Model MUV 69

Lubomir napsal:
Na mé stránce http://lubomir.webnode.cz najdete v sekci Download update modelu "Přívěsný vozík PV-1" na verzi 2.0. Model je doplněn stínem, variantou s koncovkami, opraveny drobnosti a odlehčen o cca 60 polygonů.

Dobré ráno, tož jsem koukal na modely krásná práce,ale má smysl mít u modelů stíny? když jsou stejně ve hře vypnuté,kvůli jiným modelům?

Howky napsal:
... má smysl mít u modelů stíny? když jsou stejně ve hře vypnuté,kvůli jiným modelům?
Porovnej vedle sebe v MsTS model s vymodelovaným stínem a bez něj, je to úplně o něčem jiném. Pokud ti stín vadí, stačí malá úprava textury a stín zmizí komplet :)

Howky napsal:
Dobré ráno, tož jsem koukal na modely krásná práce,ale má smysl mít u modelů stíny? když jsou stejně ve hře vypnuté,kvůli jiným modelům?
Pro upřesnění - takto udělané stíny vozidel se vypnutím zobrazování stínů v MSTS nezruší, protože jsou přímo součástí modelu.

Dobrý den, chybí mi hodně modelů právě zde od Lubomíra, ale stránky, resp. stahování z nich je nefunkční. Uměl by mě někdo nasměrovat, kde se dají stáhnout? :-( Děkuji

Děkuji velice, ty polské stránky jsem zahlédl, ale neměl jsem odvahu se pouštět do placení někam do Polska :-) A ostatní Lubomírovi modely bych někde mohl sehnat? Děkuji.

Našel jsem, ale archiv je zaheslovaný, takže metál nebude. Zkoušej dál.

Jinak by to šlo i přeposlat mailem ( Skype, TeamViewer, ...), protože v archivu s modelem jsou nesmyslné licenční podmínky pro komerční produkty 3DDR Studio v angličtině, ale tento produkt byl nekomerční.

(Ten link byl na můj síťový disk ve vnitřní síti, takže bez tunelu zvenčí nedostupný.)

I tak ti děkuji za snahu. Do SZ ti pošlu email a kdybys měl chuť mi poslat lubomirovy vozy, tak ti budu vděčný.

Edit: tak nic. SZ máš zakázané. Nevadí.

Back
Nahoře