Aktvity Joska-alcapone

v Přerově napojím soupravu, která je na 4.koleji a dostanu příkaz k odjezdu..Ale na návěstidle pořád svítí červená, postupně zmizí všechny ostatní vlaky co stály se mnou v Přerově a červená svítí pořád!..TAB nefunguje :( :(

A přijel osobák z Hranic, pokud ne, tak si nahrej nejblišší save a po připojení, cukni na zpět. Když napojuji vozy, tak bez brzdy a po připojení se souprava na chvilku rozhoupe.

Ahoj

Tak po hotové aktivitě na 090, jsem se vrátil zpět na spěšňák, po znovu nahrátí aktivity do hry, jsem v ae zjistil nemilou věc a to, že tomu osobáku tam opět naskočil výkon na 75, místo 20 a to byl celej problém. Tak to opravím, ještě jednou projedu, zda i jinde to neudělalo paseku a vydám snad opravené i s tím, že vagóny od Pikka musíte mít ve tvaru Cdvag..... jinak vám to bude opět házet chybu.

Zdravím, tak jsem se dostal do Hnojníku a tam se mi při vjezdu přes výhynku roztrhne souprava Regionovy a tím mi aktivita Sp... končí s hláškou o zničeném spřákle. :?: S pozdravem Dan.

Chtěl bych jsi zajet aktivitu ale napíše mi hlášku, Nelze najít soubor s modelem cd_814001.s ,routes\Trat 321\Shapes\cd_814001.s,
Nelze přidat vozidlo cd_814001(uid:203436) do světa. Poradte co s tím.

151-tka napsal:
Chtěl bych jsi zajet aktivitu ale napíše mi hlášku, Nelze najít soubor s modelem cd_814001.s ,routes\Trat 321\Shapes\cd_814001.s,
Máš nainstalovanou Regionovu?Když jo,tak se to asi vyřeší tak že tam ten příslušnej soubor nakopíruješ.Nebo se koukni,zda máš ve složce trains/trainset/cd_814 ten soubor cd_814001.s.

klimi napsal:
151-tka napsal:
Máš nainstalovanou Regionovu?Když jo,tak se to asi vyřeší tak že tam ten příslušnej soubor nakopíruješ.Nebo se koukni,zda máš ve složce trains/trainset/cd_814 ten soubor cd_814001.s.
Tohle s tím asi pravděpodobně nesouvisí - kdyby mu 814 chyběla, tak to bude řvát už při spuštění aktivity - tohle bych viděl na klasický problém, kdy už prostě systém nestíhá a tak ten model nenačte ....

Martens napsal:
klimi napsal:
151-tka napsal:
Tohle s tím asi pravděpodobně nesouvisí - kdyby mu 814 chyběla, tak to bude řvát už při spuštění aktivity - tohle bych viděl na klasický problém, kdy už prostě systém nestíhá a tak ten model nenačte ....
Mě to řve ,když už chybí eng/wag ale když je špatně odkázaná textura nebo ***.s.

klimi napsal:
Martens napsal:
klimi napsal:
151-tka napsal:
Mě to řve ,když už chybí eng/wag ale když je špatně odkázaná textura nebo ***.s.
Udělal jsem to takhle když jsi stáhnete od Džordže 814 máte pojemnované všechny soubory bez cd tak stačilo k tomu přidat předponu cd a už to jelo

151-tka napsal:
Udělal jsem to takhle když jsi stáhnete od Džordže 814 máte pojemnované všechny soubory bez cd tak stačilo k tomu přidat předponu cd a už to jelo
Tak a je to přesně ono, kvůli čemu se tady čílí Tax, Jacek a další - autor aktivity si upraví soubory v model, postaví na tom aktivitu, ale jaksi už zapomene dodat, že si něco přejmenoval podle sebe.....

Martens napsal:
151-tka napsal:
Tak a je to přesně ono, kvůli čemu se tady čílí Tax, Jacek a další - autor aktivity si upraví soubory v model, postaví na tom aktivitu, ale jaksi už zapomene dodat, že si něco přejmenoval podle sebe.....
Martensi, ale ty jsi také ctil závěry první sleziny a sám vydal jakýsi přehled norem. Tak opravdu není důvod se čílit.
Já osobně mám od Džordže cd_814001, cd_914001 a cd_014001. Džordž sám poznamenal, že finál bude dle norem 1sl. Engy a wagy jsou, jen bez cd jsou ostatní soubory což pro aktivity není podstatné.

