Aktvity Joska-alcapone

Ondra.H napsal:
Pepa z Nuslí napsal:
Hele Josko, řeknu ti že máš dobrý aktivity. Jak by jsi ale řešil krátký pobyt v Přerově (přijíždím v 0:35, odjezd je 0:45) Přijedu od Ostravy a měním lokomotivu. Pokračuju ve směru na Prahu. Mě tam děsí ta strašně krátká doba pobytu.
Já bych aktivitu rozdělil na víc částí.
Pak ta aktivita ale ztrácí smysl :(

Pepa z Nuslí napsal:
Ondra.H napsal:
Pepa z Nuslí napsal:
Hele Josko, řeknu ti že máš dobrý aktivity. Jak by jsi ale řešil krátký pobyt v Přerově (přijíždím v 0:35, odjezd je 0:45) Přijedu od Ostravy a měním lokomotivu. Pokračuju ve směru na Prahu. Mě tam děsí ta strašně krátká doba pobytu.
Já bych aktivitu rozdělil na víc částí.
Pak ta aktivita ale ztrácí smysl :(
Proč by měla ? Podle těch časů je to excelsior, v celé trase to neveze ani jeden fíra ani jedna mašina. Pokud dobře počítám tak se na tom vystířídá 5 mašin a 6 fírů, mimo jiné se v Přerově střídá jak fíra tak mašina (přiveze to Bohumínský fíra a na Os 3301 se vrací zpátky, dál to veze Přerovský fíra který do Přerova přijel strojově z Otrokovic, poté co tam přivezl IC 523 z Přerova.)

Přesně tak, jako fíra tam končím. Takové vlaky se opravdu musí rozdělit na několik částí. Každá část bude směna určitého fíry a bylo by tedy dobré udělat i nějaký obrat, kdy zpět poveze jiný vlak zpět dle oběhu.
Ale je to jen hra, proti gustu žádný dišputát, klidně si to někdo může projet durch a i v tom Přerově je v MSTS reálné soupravu objet a pokračovat dál směr Bohumín. A když se udělaá malé zpoždění, nic se neděje, v MSTS se dohání mnohem snadněji než v reálu. :D

Chyba objasněna!!! Mému msts se nelíbili vozy z http://www.vm15.hu/download.php?list.6

Když byly vyměněny za jiné, vše jede v pořádku.

P.S SP 1953/1952/1955 je krásná aktivita.

A nemáš stíny zapnuté, či jinak nastavenou grafarnu. Mě to s ni ma jede v pohodě. Nikdo si nestěžoval. Mám je skoro všude.

Tak jsem dostal chuť si projet Osoblažku, když ji máme díky týmu tvůrců vystavěnou. Nebo-li aktivitu Os20603 pro trať 310. Aktivitu jsem stáhl, rozbalil (upozornění odklikl, toleroval a neprojednával, v tomto úseku se koleje z akt5 do akt6 neměnily).

A měl bych pár připomínek. Na začátku aktivity vedle mne posunuje parní vláček, který sebou ovšem po několika vteřinách cukne a zmizí mi před očima. Což by neměl, teda pokud na něm netestují nějaký neviditelný štít :cool:

Pár vteřin po spuštění aktivity se navíc objevila "událost závislá na čase", která se má zobrazit až v Osoblaze (hláška o tom, že jsme připojení zpět k soupravě).

A poněkud se mi nezdálo křižování osobního vlaku (851) a rychlíku (843). Osobák stojí na koleji dále od budovy. Přijede rychlík, zastaví čelo na čelo. Potud dobré, ale když se prvně rozjel právě rychlík, tak mne to poněkud zarazilo, protože projel mezi osobákem a budovou, tedy "přes cestující". Což by neměl, protože jde o ohrožení nástupu a výstupu cestujících, což si každý výpravčí sakra ohlídá, aby se mu nestalo.

