Aktvity Joska-alcapone

Fiideell napsal:
Myslel jsem si, že Pendolino je součástí tratě BP.

http://www.mojevlacky.cz/

Součástí tratě BP jsou pouze aktivity, které byli přiložené k trati na DVD a nebo na stránkách p. Šemory.
Na jiných stránkách už aktivity nejsou součástí tratě BP a musí se ve většině stáhnout vozidla k aktivitě a nebo opravit v CB.

Naposled editoval moderátor:
SC Pendolíno nebude nejspíše fungovat, je tam mám dojem minimálně jedna trasa poškozená, jezděte radši ty aktivity, které jsou opravené, nebo zkušený si opraví sám. Někdy to snad dám dohromady, je tam i pár neaktuálních odkázu, třeba na Hekla a spol.

Přeji ti Josko všechno nejlepší k dnešním narozeninám, hodně trpělivosti se mnou, jakožto testerem, a také ať ti ta tvorba aktivit jde tak výborně jak doteď :)

Dekuji. Ale bude to uz tezsi, co jsem vesmes chtel je venku nebo pred zverejnenim. Ja vsem Josefum zde pohybujicich preji takvsechno nej.

Ahoj Pepo, prosím tě teď jsem zkoušel tvojí aktivitu Sp 1949, normálně odjedu z Pardubic, přijedu do Rosic, tam mám odjezd v 6:43. Ujíždí mi vozy, extrém ale budiž. Ale co mi nejde do hlavy, vždy skončím za Opatovicemi s hláškou že vlak vykolejil. Mrkni prosím tě na to. Díky Pepa.

Pepa z Nuslí napsal:
Ahoj Pepo, prosím tě teď jsem zkoušel tvojí aktivitu Sp 1949, normálně odjedu z Pardubic, přijedu do Rosic, tam mám odjezd v 6:43. Ujíždí mi vozy, extrém ale budiž. Ale co mi nejde do hlavy, vždy skončím za Opatovicemi s hláškou že vlak vykolejil. Mrkni prosím tě na to. Díky Pepa.

V Opatovicích na zhlaví se potká náklad s osobákem a pak není co řešit. Asi by to chtělo ten Os do Pardubic podržet delší dobu.

Pepa z Nuslí napsal:
Vypni si na chvilku srážky ctrl a num5, já se na to pak kouknu.

alcapone napsal:
Pepa z Nuslí napsal:
Vypni si na chvilku srážky ctrl a num5, já se na to pak kouknu.
Opraveno, špatně jsem zastavil náklad, posunul stojící bod a zkrátil dobu servisu co ho blokuje.
Tohle, ale není tak má vina jako vina simu, který dá zelenou vlaku i když je konec soupravy stále na vyhybce. Tohle mají pánové špatně nastavený.
Jinak jsem tam přidal ukázku pár aktivit co připravuji na BP a 321. Nyní čekám na stavitele. Dříve to tedy nebude.

Pripravovane akti ity se tvari nadmiru zajimave, ale mel bych jednu pripominku tykajici se regiojetu - celkem pochybuju, ze cd by nekde tlacili nezavislou( ta 731) neslo by misto ni dat nejakeho jinaciho dopravce? Treba awt 750 od sapphira.

mě šlo o něco s budkou nahoře, kdy je více vidět v před, tedy 714, 730, 731, chtěl jsem modernizovanou 740-1-2, ale není kabina. A netáhne to cd ale cdc.

Jo a neboj, já to s Brejlovcem zkoušel, vidíš prd a dělat se jak píp s trasou se mě teda nechce, potřebuji čas na něco jiného.

Nikdy jsem nekecal nikomu do tvorby aktivit. Kritika, pokud je dobře mířená, určitě je na místě.
Ale ještě více bych zdůraznil to, že stejně jako autoři tratí, modeláři, skinaři, aktivitáři dělají svou práci pro zábavu a hlavně pro sebe.
Proto bych nechal zcela na Joskovi, co si tam dá za mašinu.
Nechť dá tu, co mu vyhovuje.
A pokud to někomu vadí (a nic proti Tobě,Lukáši....), ať ji vymění.
A kdyby ani to ne, ať si tu aktivitu vytvoří sám.;)
Promiň,Josko, za plevel....

lukas matura napsal:
To nebylo zle mysleno, ci nejak rejpave, jen jsem chtel poukazat, ze to se jen tak nestane (v realu)

Však to je v pořádku, Lukáši.
Ale nechal bych volnost a nebyl tak striktní. Kdybychom šli po opravdovém reálu, tak toho nikdy nedosáhneme. Viz loko na nákladech.

Midrafon napsal:
...Kdybychom šli po opravdovém reálu, tak toho nikdy nedosáhneme....
Kdybychom dělali vše podle reálu, budou aktivity nehorázná nuda, aspoň pro mě.

poison napsal:
Midrafon napsal:
...Kdybychom šli po opravdovém reálu, tak toho nikdy nedosáhneme....
Kdybychom dělali vše podle reálu, budou aktivity nehorázná nuda, aspoň pro mě.

Asi tak, protože někdy i jako cestující shledávám, že je to šílený a nudný.:D
Jsem rád, že si můžeme vymyslet kde co...
Promiň, Josko za balast. Už jdu raději zase pracovat.

Mám rozjetou aktivitu SC Pendolíno. Na vjezdu do výhybny Dluhonice byla výstraha a na výjezdu stůj... Další popis viz screen.
ea6406bad2413e63a4086b8df5f09b17.jpg

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře