Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
S otevřením další části "Schengenu" došlo i k přejmenování některých měst ? :alcapone napsal:Ahoj
Můžete stahovat opravenou aktivitu R423 na BP, kde byla opravena souprava hráče.
Dostal jsem se do této situace taky.Ale zpoždění jsem měl 2 minuty.Dřív se to s tou 814 nedá snad zvládnou.Jízda je s ní příšerná.Dodržení rychlosti je nad lidský výkon,buď nejede skoro vůbec nebo zas letí jak splašená a rychlost nejde udržetLLukass napsal:Tak jsem se dostal s aktivitou Sp 1700 až skoro do Frýdku,ale ve chvíli kdy jsem spatřil předzvěst do FM,tak jsem také spatřil před sebou jedouci 810+010!!! nechápu kde se tam vzala.Povedlo se mi na záchranou brzdu brzdu před 010 zastavit asi na 100 metrů,jenže onen neznámý traffic mi projel vjezdové návěstidlo a zůstal stát asi 50 metrů za ním!!!Takže sem se nemohl dostat do FM.Co teď???
podotýkám,že jsem sice měl drobnou sekeru,ale jenom asi 6 minut...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravím, klidně pošlu, ale až to dohraju, když bych dal teď v editoru zabalit úkol, tak mě přestanou fungovat save a musel bych to hrát celé znovu a to se mi fakt nechce.alcapone napsal:A jejda. Já už měl dlouho stáhnutou soupravu. A nezkoušel jsem ji po stáhnutí a nahrátí do simulátor. Jenom sem se koukal do wagu a engu, jak jsou spřáhla.
Mám tedy prosbu. Můžeš mě někdo poslat aktivitu zabalenou s opravenýma consistama. Já už to mám z PC pryč, protože dělám úklid hadru. Z nějakého důvodu začal padat simulátor. Šla jenom volná jízda. Psalo to něco s notebookem. Sice jsem včera opravil consist hráče u R423, ale už jsem to nemohl vyzkoušet.
Předem děkuji za apk, které pak nahraji na web.
Joska
Opravička se nekoná, nějak asi autor ani nepostřehl dotaz, tak jej opakuji a zde plnější citace:bob57_cz napsal:S otevřením další části "Schengenu" došlo i k přejmenování některých měst ? :alcapone napsal:Ahoj
Můžete stahovat opravenou aktivitu R423 na BP, kde byla opravena souprava hráče.
http://jokar.webzdarma.cz/aktivity/R_423-321.html ..., kde největší problém bude v Českém Tišňově
bob57_cz napsal:Opravička se nekoná, nějak asi autor ani nepostřehl dotaz, tak jej opakuji a zde plnější citace:bob57_cz napsal:S otevřením další části "Schengenu" došlo i k přejmenování některých měst ? :alcapone napsal:Ahoj
http://jokar.webzdarma.cz/aktivity/R_423-321.html ..., kde největší problém bude v Českém Tišňově
"Hezký den, zde je má další aktivita. Máme tu druhý díl aktivity rychlíku z Prahy do Košic, kdy první díl skončil v Olomouci a nyní se bude pokračovat dále do Košic a poté jako NEX do Čierne nad Tisou. Aktivita je dle GVD 2005/2006, kde největší problém bude v Českém Tišňově, kde bude hrozit pád simulátoru. Přeji mnoho šťastných hodin u mé aktivity."