminek napsal:
362.123-2 napsal:
Při náročnější aktivitě je nutné znát i staniční řády.
Při vjedzu do depa je nutné zastavit někde mezi boudou a začátkem přesuvny, kde sídlí topírenský a ten Vám řekne, kam se mašinka uklidí. Po příští aktualizaci trati jsem pana topírenského posunul až ke kolejím. Snad už to každému dojde, kde má zastavit. :lol: A pak je nutné číst hlášení a to včetně těch, které se objeví po nesplnění úkolu a předčasného konce hry.
Ach ano vypadá to že jsem chtěl vyjet po špatné koleji .Díky za radu. :D

Jak jste stihli v aktivitě Den blbec dojed do Týniště nad Orlicí?Já pokaždý dojedu na začátek peronu a v 8:43:15 aktivita vypne!A v Borohrádku jedu ještě v čas.Dodržuju stanovenou rychlost, ale stejně to nestihnu!

Nazdar, aktivitu Den blbec jsem projel celou, ale někdy jsem myslel, že vyhodím z okna PC. Dle mě musíš jet vždy o 4-5 km více, než je na rychlostníku, čilli v toleranci , a brzdit včas, ale na poslední možnou dobu, aby jsi přijel kdalšímu rychlostníku tak akorát. Je to dost těžké, hlavně v depu Masaryčka jse se motal 2 dny, přitom je velmi jednoduchý posun, Ono jse o to, jak zastavíš, na kterém místě. A to se pokaždé nepodaří. Potom nedostaneš hlášku a je konec. Vše závisí na všem. Např. dojel jsem do Chocně 1.5 min opožděn, mohl jsem odjíždět včas, ale bohužel, nebylo to v toleranci + - 1minuta a úkol byl ukončen. Možná by bylo dobré udělat toleranci + - 3 minuty. Na dráze jsem pracoval 27 let, ale tak přesně jsme nejezdili. Svět ( a hlavně naše dráhy) by se nezbořily, kdyby byla větší tolerance. Ale to je jen a jen na staviteli této aktivity. Ale jinak, i když náročná, je tato aktivita OK. Takže, chce to pevné nervy a hlavně stále zálohovat, ať někam dojedeš. Držím palce. Milan

Michal napsal:
bob57_cz napsal:
... ( přesnost 105% ?! ) ...
Vy jste za minulého režimu neplnili na 105%.
Já při testech jsem jel spíš pod než bych překročil rychlost. Z Olomouce jsem to rozjel na 160 a zkrokoval na sérii. Za Zábřehem v těch obloukách jsem jel něco přes 70 na asi 11. stupeň. V Chocni jsem takovou jízdou byl 5 minut s náskokem.

Naposled editoval moderátor:
Ano omlouvám se, byl to špatný příklad, budu muset jet tak, jak píše pan Šemora. Trochu problém je v tom, že ne každý je či byl fíra. Čili musíme se naučit řídit LV, vyzkoušet vše a potom snad pojedeme, tak jak se má.A jestli je to procesorem, tak tomu nepomohu. Milan

Já jsem tedy rychlost v žádném případě nepřekračoval. Snažím se vřdy držet rychlost asi o 2 km/h méně, než je rychlost povolená. :wink:

Ste mě namlsali asi si to sjedu znova. tenkrát jsem zkončil v břeclavi a už mi nešel nahrát save to naštve žj. tak zdar a 151 001 čeká..

Tak to je divný že já to prostě nemůžu stihnout!?A to jezdím na hraně překročení rychlosti.No asi to budu muset hrát tak dlouho, než tam prostě dojedu včas.

No, tápal jsem po tom, jako ty, ale chce to si hrát trošku s jízdou a brzdou. Taky jsem to několikrát nestihnul, vzpomínám si, že snad do Hradce jsem přijel pozdě. Hodně jsem si hru ukládal a pokud se mi stalo, že jsem to nestihnul, tak jsem si hru nahrál od stanice, kde jsem byl včas. Pak jsem změnil techniku jízdy, jel jsem o něco svižněji, ale opět připomínám, že o 2 km/h méně, než byla max. povolená rychlost. Přátelé, dá se to zvládnout.

Tak děkuju za radu.Asi budu muset taky změnit techniku jízdy.Hodně si to ukládám.Skoro před každou stanicí.Asi si tu aktivitu dám od znova.

Začni hrát od poslední stanice, kde jsi byl včas, nemá smysl hrát od znovu, protože by to bylo vlastně to samé.

já netuším, jak můžete dodržet jízdí dobu, pokud jedete o 2km/h méně. Zkoušel jsem to, nepřekračoval jsem a do Chocně jsem si přivez 2 minuty zpoždění - END (hláška kde se flákám) při předchozím pokusu to byla si minuta a kousek. Nezlobte se na mě, ale jízdní doba by měla být opravdu trošku volnější. Toto je jízdní doba pro ešus na AVV. Tam si takhle tvrdou jízní dobu můžeme dovolit, ale pánové 151 je něco jiného. Pokud bude volnější jízdní doba, nebudeme muset tolik kvedlat s rajčákem, protože se časy budou stíhat. Pokud bude takhle tvrdá tak nezbývá nic jiného než držet tra´tovku a jet nadoraz

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře