Aktvity Joska-alcapone

Tak jsem kouknul do editoru a jsem doma, v Rýmařově bych měl připojit ten náklad vedle mě když jedu na zhl. směr Břidličná, ale mě to vůbec na to zhlaví nepustí a servis tam žádný není to je pravda, ono už mě to nechce pustit přes zhlaví k 2. reverznímu bodu. Zkoušel jsem všechno. Na TM mi 1. rev. bod zmizne, otočím se na stanovišti, ale 2 reverzní bod se mi vůbec neukáže. Takže tam jsem zatím skončil a štve mě to, protože ta aktivita vypadá fakt pěkně. Dan

No když vlezu na traktora, tak z toho pultu to obsluhuji až do napojení na vagóny. Až pak přelezu na druhé stanoviště. Většinou jsem zastavoval u tankovačky a od tud po dotankováni jsem se sunul zpět na zhlaví. Tohle jsem dělal snad 5* a vyšlo to vždy. To dotankování jsem zkoušel a šlo to.
A asi aktivitu v Rýmařově rozdělím. Stejnak tam nabíhá půlnoc a pak se to podle času špatně nastavuje, když tam mám mínus. 16 hodin je moc na jednu šichtu nebo né. Pracovní doba je 12 hodin, nebo se mýlím.

alcapone napsal:
No když vlezu na traktora, tak z toho pultu to obsluhuji až do napojení na vagóny. Až pak přelezu na druhé stanoviště. Většinou jsem zastavoval u tankovačky a od tud po dotankováni jsem se sunul zpět na zhlaví. Tohle jsem dělal snad 5* a vyšlo to vždy. To dotankování jsem zkoušel a šlo to.
A asi aktivitu v Rýmařově rozdělím. Stejnak tam nabíhá půlnoc a pak se to podle času špatně nastavuje, když tam mám mínus. 16 hodin je moc na jednu šichtu nebo né. Pracovní doba je 12 hodin, nebo se mýlím.
Zdravím, tak jsem jel uplně puvodně, že jsem mepřestupoval, zkusil jsem to ještě jednou a taky jsem jel až k dotankování, ale když začnu couvat a nebo i když překdu k 2. stanovišti, tak se mi neukáže ani reverzní bod na zhl. směr Břidličná. Jak jsem tak koukal, tak si MSTS asi postavil hlavu, protože není přehozená výhybka do odbočky v mém směru, ale je postaveno jako by mělo ještě něco do nádraží přijet směrem od Břidličné na přímou kolej. Dan

Mně aktivita bez problémů funguje, dojedu ale jen do Olomouce a tam klasicky končí i když jsem ji jel 2x.Po stisku výstupu cestujících šlus.Verze trati 1.8u.Stan

Ahoj

Přijedeš s čím do Olomouce. Jednou s Rychlíkem a po druhé s nákladem. Pokud s nákladem, tak to není konec, máš odjet ještě s osobákem do Opavy, kde aktivita končí. Jinak zkus vlézt do editoru a zruš základní událost Zastavení na konci trasy.

Ahoj
Můžete stahovat opravenou aktivitu R 828 na trati 310. Nakonec ji rozdělím do několika částí. První díl je tedy rychlík Opava - Olomouc a zpět.

Ahoj
Opravena aktivita R423 na trati 321 ne mém webu. Je zkrácena do Košic. Z Košic bude nová aktivita do Čierné nad Tisou.

Zdar Alcapone,Chtěl jsem si projet tvé nové aktivity na 310,tak jsem si stahnul trať 310 z netu ale nemužu jí rozchodit.Vyskakuje mi hlaška "Selhalo nahrávání konfiguračního souboru kamery".Kde mám hledat chybu?Poraď.

A máš to u nějaké tratě. Jede to na x-traks a je možné pokud si tam znovu kopíroval global, tak se něco přepsalo. Trať nakopíruji do simulátoru, kde mám global z 321 a jedu. Zkus si novou instalaci.

