Aktvity Joska-alcapone

faldicek napsal:
Používám train store, divný koukal jsem do složky a 005 jsem tam neviděl, zkouším znovu instalovat trainset...
Funkce "vše zpět" nefunguje ?

To nevím, každopádně doinstaloval jsem trainset BP 81 po aktualizaci z letošního roku, mám to z dvd Zbyňka Šemory, ale tento stroj tam opravdu není. Nemohl by mi někdo poslat zabalené soubory s modelem na mail faldicek@seznam.cz
Díky

Tak už ji mám, stáhl jsem nějaký starší trainset ve kterém byla... Takže hurá do hry... Jo a když už je tu řeč o aktivitě orient expres, jeden z potřebných modelů nejde stáhnout, ale teď už nevím který to byl...

Tak mám opět problém, při aktivitě R423 na trati 321 mi padá hra, nejprve to bylo ve stanici Český těšín, kde mi 100 m před odjezdovým návěstidlem spadla hra bez jakékoliv chybové hlášky, problém jsem vyřešil pomocí save/load, ale teď mám ten samý problém ve stanici Čadca, kdy mi hra při stání ve stanici opět padá bez jakékoli chybové hlášky, zkoušel jsem hru těsně před pádem uložit, ale po načtení opět spadne. Existuje nějaké řešení pro můj problém?

faldicek napsal:
Tak problém vyřešen, načetl jsem save v předchozí stanici a vše bez problémů. No prostě záhada...
Jakápak záhada ? Nejspíš máš málo volné/dostupné paměti !

bob57_cz napsal:
faldicek napsal:
Tak problém vyřešen, načetl jsem save v předchozí stanici a vše bez problémů. No prostě záhada...
Jakápak záhada ? Nejspíš máš málo volné/dostupné paměti !
Na Těšín je tam mnoho trafiku, s tím jsem měl problém i já, pak jsem to poupeavil a mělo to být OK. V Čadci se mění mám dojem noc-den, tak te také záhul na PC. Neříkejte mě, že zde provozujete slabší PC než mám ja. XP2000, 512 ram, grafika NVidia FX5700 mám dojem.

[quote='faldicek]No já to provozuju na noťasu s vistama, tak možná proto, asi je toho na něj moc... ;)[/quote]Stejně jako se to tu psalo už mnohokrát o XP, jde i ve Vista povypínat spousta zbytečností, které jen zabírají paměť, aniž by to uživatel vůbec na něco potřeboval.

Však já taky při hraní některé zbytečnosti jako postranní panel vypínám. Zpět k aktivitám, alcapone, velká poklona, tvoje aktivity jsou fakt super... Ještě se chci zeptat, jak to vidíš s uveřejněním aktivity vindobona pro trať praha bratislava? Podle popisu a screenů to vypadá zajímavě...

faldicek napsal:
Však já taky při hraní některé zbytečnosti jako postranní panel vypínám. Zpět k aktivitám, alcapone, velká poklona, tvoje aktivity jsou fakt super... Ještě se chci zeptat, jak to vidíš s uveřejněním aktivity vindobona pro trať praha bratislava? Podle popisu a screenů to vypadá zajímavě...
Až bude hotový úsek KH-Tišnov. Dodělám tento zbytek a pak to půjde ven. Jo a ještě muší Tax dát ven staré laminátky. Bez nich to ven nepůjde. A jediný co tam mám ČD jsou pouze nákladní vagony. Ostatní bude čsd.

Uplně nahoře je vlečka NATO, podní nadraží Týniště nad Orlicí, poté jedeme směr častolovice, kde je uprostřed betonárka Rašovice - dnes neexistuje a uplně dolé Častolovice s vlečkou do Orsilu.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.mojevlacky.cz/obrazky/021/Clip_2.jpg
Abyste veděli proč se flákám s aktivitama. Jinak te pouze kolejově, jenom je tam pár silnic okolo vlečky NATO a nádraží. Od září nic moc. A to je asi po 3. co jsem začínal znovu. Jednou neumýslné smazání, poté nějaka chyba a naposled vir. Snad už bude vše OK. Zálohu mám.

Naposled editoval moderátor:
V pátek jsem nezprovoznil PC, proto je veškará práce na aktivitach a trati pozastavena.
Dnes jsem byl v prodejně se ptát co tam odešlo. A z největší pravděpodobností grafárna. Pokud máte volnou, či nepotřebnou, nabídněte prosím. Ale musí se podobat vlastnostma te původní tedy nVidia FX5700. Ne slabší.
Zatím mám půjčen počítač, ale ten je z kanclu. Mám ho jenom pro internet.
Předem děkuji.

Jsem zpět, to máte radost co. Vzhledem k tomu, že za mé nepřítomnosti se na trati 321 hodně událo budu muset opět vše znovu vše opravovat. Skoro všechny aktivity vedou přes Přerov. Dále na trati BP se koukám také něco děje. Také budu muset počkat. Uvidím na slezině. Tam se chci hlavně poradit jak na stavění tratě, abych s tou svojí také trochu hnul.
A poslední věc. Máte poslední možnost si stáhnout filmy z Hamburgu. Budou do Konce sleziny. Pak je stahuji z webu. Potřebuji místo na jiné věci. Kdo nechce stahovat. Mohu donést na slezinu. Dejte vědět přes SZ či e-mail. Bude to ze cenu placky, což je 15 Kč. Toť vše.

To jsem rád, že jsou už nějaké aktivity opravené. Ještě by to chtělo opravit aktivity EC171 pro trať BP, R423 a Os7808 pro trať 321 a je to vše jiné už nepotřebuji.:)

Back
Nahoře