Februárové stretnutie priaznivcov v MSTS v Bratislave.

Zbyněk Šemora napsal:
Také je proti srsti, aby fandové do vlaků cestovali autobusem.
A nepojede tady někdo autem :?: :twisted:
Nemohl jsem si to odpustit. Snad mi moderátor promine.
Pozn. moderátora: Bus, vlak, vlastné gumokolo, to je fuk, ale zabalastovať vlákno XYZ príspevkami dohadovaním sa o výpočte ceny za cestovné naozaj išlo aj v súkromných správach. Keďže máme demokraciu a slobodu slova, tak žiadne napomenutie nedostaneš, nemáš ho za čo dostať.

Naposled editoval moderátor:
Pokud by jel z Prahy speciální autobus pro účastníky sleziny, tak to je něco jiného. To samé se týká přepravy auty. Ale pokud bych jel kamkoli solo, tak když jsem fanda do vlaků, tak spojím příjemné s užitečným a projedu si v reálu trať, která existuje do MSTS a hlavně v případě, pokud jsem tudy ještě nejel.
V mém případě je vlak problém, protože mne na trati mezi DNV a Bratislavou nezastaví a nepočká na mě, až si prohlédnu a vyfotím co potřebuji. :lol: Nebulus mne tam sice už zavezl několikrát, ale já tam stále vidím nějaký problém. Do třetice se snad zadaří. :lol:

nebulus napsal:
Takže informácia pre tých, čo prídu na hlavnú stanicu vlakom o 9:20hod IC Moravia: Na nástupišti vás bude čakať delegácia v zložení Duuso a Dráčik. Miesto stretnutia.....
OK..ja síce prídem z úplne opačného smeru a trochu skôr, ale nedá sa mi nespýtať :
Odkedy je plánovaný oficiálny začiatok a čisto teoreticky aj koniec ( viem že nikto tam nikoho držať nasilu nebude )???? :roll:

Oficiálny začiatok je o 11:00 hod v Českej pivnici, koniec bude keď sa rozpustíme, podľa skúseností začnu účastníci odchádzať podvečer na vhodné prípoje. Oficiálny koniec stanovený nieje, takže až do záverečnej je možné tam zostať.

nebulus napsal:
Oficiálny začiatok je o 11:00 hod v Českej pivnici, koniec bude keď sa rozpustíme, podľa skúseností začnu účastníci odchádzať podvečer na vhodné prípoje. Oficiálny koniec stanovený nieje, takže až do záverečnej je možné tam zostať.
Pre tých, ktorí nebudú chcieť chodiť hore dole a fotovať, môžem urobiť spoločnosť už od 9:30 - 10:00 v Českej pivnici. Prípadní záujemcovia sa mi môžu ohlásiť na mobil -číslo pošlem v súkromnej správe.

Tax: Začiatok je preto o 11:00hod, lebo neboli ochotný otvoriť CZ pivnicu skôr. Či ako si to myslel?

nebulus napsal:
Tax: Začiatok je preto o 11:00hod, lebo neboli ochotný otvoriť CZ pivnicu skôr. Či ako si to myslel?
Aha ... no tak OK ... tak zatiaľ postojíme trebárs pri stánku na stanici, tam tiež budú mať nejaký ten liečivý grog :lol:

Takže stretnutie prebehlo úspešne a bez nejakých komplikácii. Jedinou komplikáciu bolo že sa mi v sobotu pokazilo auto, čo mi trocha narušilo plány, ale našťastie ale Bigfoot ochotne vypomohol. Účasť bola slušná, väčšina prihlásených aj naozaj prišla :D . Akurát mi nebolo všetko jedno na konci stretnutia, keď už všetci čiastočne zaplatili svoju útratu zo spoločného účtu a pomaly sa porozchádzali. Chvíľku som bál že tam v bare nechám projektor ako zálohu :lol: Našťastie všetko bolo v poriadku. Chcel som sem dať aj nejaké fotky, ale pre technické problémy sa mi to včera nepodarilo, skúsim dnes večer.

