Aktvity Joska-alcapone

V Přerově jsi dvakrát. Poprvé jako SP, kde jedeš pak jako R. Pak když přijedeš s 814 a napojuješ se na 751 a jedeš do Zábřehu.
Zastavuješ po oznámení zastavit. Zkus jet i podle TM.

Josko jednalo se mi o první vlak s 843.Zjistil jsem že otočný bod je moc daleko.Když jsem zastavil podle TM těsně než mi zmizí otočný bod bod z TM,tak jsem se na tu soupravu do Bohumína už dostal.Ale musel jsem zastavit ještě před tím návěstidle,jak jsem psal než mi zmizel otočný bod.Teď už jedu do Těšína.S tou 814 je to děsná jízda.Vůbec mi to sní nejde.Naštěstí jsem si to v Bohumíně uložil,tak to s ní zkusím znovu,nějak jí nemůžu dostat do krve.Buď vůbec nejede,nebo zase vyletí rychlost že jí nestihnu stáhnou.

Ahoj

U mě na webu je ochutnávka z mé nové aktivity, která bude ke stažení během dnešního dne. A platí to co jsem psal již dříve. Časové hlášky jsem měl nakonec špatně nastavené. Ještě potřebuji udělat jeden test a pokud to bude v pořádku, okamžitě vydám. A kromě aktivity bude soubor obsahovat i upravený eng u 843+043 - spřáhla a eng u 809 - nafta.

Joska

Josko zkoušel jsem tu 1700,ale dál jak do Louk nad Olší jsem se nedostal.Tam se mi na tý 814 poškodí spřáhlo a končím.Zkusil jsem i povyměňovat vozy a pořád stejné.Ještě zkusím jet pomaleji jak těch 40,na úkor času.Ale moc šancí tomu nedávám.Včera jsem četl plány Stavitele na 321.Až vydá tu aktualizaci do Prahy tak to bude bomba.Už se těším až někdo vydá aktivitu Čierná-Praha,pokud možno vcelku.Něco jako tvoje 423.Mňam,mňam.

Tak si ty spřáhla zpevni. Jak je to psané na hoře. Jinak balím aktivitu a bude ke stažení.

Můžete stahovat. A úprava spřáhel není třeba pokud si stáhnete chování soupravy od Vrbama. To jsem nakonec nemusel dávat do balíku s aktivitou, ale jsou tam eng na 809, kde je přidán řádek na naftu. A do tratě si zkopírujte SHAPES. To mě řvalo u Domašova.

Ahoj
Můžete stahovat opravenou aktivitu R423 na BP, kde byla opravena souprava hráče.

Re:

LLukass napsal:
Tak jsem se dostal s aktivitou Sp 1700 až skoro do Frýdku,ale ve chvíli kdy jsem spatřil předzvěst do FM,tak jsem také spatřil před sebou jedouci 810+010!!! nechápu kde se tam vzala.Povedlo se mi na záchranou brzdu brzdu před 010 zastavit asi na 100 metrů,jenže onen neznámý traffic mi projel vjezdové návěstidlo a zůstal stát asi 50 metrů za ním!!!Takže sem se nemohl dostat do FM.Co teď???
podotýkám,že jsem sice měl drobnou sekeru,ale jenom asi 6 minut...
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Dostal jsem se do této situace taky.Ale zpoždění jsem měl 2 minuty.Dřív se to s tou 814 nedá snad zvládnou.Jízda je s ní příšerná.Dodržení rychlosti je nad lidský výkon,buď nejede skoro vůbec nebo zas letí jak splašená a rychlost nejde udržet

Naposled editoval moderátor:
Hezky den, dneska jsem tačal hrát aktivitu, pro Opavu - Olomouc, a hned po rozbalení aktivity jsem zjistil, že není aktuální stav con. 843+043+943. V balíku od Wrbama již nejsou zařazeny 843 postrk a wagy 943, Tudiž jsem musel zaůředovat s CB. S pozdravem Dan.

