Tak jsem dostal chuť si projet Osoblažku, když ji máme díky týmu tvůrců vystavěnou. Nebo-li aktivitu Os20603 pro trať 310. Aktivitu jsem stáhl, rozbalil (upozornění odklikl, toleroval a neprojednával, v tomto úseku se koleje z akt5 do akt6 neměnily).
A měl bych pár připomínek. Na začátku aktivity vedle mne posunuje parní vláček, který sebou ovšem po několika vteřinách cukne a zmizí mi před očima. Což by neměl, teda pokud na něm netestují nějaký neviditelný štít
Pár vteřin po spuštění aktivity se navíc objevila "událost závislá na čase", která se má zobrazit až v Osoblaze (hláška o tom, že jsme připojení zpět k soupravě).
A poněkud se mi nezdálo křižování osobního vlaku (851) a rychlíku (843). Osobák stojí na koleji dále od budovy. Přijede rychlík, zastaví čelo na čelo. Potud dobré, ale když se prvně rozjel právě rychlík, tak mne to poněkud zarazilo, protože projel mezi osobákem a budovou, tedy "přes cestující". Což by neměl, protože jde o ohrožení nástupu a výstupu cestujících, což si každý výpravčí sakra ohlídá, aby se mu nestalo.
A poslední, malá připomínka... moc prosím o opravu hlášky o "zamykání a odemykání výhybek". Ta hrubka (je to tam psané s měkkým i) mne doslova praštila do očí... já vím, detail, ale když je čeština tak krásný jazyk, tak proč jej kazit
Neberte to prosím jako nějakou zdrcující kritiku, jen prosté připomínky. Vím, jaká je to pakárna vytvořit aktivitu do MSTS (proto jsem s tím taky seknul a věnuji se jen testování aktivit, zejména pro Mikyho) a proto jsem rád za každou vydanou. A víc očí víc vidí, takže když nějaké připomínky mám, tak je napíšu.