Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Však až půjdeš kolem vyfoť budovu, zajdi dovnitř, vyfoť císaře a je tonebulus napsal:Bouhužiaľ neviem nájsť fotky z prvej sleziny a odkazy v príslušnom vlákne sú už nefunkčné...![]()
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Však až půjdeš kolem vyfoť budovu, zajdi dovnitř, vyfoť císaře a je tonebulus napsal:Bouhužiaľ neviem nájsť fotky z prvej sleziny a odkazy v príslušnom vlákne sú už nefunkčné...![]()
Adobe Reader 1.5 v mobilu to přečte také.Tax napsal:http://xtrain.alsat.sk/info/ceska_hospoda.pdf ... K prezeraniu je potrebný Acrobat Reader 6.0 alebo vyšší.
A rovno ju môžeš aj vymodelovať.Zbyněk Šemora napsal:Však až půjdeš kolem vyfoť budovu...
Za kvalitu sa platí ... kto chce putiku IV. cenovej kategórie, tak musí počkať do leta, keď bude zraz na Rendezi. ( tento rok má byť zraz vraj pred prázdninami - zistím, upresním )nebulus napsal:Lístok ... Cenník jedál a nápojov je zverejnený o pár príspevkov vyššie. Ceny v tomto podniku predstavujú možno taký trošičku vyšší priemer na danú lokalitu.
Sem... 8)Mulder napsal:Tak šichty už mám do 14 februára naplánované a 11 mám zatiaľ 100% volno, takže do Blavy určite prídem R702. Kam treba poslať prihlášku???![]()
No Tax mi docela slušné a levné ubytování sehnal na Kramároch na vysokoškolských kolejích lékařšké fakutly ( přímo proti nemocnici na Kramároch) - stálo to tuším něco okolo 400 Sk...mají tam hosťovské pokoje.....sice sparťánské, ale na jednu noc to bohatě stačí....Stavitelxx napsal:Pánové z Bratislavy, nevíte někdo o levném ubytování na jednu noc? Když tak koukám na internet, tak se mi z těch cen protáčejí panenky:?
Martens napsal:...sice sparťánské, ale na jednu noc to bohatě stačí....
Když je někdo slavista? Myslím, že máš kliku, že jsou zatím noci docela tepléKosac napsal:Martens napsal:...sice sparťánské, ale na jednu noc to bohatě stačí....
No jo, kdyz je nekdo slavista...
Lacné ubytovanie v BA:Anonymous napsal:Díky Martensi, nemáš kontakt na ty koleje, telefon, nebo meil, nebo int stránku jestli mají? Martin