A jejda. Já už měl dlouho stáhnutou soupravu. A nezkoušel jsem ji po stáhnutí a nahrátí do simulátor. Jenom sem se koukal do wagu a engu, jak jsou spřáhla.

Mám tedy prosbu. Můžeš mě někdo poslat aktivitu zabalenou s opravenýma consistama. Já už to mám z PC pryč, protože dělám úklid hadru. Z nějakého důvodu začal padat simulátor. Šla jenom volná jízda. Psalo to něco s notebookem. Sice jsem včera opravil consist hráče u R423, ale už jsem to nemohl vyzkoušet.

Předem děkuji za apk, které pak nahraji na web.

Já s 814 nemám problém, je to stejné jako s 810, musíš dát výkon na 85, kdy ji rozjedeš na požadovanou rychlost a pak to stáhneš. Výkon tam skáče po pěti. Tak se může stát, že místo 80 pojedeš jenom 77. Ale s tím jsem počítal Třeba 40 km/h je na 65% výkonu, ale nejdříve tam musíš dát těch 85 a pak to stáhnout na 65%. Zapni si jednou F5, ať vidíš zařazení stupňů.

Joska

alcapone napsal:
A jejda. Já už měl dlouho stáhnutou soupravu. A nezkoušel jsem ji po stáhnutí a nahrátí do simulátor. Jenom sem se koukal do wagu a engu, jak jsou spřáhla.

Mám tedy prosbu. Můžeš mě někdo poslat aktivitu zabalenou s opravenýma consistama. Já už to mám z PC pryč, protože dělám úklid hadru. Z nějakého důvodu začal padat simulátor. Šla jenom volná jízda. Psalo to něco s notebookem. Sice jsem včera opravil consist hráče u R423, ale už jsem to nemohl vyzkoušet.

Předem děkuji za apk, které pak nahraji na web.

Joska
Zdravím, klidně pošlu, ale až to dohraju, když bych dal teď v editoru zabalit úkol, tak mě přestanou fungovat save a musel bych to hrát celé znovu a to se mi fakt nechce. :D Jinak aktivita zatím super, až na zádrhel v Dědřichově směr Olomouc, kdy se proti mě zasekl traffic a nechtěl mě pustit ze stanice. Pomohlo až vyjetí proti stůj, couvnutí a pak teprve vjel do stanice a já dostal volno. S pozdravem Dan.

Josko,včera jsem na tenhle styl jízdy co popisuješ přišel,ale ale je to tedy děsný.F5 mám většinou zapnutou jen u vozidel která jsou náchylná na skluzy,jako třeba aktualizované 151.Vytáhnou na 140 km/h je o nervy.Jinak to mívám vypnuté,rozčiluje mě když to na mě hned žaluje překročení rychlosti už o 0,1 km/h,když brzdím na pomalou rychlost nebo nižší rychlost.Včera jsem znovu dojel do Dobré a uložil.Tak dnes to zkusím dojet dál jak do FM.Doufám že tu 810+010 u vjezdu už nepotkám.

Ten rychlík v Dětřichově mě dělal celou dobu problém. Nechtěl furt vjíždět do stanice. Pak sem mu dal start před mím startem a už vjel do stanice. Zkoušel jsem to a vyšlo to. Když přijíždíš k nádraží musí tam svítit šipka. Pokud ne tak potěš a mám na webu starší verzi. Pro ostatní cukněte k návěstidlu a hned zpět v 8:05. Je tam časový odjezd v 8:08.

