djneon napsal:OT: JOHNZI, jezdíš přes Vsetín?![]()
Jo, jo ...
Přes Vsetín Vávro, přes Vsetín![]()
![]()
![]()
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
djneon napsal:OT: JOHNZI, jezdíš přes Vsetín?![]()
Přes Vsetín Vávro, přes Vsetín![]()
![]()
![]()
,Erik napsal:Horehronec.
Horehronec bol parádny za červených ... z Práglu cez Blavu na východ ... a to za Novými Zámkami stál pri každej vŕbe, žiadna elektrika k Zvolenu ...Dráčik napsal:Je to stále tak. Čas medzi Horehroncami v Dedinkách je tak na 4 pivá.
No ale zas na druhej strane BA Vinohrady je skôr spoločné zastávčisko o 4 koľajach na dvoch tratiach ( pre neznalých BA Hlavné - Žilina a BA Hlavné - Štúrovo ) a to v dobrom dosahu MHD. Potom neni divu, že tam stoja vlaky jak odchádzajúce z BA, tak aj prichádzajúce, vrátane toľko omielaného HorehroncaDráčik napsal:Zastávka Bratislava Vinohrady, tak okrem IC stojí všetko. Tak isto aj Turčianske Teplice.

Krnov-Cvilín na 310-ceBedlisch napsal:Takových zastávek je víc, kde staví rychlíky. Již jmenovaná Ramzová, Golčův Jeníkov město, dále třeba Jirkov zastávka, Bakov n.J. město, Rtyně v Podkrkonoší, Plavy. Dál si již nevzpomínám. Ale rychlíky stavěly dříve i třeba v Sedlejovicích, na Rádle, v Ústí n.O město,...
Davidus napsal:Když už je tu řeč o Horehroncovi, který jsem už taky vyzkoušel, ale jen z Bystrice do Brezna, tak k tomu mám dotaz. Nemá někdo náhodou video z tratě, po které jezdí? Považuji tuto trať za jednu z nejkrásnějších v SK a v Horehroncovi ji projíždět je super. Za minulé léto jsem si taky oblíbil všechny vlaky jedoucí ze Zvolena na Kremnicu, hlavně kvůli té trati. To je další z mých oblíbených.