A poslední, malá připomínka... moc prosím o opravu hlášky o "zamykání a odemykání výhybek". Ta hrubka (je to tam psané s měkkým i) mne doslova praštila do očí... já vím, detail, ale když je čeština tak krásný jazyk, tak proč jej kazit :-)

Neberte to prosím jako nějakou zdrcující kritiku, jen prosté připomínky. Vím, jaká je to pakárna vytvořit aktivitu do MSTS (proto jsem s tím taky seknul a věnuji se jen testování aktivit, zejména pro Mikyho) a proto jsem rád za každou vydanou. A víc očí víc vidí, takže když nějaké připomínky mám, tak je napíšu.

Zdravíčko
Pánové jak je to s apk a Win7, funguje nebo nefunguje. Zkoušel jsem u kamaráda a nefungovalo. Mám začít balit do zip. Díky za odpověď.

Já jsem u souboru ve složce UTILS/tsunpack.exe nastavil kompatibilitu s WinXP a spouštět jako správce a vše jde jako u WinXP :)

já nevím, co dělám blbě, ale apk mi v sedmičkách funguje naprosto stejně, jako u XP. Tzn. tsunpack.exe ve složce UTILS, v kompatibilitě jsem nic nezaškrtával a normálně, když kliknu na apk, rozbalí se tam, kam má.
Jediné co jsem při celé instalaci dělal oproti Xp dělal jinak bylo, že jsem instalaci MSTS spustil jako správce. Jinak jsem postupoval naprosto stejně jako v XP. Ale když se tady občas dozvídám různé harakiri s přetahováním souborů, nutnosti mít unpack na ploše, apod., tak by mi to vlastně fungovat nemělo. Tak nevím.:eek:
No nic, když to není rozbité, tak to spravovat nebudu. :)

Naposled editoval moderátor:
Zdravím.
Tak samo, nic jsem nenastavoval a pod Win7 mi jede vše. Nechci ale machrovat, kámoš mi totiž sedmišky nastavil tak, aby mne neotravovaly blbosti. Sám bych to asi nedal. Nicméně okolo MSTS mi jede vše a ještě líp než pod XP. Ale u MSTS samotného nesmí, alespoň u mne, zadáno kompatibilita s Win7, ale XP, jinak mi slítne FPS na neuvěřitelně nízkou hodnotu, ale to už jme jinde. Apk jede bez potíží.

alcapone napsal:
Kluci díky za odpovd´, tedy mohu v klidu instalovat W7.
To klidně instaluj, a jestli chceš vidět jak MSTS jede pod Win7, tak se stav na kafčo a zase mužem podiskutovat o chystaných aktivitách.
Dan

Ahoj, na webu mám 2 nové aktivity, na dalěích se pracuje. Bohužel tester furt něco nachází, tak jen opravuji. R640 bude déle, páč je tu člověk co toho nemá dost.

alcapone napsal:
... Bohužel tester furt něco nachází, tak jen opravuji. ...

No čo si ten človek dovoľuje? Kopni ho do kolena, nech sa zobudí :D

Jedno malé upozornění, u polské jednotky je směrování na kabinu, která má být ve složce spolu s jednotkou, je součástí PMK trainsetu a dá se i stáhnout u Andřeje. Nejlepší by bylo udělat celej eng, páč ten co je u jednotky je na 2 věci.

Naprosto souhlasím, protože ta špatně brzdí. Onehdy jsem s ní jel jednu aktivitu a od té doby od ní dávám ruce pryč. Ale tu tvojí aktivitu jsem si stáhnul že si ji večer projedu až budu zpátky z pohovoru.
Hezký den.

alcapone napsal:
Jedno malé upozornění, u polské jednotky je směrování na kabinu, která má být ve složce spolu s jednotkou, je součástí PMK trainsetu a dá se i stáhnout u Andřeje. Nejlepší by bylo udělat celej eng, páč ten co je u jednotky je na 2 věci.
Já bych to nechal tak, ona celá jednotka EN 57 je v reálu na dvě věci. Aspoň co jsem od strojvedoucích slyšel. Aspoň musí fíry počítat s tím, že to brzdi na.... :D:D:D

Zdar,do aktivitky od Alcaponeho nemůžu sehnat fs_gras.Můžete mi ho prosím,někdo,kdo ho máte, poslat na emila? předem díky tonik... tonik1.s@seznam.cz

Back
Nahoře