Co bylo s tím motorákem ve Frýdku.

bob57_cz napsal:
alcapone napsal:
Ahoj
Můžete stahovat opravenou aktivitu R423 na BP, kde byla opravena souprava hráče.
S otevřením další části "Schengenu" došlo i k přejmenování některých měst ? :
http://jokar.webzdarma.cz/aktivity/R_423-321.html ..., kde největší problém bude v Českém Tišňově
Opravička se nekoná, nějak asi autor ani nepostřehl dotaz, tak jej opakuji a zde plnější citace:

"Hezký den, zde je má další aktivita. Máme tu druhý díl aktivity rychlíku z Prahy do Košic, kdy první díl skončil v Olomouci a nyní se bude pokračovat dále do Košic a poté jako NEX do Čierne nad Tisou. Aktivita je dle GVD 2005/2006, kde největší problém bude v Českém Tišňově, kde bude hrozit pád simulátoru. Přeji mnoho šťastných hodin u mé aktivity."

Zdravím, takže v aktivitě pro Opavu Olomouc už jsem v Krnově od Olomouce, kde se odpojuje 843. Zatím jsem narazil mimo to křižování na další sice malinký, ale problém. V Olmiku po projetí rev. bodu (než se nsjede zpět na soupravu, tak skočí další stanice, takže už nemůžu nechat lidi nastoupit a v zaávěrečném protokolu je, že jsem stanici vynechal. Podstatnější je, že jsem jel tak, abych dohnal zpoždění (povolenou rychlost jsem nepřekročil) směr Opava a ve dvou stanicích mi naskočil traffic rovnou před ksichtem. Hlavně ten zrychlený který jsem měl nechat odjet ať můžou lidi vystoupit. :D Dále v Krnově po zastavení, zaentrování skočí 15 min. nastupování cestujících, takže jsem po povolení k odjezdu nemilosrdně utnul cest. nástup a vástup a vydal se do Opavy. :D Tady jsem zatím skončil. Jinak pěkná aktivitka, už se těším na zítřejší load a hurá směr Opava. :D S pozdravem Dan.

bob57_cz napsal:
bob57_cz napsal:
alcapone napsal:
Ahoj
S otevřením další části "Schengenu" došlo i k přejmenování některých měst ? :
http://jokar.webzdarma.cz/aktivity/R_423-321.html ..., kde největší problém bude v Českém Tišňově
Opravička se nekoná, nějak asi autor ani nepostřehl dotaz, tak jej opakuji a zde plnější citace:

"Hezký den, zde je má další aktivita. Máme tu druhý díl aktivity rychlíku z Prahy do Košic, kdy první díl skončil v Olomouci a nyní se bude pokračovat dále do Košic a poté jako NEX do Čierne nad Tisou. Aktivita je dle GVD 2005/2006, kde největší problém bude v Českém Tišňově, kde bude hrozit pád simulátoru. Přeji mnoho šťastných hodin u mé aktivity."

Ahoj, jo to mě nějak uniklo. Omlouvám se. Napravím.

Ahoj

Jo já jsem zapomněl zrušit zastávku v Olomouci. Je to ta klikatá. Tu projeď. Další věc do opravy. A nesnaž se honit spoždění. V Bruntále budeš v čas. Tohle je chyba stavby tratě. A proč tam je v Krnově patnáct minut. Když přijedu do Krnova s celou soupravou, dám enter, po chvilce vyskočí hláška, ža mám cuknout zpět a odpojit zadní soupravu a tím se i zruší odpočet času cestujících a po chvilce skočí hláška o odjezdu do Opavy. Pokud se stane, že je tam moc času, tak tam určitě něco bude za práci. Třeba odjezd s 810 do Rýmařova z Valšova.

Zdravím, tak jsem se 742 v Rymařově a dostal jsem pokyn na odjezd směr Břidličná, ale na zhlaví nemůžu projet stůj, které mi svítií na TM. Takže tam jsem skončil a dál jsem se nedostal. :( Zkusím ještě chvilku počkat, jinak v Bruntále po příjezdu s 809 nejde u nástupiště zaentrovat a tudiž se stanice zobrazuje jako vynechaná. To však není takový průšvih jako s tím odjezdem z Rýmařova. Dan. :D

V Rýmařově žádný servis není. Tam je lepší jet podle TM. A proč nešel odentrovat Bruntál to nechápu.

Back
Nahoře