Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Funkce "vše zpět" nefunguje ?faldicek napsal:Používám train store, divný koukal jsem do složky a 005 jsem tam neviděl, zkouším znovu instalovat trainset...
Jakápak záhada ? Nejspíš máš málo volné/dostupné paměti !faldicek napsal:Tak problém vyřešen, načetl jsem save v předchozí stanici a vše bez problémů. No prostě záhada...
Na Těšín je tam mnoho trafiku, s tím jsem měl problém i já, pak jsem to poupeavil a mělo to být OK. V Čadci se mění mám dojem noc-den, tak te také záhul na PC. Neříkejte mě, že zde provozujete slabší PC než mám ja. XP2000, 512 ram, grafika NVidia FX5700 mám dojem.bob57_cz napsal:Jakápak záhada ? Nejspíš máš málo volné/dostupné paměti !faldicek napsal:Tak problém vyřešen, načetl jsem save v předchozí stanici a vše bez problémů. No prostě záhada...
Až bude hotový úsek KH-Tišnov. Dodělám tento zbytek a pak to půjde ven. Jo a ještě muší Tax dát ven staré laminátky. Bez nich to ven nepůjde. A jediný co tam mám ČD jsou pouze nákladní vagony. Ostatní bude čsd.faldicek napsal:Však já taky při hraní některé zbytečnosti jako postranní panel vypínám. Zpět k aktivitám, alcapone, velká poklona, tvoje aktivity jsou fakt super... Ještě se chci zeptat, jak to vidíš s uveřejněním aktivity vindobona pro trať praha bratislava? Podle popisu a screenů to vypadá zajímavě...