Aktvity Joska-alcapone

Ano, zřejmě bude něco s doménou, podobným způsobem jsem musel "vykousávat" vozy ze stránek Jiříka TK. Nechtě jsem si máznul ČSD 414.0 a už jsem stáhnul, ale musel jsem totálně rozebrat odkaz donwloadu a smazat to www.:?:
Dan

Tak staránky už jedou, ale nejedeeeeeeee mi aktivita, co jsem se s ní drbal celé dopoledne, tam kde jsem to 20 X projel si MSTS postavil hlavu a nechce mně pustit , dneska už s MSTS dost a jdu na pivo, mám toho plné zuby.:D:D
Dan,

Naposled editoval moderátor:
S toho si noc nedělej, jen so vzpomeň co jsi tam přidával za trafik a zda se to bez něj obejde. Ja jsem mluvil se Zdeňkem, prý šel volat. Tak se to snad mezitim vyřeší, nebo holt umazávat www. Jo majitel hostingu udělá změnu a odnesou to všichni a nikdo nedal vědět.

alcapone napsal:
S toho si noc nedělej, jen so vzpomeň co jsi tam přidával za trafik a zda se to bez něj obejde....
Ahoj, jde o trať 310 a stanici Hrubá Voda a traffic jsem žádný nový nedával, jen vozy na boční koleje. Teoreticky by se mi mělo postavit volno po vjezdu Traffic od domašova, poněvač tam už nic dalšího nemám. No fyzicky jsem pře Hr. Vodu projel předtím, jdu to zkusit i teď a uvidím. Aktivitu dělám dle GVD 1969/70. Ale to mne neudivuje, už jsem si zvyknul, že se MSTS ve stejné situaci zachová jinak. Ale nějak to budu muset rozkousnout.:D
Dan

Ahoj všem,
po kontaktování Josky, zkouším napsat sem. Mám problém s aktivitou Detvan.
U žádné Joskovy jiné ,ani nikoho jiného se mi to na 321 nestalo.
Po načtení hry přes TS se hra odporoučí pádem do WIN, ve zprávě o chybách v okně o ukončení aplikace train.exe je uvedeno:
AppName: train.exe AppVer: 1.16.5.912
ModName: train.exe ModVer: 1.16.5.912
Offset: 0031bfl1

Pak pod tím je rozbor chyby v deatilech,což je nehorázně dlouhý šrumec dat :-(Chci se zeptat, jestli by někdo z Vás nevěděl,proč mně to dělá zrovna tato aktivita?
Jak jsem napsal, u jiných se to nestalo :-(
Projetí aktivity CB i AE dopadlo bez problémů.

Díky moc.;)

Já jsem tuto aktivitu před vydáním testoval a žádný takový pád jsem nezaznamenal. Samozřejmě pády byly, ale to až ve velkých stanicích. Také jsem žádné vozidlo nevyměnil a použil všechny, které aktivita vyžadovala.

Midrafon: měnil jsi si vozidla v té aktivitě? Dostaneš se v MSTS alespoň do nabídky? Máš upravený soundcfg.dat podle návodu, který tu byl na foru? Máš doporučený MSTS BIN? Zkoušel jsi MSTS BIN reinstalovat?

Pavlík napsal:
Já jsem tuto aktivitu před vydáním testoval a žádný takový pád jsem nezaznamenal. Samozřejmě pády byly, ale to až ve velkých stanicích. Také jsem žádné vozidlo nevyměnil a použil všechny, které aktivita vyžadovala.

Midrafon: měnil jsi si vozidla v té aktivitě? Dostaneš se v MSTS alespoň do nabídky? Máš upravený soundcfg.dat podle návodu, který tu byl na foru? Máš doporučený MSTS BIN? Zkoušel jsi MSTS BIN reinstalovat?

Tak nenašel jsem asi dvě,ale to snad není takový problém, i když....
Jinak MSTS Bin jsem přeinstaloval na nejnovější. Jinak i soundcfg.bylo upraveno----prostě nwm.Ale zkusím se pak na to podívat pořádně, až bude o víkendu čásek.
Zatím díky za radu a já dám vědět,jak to doapdlo.

