Model MUV 69

Kabína k MUV69

Konečne sa mi podarilo nafotiť vnútro "muvky". Nakoľko MUV69 nemal žiadny vlastný cab, tak som sa rozhodol z týchto fotiek zhotoviť cabview. Ovládací panel k MUV je bohužial pod veľmi ostrým uhlom z pohľadu vodiča. Z tohoto dôvodu nie je dobre vidieť ukazovatele. Preto je cabview plne statický.
Myslím si že aj tento statický pohľad urobí krôčik k reálnosti jazdy s MUV69.
Kabína je k stiahnutiu na mojich stránkach.
Po stiahnutí kabíny si každý užívateľ musí v ENG súbore preznačiť odkaz na CVF súbor nakoľko stávajúci model muvky používa cab z iného modelu.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ke-msts.ic.cz/obrazky/cabMUV69_150x113.jpg

kabina MUV

Zdravím, tak jsem dneska vypnul AE a kouknu na fórum a ona kabina k MUVce Paráda, Kebarko díky za ni, skvělá práce. Dan :D

Naposled editoval moderátor:
Zvuky CD 210

Ahoj chci se zeptat,myslíte že by se na MUV dali použít zvuky z CD 210 ?? ,protože se mi zdá že mají hodně podoné zvuky....

Re: Zvuky CD 210

CD242220 napsal:
Ahoj chci se zeptat,myslíte že by se na MUV dali použít zvuky z CD 210 ?? ,protože se mi zdá že mají hodně podoné zvuky....

Dúfam že si myslel CD 810, pretože 210 je elektrická loko, tak pochybujem, že tie zvuky su podobné!!!

Ivan.ps napsal:
CD242220 napsal:

Dúfam že si myslel CD 810, pretože 210 je elektrická loko, tak pochybujem, že tie zvuky su podobné!!!
jéé já se spletl,omlouvám se,jo myslel jsem CD 810 to bych řekl že je dost podobné co myslíte ?? mohl bych ty zvuky použít viďte ?? :roll:
A nebo jsou zvuky k MUV,já je zatím nesehnal ale možná existují... :wink:

CD242220 napsal:
Ivan.ps napsal:
CD242220 napsal:

jéé já se spletl,omlouvám se,jo myslel jsem CD 810 to bych řekl že je dost podobné co myslíte ?? mohl bych ty zvuky použít viďte ?? :roll:
A nebo jsou zvuky k MUV,já je zatím nesehnal ale možná existují... :wink:

Zvuky z 810 jsou jako provizorní. Jinak absolutně nejsou stejné. Pokud kolem tebe někdy projela stará pragovka V3S, tak tento motor mají MUVky. A navíc motor z 810 by se do MUVky asi ani nevešel.

A co kdyby se začátečníci ráčili obtěžovat a zalistovali na foru malinko do historie a zjistili, že zvuky pro MUV se tu už rozebíraly ?!
Pořád se s každým novým členem opakují stejné plky dokola !

no a? začínat zde je trochu těší!
tak si neprohlédl historii no bože toho se stalo!
no a ty se musíš zmínit že všechno víš kde co je na foru! :(

Jan Paloch napsal:
no a? začínat zde je trochu těší!
tak si neprohlédl historii no bože toho se stalo!
no a ty se musíš zmínit že všechno víš kde co je na foru! :(
Ty mezi ně patříš taky, tak se nedurdi. Mne ani nikoho dalšího to určitě netěší, jak píšeš. Proč si pořád každý elév myslí, že tu servírujeme zlaté a stříbrné podnosy ??? !!! Nejednou jsme tu psali, že se musí každý napřed snažit odpovědi najít a teprve při absenci použitelného řešení se ptát !
Nedá se to nazvat jinak než LENOST a netrpělivost.

Pikku napsal:
Tak jsem nakonec uploadoval tu půl roku slibovanou Kebarkovu muvku. Stahujte pokud máte zájem na známých stránkách, obrázek je zde

b7978c3f217015419575abae0fe2a445.jpg

Kebarkovi ještě jednou děkuju.
Kde ji prosím najdu,nemůžu ji najít...

Lubomir napsal:
Nemá, prosím, někdo z kolegů možnost nafotit KSF 70 na textury???

Jedna určitě stojí v Prostějově na hlavním, ale dřív jak 1.11. se tam nedostanu.
tzn Jestli má někdo možnost dřív, či někde jinde, dejte vědět, ať se tam zbytečně neženu.

Carlos

Lubomir napsal:
Nemá, prosím, někdo z kolegů možnost nafotit KSF 70 na textury???
V modelu jsou použity náhradní, ale není to ono.
Děkuji moc. Zdraví Lubosák
http://img514.imageshack.us/img514/103/ksf701va0.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/6370/ksf702qn3.jpg
To vypada suprove!
bohuzel moznost nemam, teda pokud by se fotky nedaly nahradit necim co vypada trochu jako americka MUVka.....
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.net/t5705_1003417.JPG[/url]

Je to paráda :ole: tento stroj je prostě nádherný

Back
Nahoře