Aktvity Joska-alcapone

Dnes je na webu kompletní aktivita EC 111/231 z Prahy do Zvolena, bohužel konec je bez krajiny, snad se ji dočkáme.

Tak rád som si chcel túto aktivitu prejsť, no hneď pri spustení aktivity ma vyhodí bez príčiny do Windowsu :( . Škoda.
Jaj jasné zabudol som -mem:512 už to fakčí. Páni moderátori môžte to zmazať. Vďaka.

Naposled editoval moderátor:
Chci se nzeptat zde se někdy opraví aktivita R 251 na trať BP verze 86?
Chci se zeptat zde se někdy opraví aktivita R 251 na trať BP verze 86?

Naposled editoval moderátor:
Ja jsem na trati 321, tak strpení. Nebudu skákat tak jak vychází aktualizace. Je toho více na BP k opravě. Konečně jsem přešel na to, proč padá Orlice, někde jede trafik po špatné trase. Je to ten samej problém jako má Martin v Libni. Zrovna R251 má špatnou mám dojem jenom jednu trasu a to v Týništi. Stačí červený puntík dát na kolej, on zezelená a pak je to OK.

Čau Josko, prosím tě jak je to s křižováním v Doudlebách? Já tam tvořím jednu aktivitu (co to bude to neprozradím :-)), přijedu od Potštejna a tam je tak blbě umístěné návěstidlo, že ani servis tam nedám. Vypadá to pak blbě když protijedoucí vlak ještě není ani z výhybky pryč a hned mi skočí zelená.

Však tě bude blokovat protijedoucí a až se rozjede do stanice, hodíš za něj servis a budeš mít stále červenou, tedy ho dát normálně na trať.

Děkuji Vám za překrásnou aktualitu R22 Praha - Lichkov. Přenesla mne do období, kdy mi bylo 15 let a tyto rychlíky skutečně existovaly :D. Spolu s Vaší aktivitou Pn66393 patří ke klenotům Vaší produkce. Přeji Vám, aby se Vám práce dařila :).

Zdravím. Mám problém u aktivity sp1852. Msts se mi sekne vždy na předvjezdu do tyniste. Je jedno jestli jedu stovkou, nebo 40- zkrátka vždy.

Bin, či nemáš nějaké zvuky, většinou stačí chvilku držet Enter a pak se to rozeběhne.

Bin 1.8- nejnovější. Zvuky to nejsou, byly ale opravil jsem je a prostě se to sekne. Enter nepomůže. Zkoušek jsem to asi 5krát a pořád stejný.

Sekne nebo ukončí? Enter řeší chybovou hlášku skrytou pod zobrazeným MSTS. Pokud se jen sekne, zkus po seknutí klávesu Windows, aby se Ti MSTS uklidil do lišty, třeba zjistíš, že tam opravdu nějaká chybová hláška je. A co takhle před místem pádu F2 a pak znovu start od uložené pozice? Je pád vázaný spíš na čas (napovídalo by na nějaký problematický traffic) nebo na místo (viz výše - chybová hláška - chybějící textura, zvuk, model ...) ...

Na místo- hláška tam není, sekne. Save/load nepomůže. Zkoušel jsem i Orlicí a také to tam spadlo u předvjezdu. Už nevím co stim.

Helec fakt netuším, u obouch aktivit jsem se vyvaroval špatného kříže na 5 koleji Častolovického zhlaví, to je hlavní důvod pádu všech aktivit co tam maj nasměrovanou trasu.
Zatim si jediný co se ozval. Tohle vlákno je celkem mrtvé, nikdo nic nepíše, pár jedinců se najde, nejde mě tak ani o pochvalu. Pochválit si to musím sám, páč to hlavně dělám pro sebe a k obrazu svému. To, že nejšem škrt a pustím to ven, je jen dobrá vůle má.

Hele Josko, řeknu ti že máš dobrý aktivity. Jak by jsi ale řešil krátký pobyt v Přerově (přijíždím v 0:35, odjezd je 0:45) Přijedu od Ostravy a měním lokomotivu. Pokračuju ve směru na Prahu. Mě tam děsí ta strašně krátká doba pobytu.

Tak normálně to dělaj 2 loko najednou, v simu to musíš vše ošéfovat sám a to, že máš na to 10 minut bych neřešil. Aspoň budeš mít důvod to stáhnout. Dyť ty jízdní doby jsou celkem volné.

Pepa z Nuslí napsal:
Hele Josko, řeknu ti že máš dobrý aktivity. Jak by jsi ale řešil krátký pobyt v Přerově (přijíždím v 0:35, odjezd je 0:45) Přijedu od Ostravy a měním lokomotivu. Pokračuju ve směru na Prahu. Mě tam děsí ta strašně krátká doba pobytu.
Já bych aktivitu rozdělil na víc částí.

Back
Nahoře