nebulus napsal:
Takže stretnutie prebehlo úspešne a bez nejakých komplikácii. Jedinou komplikáciu bolo že sa mi v sobotu pokazilo auto, čo mi trocha narušilo plány, ale našťastie ale Bigfoot ochotne vypomohol. Účasť bola slušná, väčšina prihlásených aj naozaj prišla :D . Akurát mi nebolo všetko jedno na konci stretnutia, keď už všetci čiastočne zaplatili svoju útratu zo spoločného účtu a pomaly sa porozchádzali. Chvíľku som bál že tam v bare nechám projektor ako zálohu :lol: Našťastie všetko bolo v poriadku. Chcel som sem dať aj nejaké fotky, ale pre technické problémy sa mi to včera nepodarilo, skúsim dnes večer.
Ak som dobre rátal, bolo nás tam 17, z toho dvoch pánov nedokážem identifikovať - pritom jeden sa mi predstavil sám a druhého predstavili - ach bože tá skleróza.

Já chci ještě vyhubovat hloučku lidí, kteří si z mého notebooku spustili MSTS přes Trainstore a po ukončení hraní neprovedli úkon "Vše zpět do MSTS"
Až dnes úplně náhodou, kdy jsem po síti hledal určitý consists na jiném PC jsem na to přišel.
Kdybych nic netušíc cokoli aktualizoval, tak nemusím psát jaký jsem si mohl udělat v MSTS guláš.

Jelikož to byla skupina přátel Bob, Dráčik a spol. Je odpuštěno. :lol: (mám u Vás pivo )

Zbyněk Šemora napsal:
Já chci ještě vyhubovat hloučku lidí, kteří si z mého notebooku spustili MSTS přes Trainstore a po ukončení hraní neprovedli úkon "Vše zpět do MSTS"
Až dnes úplně náhodou, kdy jsem po síti hledal určitý consists na jiném PC jsem na to přišel.
Kdybych nic netušíc cokoli aktualizoval, tak nemusím psát jaký jsem si mohl udělat v MSTS guláš.

Jelikož to byla skupina přátel Bob, Dráčik a spol. Je odpuštěno. :lol: (mám u Vás pivo )

Zbyňku, to jsi spíš měl psát, že je napuštěno či spíše nalito? :lol:

Zbyněk Šemora napsal:

Vrcholově se omlouvám, byla to má chyba. S Dráčikom jsem těsně před odjezdem řešil Plecháče a pak už najednou bylo málo času.....

Jinak setkání bylo super. Jednak jsem se po dlouhé době podíval na Slovensko a taky se potkal s lidmi, s kterými si mám co říct. Skoro by se chtělo říct "Bratia, ďakujeme".

Bob napsal:
Jinak setkání bylo super. Jednak jsem se po dlouhé době podíval na Slovensko a taky se potkal s lidmi, s kterými si mám co říct. Skoro by se chtělo říct "Bratia, ďakujeme".
S poľutovaním musím konštatovať, že z dôvodu nedostatku času - stretnutie bolo moc krátke - som sa s niektorými ľuďmi stihol len pozdraviť, ale na dlhšiu debatu nezostalo času. Ale aspoň že sme sa videli, aj keď sme toho až tak moc nenarečnili.
Na druhej strane sa Jene konečne dočkal nejakých tých nových drážnych budov pre trať ŽSR 150 - jednu sme šili horúcou ihlou priamo na stretnutí. Napriek poľným podmienkam, pri ktorých vznikala sa zdá, že sa vydarila. Nakoniec si myslím, že po tej novšej sade zas siahnu aj ďalší stavitelia tratí ;)

Ďalšie polooficiálne stretnutia sa môžu uskutočniť aj pri príležitosti akcií ako je zraz na Rendezi 2007 alebo narodeninová jazda Vlaky.net

Takže by som sa tiež chcel poďakovať organizátorom tohto stretka . Bol som na tomto type ( teda priaznivcov MSTS ) prvý krát, no bol som nadšený, spokojný a zas o niečo "múdrejší" a tiež som videl veľa odtiaľto známych ľudí aj "live" a teda nie len podľa obrázkov v nicku
Ešte raz , vďaka

Také se připojuji s díky organizátorům. Setkání bylo velmi příjemné. Postupně se rozvzpomínám, co jsem komu nasliboval. Snad na nikoho nezapomenu. Kdyžtak se připomeňte. :D

Back
Nahoře