Dan J.
Strojvedoucí
Ahoj Josko.alcapone napsal:Fakt s tim asi praštím.
Ale no tak, přeci to děláme v prvé řadě pro vlasatni potěchu a uspokojení ne?
At se daří nejen v MSTS. Dan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj Josko.alcapone napsal:Fakt s tim asi praštím.
Čtete vůbec co je vše ke stáhnutí u aktivity. Mě se zdá, že ne. O to co ta souprava obsahuje, je určitě napsané. A jde o stejné vozidlo jako u R251.ondra135 napsal:Chci se zeptat co je za soupravu v tomto souboru: jk_oprava nymburk-ii.con.
alcapone napsal:Čtete vůbec co je vše ke stáhnutí u aktivity. Mě se zdá, že ne. O to co ta souprava obsahuje, je určitě napsané. A jde o stejné vozidlo jako u R251.ondra135 napsal:Chci se zeptat co je za soupravu v tomto souboru: jk_oprava nymburk-ii.con.
Ondra zrovna aktivitu R251 stahoval a jel. Proto taková odpověď.Matýsek napsal:alcapone napsal:Čtete vůbec co je vše ke stáhnutí u aktivity. Mě se zdá, že ne. O to co ta souprava obsahuje, je určitě napsané. A jde o stejné vozidlo jako u R251.ondra135 napsal:Chci se zeptat co je za soupravu v tomto souboru: jk_oprava nymburk-ii.con.
To je sice pravda, ale on tu aktivitu nemusí mít stáhnutou.
Aha, už to funguje, používám firefox, ale předtím to fakt nešlo, asi nějaký dočasný výpadek či co. Díkyalcapone napsal:Záleží s čim tam lezeš. Tady závisí na prohlížeči. Někde musí být na konci lomítko, někde nesmí být www. Takhle zadaná adresa musí být u FF. Jak je to u Oprery či IE netuším.
faldicek napsal:Aha, už to funguje, používám firefox, ale předtím to fakt nešlo, asi nějaký dočasný výpadek či co. Díky
Honza napsal:Stránky v IE normálně fungují a 363 120 na nich ke stažení skutečně je.
Správně zadaná adresa je http://www.mstsrepaints.atw.hu/ (včetně posledního lomítka!!!) a podmínkou je registrace.
http://ulozto.cz/3433464/cd-362120-2009.engalcapone napsal:Pozor, má jít o 362120, má chybu v Name. A to nemluvím o chybějících odkazech na zvuky a kabinu.
Ach jo, i důvod proč od sud pryč, že tu není editace - nejnovější aktualizaci.alcapone napsal:U toho DDmka musíš mít update, nebo vyměnit za OBB, někde tu dával Poison odkaz na stažení.
Jinak je venku má POSLEDNÍ aktivita pro tuto trať. Ještě zkouknu aktivity, zda pujdou na nejnovější aktivity a věc okolo trati BP je pro mě uzavřená. Něco málo ještě na ostatních tratí a i tam bude definitivně padla. A důvod. Hledejte šmudlové.