Zbyněk Šemora napsal:
Martens napsal:
151-tka napsal:
Martensi, ale ty jsi také ctil závěry první sleziny a sám vydal jakýsi přehled norem. Tak opravdu není důvod se čílit.
Já osobně mám od Džordže cd_814001, cd_914001 a cd_014001. Džordž sám poznamenal, že finál bude dle norem 1sl. Engy a wagy jsou, jen bez cd jsou ostatní soubory což pro aktivity není podstatné.
No já ti nevím ale já mám poslední akt. trainsetu ale soubor cd_014001 tam nemám :eek: .Omluvte mě,pokud se mýlím.

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
Martens napsal:
151-tka napsal:
Aha, takže v rámci ctění norem tedy autorům aktivit povolíme přejmenovávání s, eng a wag souborů partyzánským stylem ..... to ani náhodou.

Pak se Zbyňku nediv, že se běžný laik čílí, že mu to nefunguje, ikdyž si stáhne daný model - jak má poznat, že někdo, kdo tvořil aktivitu si toto svévolně přejmenoval....

To, co se tu řeší poslední 4 příspěvky nemuselo vůbec být, kdyby si kdokoliv nerýpal do toho, co pustil autor ven.

A pokud přejmenovávat, tak ve spolupráci s autorem.

Jenomže se stále bavíme o ničem. Tady nikdo nenapsal co konkrétního kdo změnil. Já to pochopil, tak, že bylo doplněno cd. Je nutné si uvědomit, že 814 bylo několik beta verzí. Já Džordže požádal o povolení uvést značení do norem a tak je to v 3. update Trainset. Proto asi ten rozdíl. Pochybuji, že by nějaký aktivitář něco svévolně přeznačoval. cd_014 mám v třídilné verzi a ta je zatím jen v přípravě. Džordž tenkrát poznamenal, že finál mi do update ještě dodá.

Martens napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Jenomže se stále bavíme o ničem. Tady nikdo nenapsal co konkrétního kdo změnil. Já to pochopil, tak, že bylo doplněno cd. Je nutné si uvědomit, že 814 bylo několik beta verzí. Já Džordže požádal o povolení uvést značení do norem a tak je to v 3. update Trainset. Proto asi ten rozdíl. Pochybuji, že by nějaký aktivitář něco svévolně přeznačoval. cd_014 mám v třídilné verzi a ta je zatím jen v přípravě. Džordž tenkrát poznamenal, že finál mi do update ještě dodá.
OK. Pak jsou tedy na internetu volně přístupné 2 verze cd_814 - s cd a bez cd....která je aktuální?
Ale to už je opravdu o ničem.....
A ty jsi nepodepsal 1. slezinu? Nebo jsi už převlékl kabát? Pak tyto sleziny byla opravdu jen ztráta času a peněz, když si všichni děláte z norem anarchii. Já byl s Džordžem domluven, ale že je to nezměněno na jeho stránkách, hold asi nemá čas.
Jak čtu, stále víc lidí je proti normám , takže "děkuji" za podporu v boji za jejich dodržování a stále častěji si opakuji otázku. "Má to vůbec smysl být v MSTS aktivní? Má smysl stavět tratě a udržovat kompatibilitu vozidel, aby bylo možné tvořit aktivity? Asi nemá" . Jdu spát, nemá smysl se rozčilovat.

Ahoj, na webu je aktivita po opravě v Lukavicích, ale je tam pár dalším drobných oprav. Tak počkejte. Jinak regionova je použita jak od Zbyňka tak od Džorže. Ten kdo má trainset BP verze 3, tak tam má regoinovu s cd_xxx, vložák je použit od Džorže. Já jsem nic nepřejmenovával, tak pozor.

Aktivita je momentálně stažena z webu, pro opravu po aktualizaci tratě.

Back
Nahoře