Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
alcapone napsal:Pracuje se na chybě, moment strpení
151-tka napsal:prosim vas kde najdu model 810-445
Máš nainstalovanou Regionovu?Když jo,tak se to asi vyřeší tak že tam ten příslušnej soubor nakopíruješ.Nebo se koukni,zda máš ve složce trains/trainset/cd_814 ten soubor cd_814001.s.151-tka napsal:Chtěl bych jsi zajet aktivitu ale napíše mi hlášku, Nelze najít soubor s modelem cd_814001.s ,routes\Trat 321\Shapes\cd_814001.s,
Nelze přidat vozidlo cd_814001(uid:203436) do světa. Poradte co s tím.
Tohle s tím asi pravděpodobně nesouvisí - kdyby mu 814 chyběla, tak to bude řvát už při spuštění aktivity - tohle bych viděl na klasický problém, kdy už prostě systém nestíhá a tak ten model nenačte ....klimi napsal:Máš nainstalovanou Regionovu?Když jo,tak se to asi vyřeší tak že tam ten příslušnej soubor nakopíruješ.Nebo se koukni,zda máš ve složce trains/trainset/cd_814 ten soubor cd_814001.s.151-tka napsal:Chtěl bych jsi zajet aktivitu ale napíše mi hlášku, Nelze najít soubor s modelem cd_814001.s ,routes\Trat 321\Shapes\cd_814001.s,
Mě to řve ,když už chybí eng/wag ale když je špatně odkázaná textura nebo ***.s.Martens napsal:Tohle s tím asi pravděpodobně nesouvisí - kdyby mu 814 chyběla, tak to bude řvát už při spuštění aktivity - tohle bych viděl na klasický problém, kdy už prostě systém nestíhá a tak ten model nenačte ....klimi napsal:Máš nainstalovanou Regionovu?Když jo,tak se to asi vyřeší tak že tam ten příslušnej soubor nakopíruješ.Nebo se koukni,zda máš ve složce trains/trainset/cd_814 ten soubor cd_814001.s.151-tka napsal:Chtěl bych jsi zajet aktivitu ale napíše mi hlášku, Nelze najít soubor s modelem cd_814001.s ,routes\Trat 321\Shapes\cd_814001.s,
Udělal jsem to takhle když jsi stáhnete od Džordže 814 máte pojemnované všechny soubory bez cd tak stačilo k tomu přidat předponu cd a už to jeloklimi napsal:Mě to řve ,když už chybí eng/wag ale když je špatně odkázaná textura nebo ***.s.Martens napsal:Tohle s tím asi pravděpodobně nesouvisí - kdyby mu 814 chyběla, tak to bude řvát už při spuštění aktivity - tohle bych viděl na klasický problém, kdy už prostě systém nestíhá a tak ten model nenačte ....klimi napsal:Máš nainstalovanou Regionovu?Když jo,tak se to asi vyřeší tak že tam ten příslušnej soubor nakopíruješ.Nebo se koukni,zda máš ve složce trains/trainset/cd_814 ten soubor cd_814001.s.151-tka napsal:Chtěl bych jsi zajet aktivitu ale napíše mi hlášku, Nelze najít soubor s modelem cd_814001.s ,routes\Trat 321\Shapes\cd_814001.s,
Tak a je to přesně ono, kvůli čemu se tady čílí Tax, Jacek a další - autor aktivity si upraví soubory v model, postaví na tom aktivitu, ale jaksi už zapomene dodat, že si něco přejmenoval podle sebe.....151-tka napsal:Udělal jsem to takhle když jsi stáhnete od Džordže 814 máte pojemnované všechny soubory bez cd tak stačilo k tomu přidat předponu cd a už to jelo
Martensi, ale ty jsi také ctil závěry první sleziny a sám vydal jakýsi přehled norem. Tak opravdu není důvod se čílit.Martens napsal:Tak a je to přesně ono, kvůli čemu se tady čílí Tax, Jacek a další - autor aktivity si upraví soubory v model, postaví na tom aktivitu, ale jaksi už zapomene dodat, že si něco přejmenoval podle sebe.....151-tka napsal:Udělal jsem to takhle když jsi stáhnete od Džordže 814 máte pojemnované všechny soubory bez cd tak stačilo k tomu přidat předponu cd a už to jelo
No já ti nevím ale já mám poslední akt. trainsetu ale soubor cd_014001 tam nemámZbyněk Šemora napsal:Martensi, ale ty jsi také ctil závěry první sleziny a sám vydal jakýsi přehled norem. Tak opravdu není důvod se čílit.Martens napsal:Tak a je to přesně ono, kvůli čemu se tady čílí Tax, Jacek a další - autor aktivity si upraví soubory v model, postaví na tom aktivitu, ale jaksi už zapomene dodat, že si něco přejmenoval podle sebe.....151-tka napsal:Udělal jsem to takhle když jsi stáhnete od Džordže 814 máte pojemnované všechny soubory bez cd tak stačilo k tomu přidat předponu cd a už to jelo
Já osobně mám od Džordže cd_814001, cd_914001 a cd_014001. Džordž sám poznamenal, že finál bude dle norem 1sl. Engy a wagy jsou, jen bez cd jsou ostatní soubory což pro aktivity není podstatné.
Aha, takže v rámci ctění norem tedy autorům aktivit povolíme přejmenovávání s, eng a wag souborů partyzánským stylem ..... to ani náhodou.Zbyněk Šemora napsal:Martensi, ale ty jsi také ctil závěry první sleziny a sám vydal jakýsi přehled norem. Tak opravdu není důvod se čílit.Martens napsal:Tak a je to přesně ono, kvůli čemu se tady čílí Tax, Jacek a další - autor aktivity si upraví soubory v model, postaví na tom aktivitu, ale jaksi už zapomene dodat, že si něco přejmenoval podle sebe.....151-tka napsal:Udělal jsem to takhle když jsi stáhnete od Džordže 814 máte pojemnované všechny soubory bez cd tak stačilo k tomu přidat předponu cd a už to jelo
Já osobně mám od Džordže cd_814001, cd_914001 a cd_014001. Džordž sám poznamenal, že finál bude dle norem 1sl. Engy a wagy jsou, jen bez cd jsou ostatní soubory což pro aktivity není podstatné.
A ty jsi nepodepsal 1. slezinu? Nebo jsi už převlékl kabát? Pak tyto sleziny byla opravdu jen ztráta času a peněz, když si všichni děláte z norem anarchii. Já byl s Džordžem domluven, ale že je to nezměněno na jeho stránkách, hold asi nemá čas.Martens napsal:OK. Pak jsou tedy na internetu volně přístupné 2 verze cd_814 - s cd a bez cd....která je aktuální?Zbyněk Šemora napsal:Jenomže se stále bavíme o ničem. Tady nikdo nenapsal co konkrétního kdo změnil. Já to pochopil, tak, že bylo doplněno cd. Je nutné si uvědomit, že 814 bylo několik beta verzí. Já Džordže požádal o povolení uvést značení do norem a tak je to v 3. update Trainset. Proto asi ten rozdíl. Pochybuji, že by nějaký aktivitář něco svévolně přeznačoval. cd_014 mám v třídilné verzi a ta je zatím jen v přípravě. Džordž tenkrát poznamenal, že finál mi do update ještě dodá.
Ale to už je opravdu o ničem.....