A k čemu TS, upřímě ho nepoužívam, nemam v něm důvěru.
To je pro mě rychlejší si složky akt, path, serv., traffik a con. mít čisté a jen nainstalovanou aktivitu. Pak je jednoduše všechny smažu, nová aktivita si tyto složky udělá. A to co mam své pro tvorbu mam jinak pojmenované. Pokud ti i AE naběhlo bez jediné hlášky, tak je problém někde v simu, ne v aktivitě. Jaká 2 vozidla nenašel, kurňa chlapci, pište mě to. Ja vidím, že mě tam na web naleze nějakých 50 lidí a nikdo nic nepíše, proto jsem začal spolupracovat s Pavlem.

Pavlík napsal:

Pavlíku a Josko,
nakonec jsem to udělal všechno podle návodu....tedy tak,jak si napsal. I když ne všechno jsem předtím udělal 100% a to je ta moje splašenost a pak se móóóóc divim.:rolleyes:
Takže před půlnocí jsem odstartoval z hlavního, bez pádu a větších problémů projel Prahu a mám save v Kolíně,odkud budu dnes pokračovat dál do OV-SV :-)
Jediné, co jsem nenašel je cdc_163004 Je tedy uvedeno,že je na Čoudových stránkách, ale tam je cd_163004. Tak s tím asi souvisí můj jediný dotaz, jestli to mohu vše v eng souboru a v celé složce přejmenovat a nebo jestli není lepší to v CB přehodit tak, jak jsem to tedy udělal já,protože se mi už dál hledat nechtělo.;)
Jinak traffic je moc hezký a jeho tedy požehnaně-nejnižší bylo FPS 9 v Malešicích, normálně 22 a pak samozřejmě víc.

To Joska: Na svém webu máš u Detvana uvedeno toto:
od Hekla 131099-100, 363078, 163010-036-056-107-257, 162005, 362161, všechny osobní vagony, Brejlovci 750, 751083, Daa-k, Eanos; od Vlada 736, 131005-006; od J. Tovačovského Bmee, Bmpeer, 843014; od Somatka Bdgtmee; od Matesa.zscs 162005, 131019-020 ...... je tam 2x 162005...u Hekla jsem ji fakt nenašel...nebo že by půlnoční slepota???? :D:D:D
Díky za rady a za pomoc.

cd 163004 je holt bordelismus Čoudy a jeho pojmenování, tohle měl za něj vyřešit Honza, mám dojem. Ale jde o tu samou mašinu. Jinak ja mam ji jako cdc, právě proto, abych při tvoření souprav šáhnul hned kam potřebuji.
Ano 162005 je u Matesa. Nevim, jak jsem ji napsal i u Hekla. Hlavně že tam je na webu napsaná.

Ano, řeším, elektriky už jsou hotové, ale Čouda to chce poslat až vše naráz, takže prosím vydržte, simulátor je koníček, mám bohužel spoustu jiných starostí, které jsou povinností ...

Josko,
hlásím, že jsem právě dojel do Svinova a Detvan nepadl ani jednou. Byla místa, jako Přerov, ale i dřívější, kde to kleslo pod 10 (FPS),ale projel jsem.:-)
Takže díky za hezkou aktivitu a tu 163004 jsem si myslel, že to tak bude s tím značením, taky jsem si ji v CB vyměnil za tu, co mám z Čoudových stránek. Takže vše v pořádku :-)

Ahoj, mám dotaz na Alcaponeho ohledně aktivity pro 321čku jménem R 609, jestli bude upravená na aktualizaci tratě 18. Dík za info a hezký den přeji

Candreva napsal:
Ahoj, mám dotaz na Alcaponeho ohledně aktivity pro 321čku jménem R 609, jestli bude upravená na aktualizaci tratě 18. Dík za info a hezký den přeji
S Joskou jsme to probírali a pokud tato aktivita není kompatibilní s aktuální verzí tratě, tak oprava této aktivity proběhne po dokončení krajiny na Slovensku od Púchova po Bratislavu.

Testoval jsi kompatibilitu aktivity s aktuální verzí tratě321?

Ahoj....já měl vždy problémy s aktivitama který byli na nižší verzi tratě,nevím proč. Ale zkusím to,tak zatím a dík za info

R609 nepojede na aktuální verzi. Píšu na jakou verzi tratě aktivita je, pokud se nejedna o usek upravený, tak je tam od, pokud opravený tak buď je tam aktualní verze nebo není. R609 bude opravena až na verzi, kde bude upreven úsek na kterém se jede. Ja nemam čas litat furt okolo aktivit a zjišťovat, která jede a která ne.

Back
Nahoře