Globaly a Soundy mám pro sebe vždy přejmenované (většinou zkratkou tratě),když chci jezdit tak je přejmenovávám do původního tvaru (bez zkratky tratě).Na každou trať mám svůj global i sound.Neboj a dávám si velký pozor abych nešahl po jiném globalu nebo soundu,vím že je na to MSTS velmi náchylný.Zkusím novou instalaci.Díky.

No to mě ještě nenapadlo.Zkusím to.Rozhodně by to bylo jednodušší.Je fakt že do 321 a 240 jsem musel dokopírovávat nějaké sms soubory aby mohl jezdit.Jakou chystáš další misi,kromě oprav dřívějších.

Ahoj
Nic převratného, pokračování aktivity z Košic do Čierne s osobákem a zpět s nákladem, ale dle aktuálního GVD, jenom mě chybý složení osobáků co zde jezdí, 460 je jasná, ale co ostatní a hlavně potřebuji vědět co jezdí od Košic na Bratislavu a do Čadce za vagony na os a v jakém řazení. Nerad bych někomu hnul žlučí za nějaký vagon co tam nepatří. Chci udělat jak na BP tak i na 321 aktivity s osobákem. Ještě musím promyslet jak to pojedu. Samozřejmě bude aktivita na více částí, ale budou na sebe navazovat.

Pokúšal som sa spojazdniť novú aktivitu Os 8803. Nenašiel som u Duusa 752.042, tak som prerobil 041 a skončil som pri takomto výpise z Train Storu:

Varování - číslo položky: 1
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Toto způsobí, že se vlak neobjeví v seznamu v MSTS módu Prozkoumat
Vlak: "Soubor: 'JK_Mn81111ZSCS.con'
stroj "Soubor: 'zssk_752\zssk_752042.ENG'

Chyba - číslo položky. 3
Následující soubor obsahuje 'Wagon' parametr, který je odlišný od názvu souboru
(Měly by být identické)
Toto způsobí v MSTS chybu při spuštění Aktivity nebo módu Prozkoumat
Složka: 'TRAINS\TRAINSET'
Soubor: 'zssk_752\zssk_752042.ENG'
Popis: 'ZSSK 752 042-4'

A to isté aj pre model "rv"...
Kde je problém :?: :|

Kevin napsal:
Pokúšal som sa spojazdniť novú aktivitu Os 8803. Nenašiel som u Duusa 752.042, tak som prerobil 041 a skončil som pri takomto výpise z Train Storu:

Varování - číslo položky: 1
Definice lokomotivy ve vlaku se liší od specifikace Eng parametru v souboru lokomotivy
(Měly by být identické)
Toto způsobí, že se vlak neobjeví v seznamu v MSTS módu Prozkoumat
Vlak: "Soubor: 'JK_Mn81111ZSCS.con'
stroj "Soubor: 'zssk_752\zssk_752042.ENG'

Chyba - číslo položky. 3
Následující soubor obsahuje 'Wagon' parametr, který je odlišný od názvu souboru
(Měly by být identické)
Toto způsobí v MSTS chybu při spuštění Aktivity nebo módu Prozkoumat
Složka: 'TRAINS\TRAINSET'
Soubor: 'zssk_752\zssk_752042.ENG'
Popis: 'ZSSK 752 042-4'

A to isté aj pre model "rv"...
Kde je problém :?: :|
Otevři si soubor act a podívej se jestli tam není napsaná ta 752042 jestli jo tak to přepiš tam na tu 752041 a mělo by to jít.

Matýsek napsal:
Otevři si soubor act a podívej se jestli tam není napsaná ta 752042 jestli jo tak to přepiš tam na tu 752041 a mělo by to jít.

Pokial myslíš v AE, tak o to som sa pokúšal viac krát. Chcel som otvoriť tú konkrétnu súpravu Mn81111ZSCS a vždy mi pri tom padne MSTS (ale to je asi chyba Visty).

Proč to otvíráš v AE, otevři to v conbuildru a tam si to změň. Jinak já to stáhnul před zařazením. Možná máš starší verzi.

Back
Nahoře