Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nedávno jsem hrál nějakou aktivitu (tuším R 610 Ohře), kde v Praze hl.n. dostanete zprávu, abyste zabrzdili vlakovou brzdou a následně na vás najede zezadu žehle a připojí na vás 2 lůžka. Takže to, aby na vlak hráče najel jiný vlak, by šlo.Vrbam napsal:Zajímalo by mě, jestli by šlo udělat aktivitu v KH se zálohou 731 na posunu. Šoupat stejnosměrky od nákladu pod = (DC) a laminy od nákladu pod ~ (AC).
To bohužel nejde. Abych to upřesnil, ta laminátka ten vlak nepřipojí a neodjede s ním to právě nejde.Vrbam napsal:ZS to není ono.
Záloha dělá to, že šoupe loko pod příslušnou napěťovou soustavu. Takže žádné přijedu na obsazenou kolej atd.
Př. Přijede náklad od Kolína, já připojím loko a odtáhnu ji na druhou stranu nádraží a pak na ten náklad najede laminátka a bude pokračovat směr Brno.
Dalo by se to obejít tím, že trf mašina najede na kolej s vlakem, zastaví dost daleko od návěstidla ( kvůli reverz/postavení návěstidla pro odjezd ) i od vlaku, bude čekat na vyčkávacím bodě a hráč zezadu na ní vlak natlačí zálohou a spojí, po odvěšení zálohy vyprší čas vyčkávání a může odjet.Ondra.H napsal:To bohužel nejde. Abych to upřesnil, ta laminátka ten vlak nepřipojí a neodjede s ním to právě nejde.Vrbam napsal:ZS to není ono.
Záloha dělá to, že šoupe loko pod příslušnou napěťovou soustavu. Takže žádné přijedu na obsazenou kolej atd.
Př. Přijede náklad od Kolína, já připojím loko a odtáhnu ji na druhou stranu nádraží a pak na ten náklad najede laminátka a bude pokračovat směr Brno.
Je to sice hezký ,ale jak již psal Zbyněk tak to není reálné. Přeci fíra v KH nepřeleze na jinou mašinu a nepojede dál. Lepší by bylo kdyby vezl nějaký vlak zpět.Venny napsal:... hráč přijede se soupravou, na ni najede jiná mašina jako traffic , připojí se a hráč na ni "přeleze" a frčí dál...
Matýsek napsal:Je to sice hezký ,ale jak již psal Zbyněk tak to není reálné. Přeci fíra v KH nepřeleze na jinou mašinu a nepojede dál. Lepší by bylo kdyby vezl nějaký vlak zpět.Venny napsal:... hráč přijede se soupravou, na ni najede jiná mašina jako traffic , připojí se a hráč na ni "přeleze" a frčí dál...
Vrbam napsal:Př. Přijede náklad od Kolína, já připojím loko a odtáhnu ji na druhou stranu nádraží a pak na ten náklad najede laminátka a bude pokračovat směr Brno.
poison napsal:Vrbam napsal:Př. Přijede náklad od Kolína, já připojím loko a odtáhnu ji na druhou stranu nádraží a pak na ten náklad najede laminátka a bude pokračovat směr Brno.
To by udělat šlo,ale musela by loko od nákladu být již odstoupená od soupravy(vizuelně).V aktivitě by byla loko loose a hned za ní traffic.Když bych ji připojil a odtáhl na zhlaví okolo by projel laminát,kterej by zmizel a naskočil by traffic již s laminátem.Byla by to sice piplačka,ale teoreticky by to šlo.Další problém by byl zda by simulátor pustil hráče na tu kolej k loko a na jakou vzdálenost by bylo to zjevující se harakiri vidět.