Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, jde o trať 310 a stanici Hrubá Voda a traffic jsem žádný nový nedával, jen vozy na boční koleje. Teoreticky by se mi mělo postavit volno po vjezdu Traffic od domašova, poněvač tam už nic dalšího nemám. No fyzicky jsem pře Hr. Vodu projel předtím, jdu to zkusit i teď a uvidím. Aktivitu dělám dle GVD 1969/70. Ale to mne neudivuje, už jsem si zvyknul, že se MSTS ve stejné situaci zachová jinak. Ale nějak to budu muset rozkousnout.alcapone napsal:S toho si noc nedělej, jen so vzpomeň co jsi tam přidával za trafik a zda se to bez něj obejde....
Pavlík napsal:Já jsem tuto aktivitu před vydáním testoval a žádný takový pád jsem nezaznamenal. Samozřejmě pády byly, ale to až ve velkých stanicích. Také jsem žádné vozidlo nevyměnil a použil všechny, které aktivita vyžadovala.
Midrafon: měnil jsi si vozidla v té aktivitě? Dostaneš se v MSTS alespoň do nabídky? Máš upravený soundcfg.dat podle návodu, který tu byl na foru? Máš doporučený MSTS BIN? Zkoušel jsi MSTS BIN reinstalovat?
Pavlík napsal:Já jsem tuto aktivitu před vydáním testoval a žádný takový pád jsem nezaznamenal. Samozřejmě pády byly, ale to až ve velkých stanicích. Také jsem žádné vozidlo nevyměnil a použil všechny, které aktivita vyžadovala.
Midrafon: měnil jsi si vozidla v té aktivitě? Dostaneš se v MSTS alespoň do nabídky? Máš upravený soundcfg.dat podle návodu, který tu byl na foru? Máš doporučený MSTS BIN? Zkoušel jsi MSTS BIN reinstalovat?
S Joskou jsme to probírali a pokud tato aktivita není kompatibilní s aktuální verzí tratě, tak oprava této aktivity proběhne po dokončení krajiny na Slovensku od Púchova po Bratislavu.Candreva napsal:Ahoj, mám dotaz na Alcaponeho ohledně aktivity pro 321čku jménem R 609, jestli bude upravená na aktualizaci tratě 18. Dík za info a hezký den přeji