Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdyby si četl podmínky instalace aktivity, tak bys ani nepsal problém. Když píšu verze trati 17 a ty to cpeš na 18, tak je jasné, že ti to nepujde.Candreva napsal:Tak taky ti nikdo neříká ať kolem toho lítáš,já měl dotaz a odpověď sem dostal.Je to na verzi tratě 17
Podle 2005, je to hodně stará aktivita, má z prvních.papej napsal:Dobrý den,
podle jakého grafikonu byla dělána aktivita JK_R423-321?
Děkuji.
Po nové aktualizaci bude nasledovat oprava, ona už se pomalu dělá. Co se týká chování, je vše již připravené. Už se se soupravou pojede jinak. Možná by se mohlo udělat repete, už jen pro jiné chování soupravy a upravu tratě. To spíše na P. Šimrala, to byla jeho soutěž s cenou.premyslav854 napsal:Zajel jsem si závod o spotřebu RT. A musím uznat, že námět je velmi skvělý. Doufám, že bude něco podobného až vyjde aktualizace BP55.
Moje průměrná spotřeba 2,287 ;397,2 km,ale bohužel bych byl diskvalifikován. Dorazil jsem do Vinohrad o 2min. dýl. Problém jsem měl stejný jak Tom. V Břeclavi jsem odjížděl až 20:12 a pak jsem překračoval rychlost až na 120 km/h a nedalo se to stihnout. Nejspíš jsem přijel později do Břeclavi a trafik mi zatarasil cestu a v Bratislavě jsem také čekal na volno. Škoda,že jsem se tom závodu dozvěděl až teď, jinak bych se to snažil dojet v čas.
Jen jsem si trochu poupravil brzdy lokomotivy a vagonů podle jacka. Ono když to hned odbrzdí,tak to pro mě je strašná nuda a není to vlak.
Zdravím. Aktivita OS 3503 nejde stáhnout.alcapone napsal:Opraveny aktivity na trať 310 na webu.
Omouvám se. Stahoval jsem jinou.LUBOS BALUS napsal:Zdravím. Aktivita OS 3503 nejde stáhnout.alcapone napsal:Opraveny aktivity na trať 310 na webu.
Ahoj, to by byla paráda! Jenže má to háček. Zkus vyzkoušet chování mašiny na různých počítačích.alcapone napsal:... Jinak mě napadá soutěž s párou a také na spotřebu. ....
Možná by byla vhodná chvíle pro ověření zkušeností ze skutečného provozu lokomotiv řady 375.0 a 387.0. Na trati Praha - Břeclav se stejnou zátěží by mělo mikádo vykázat mnohem menší spotřebu uhlí a oleje (olej samozřejmě MsTS neřešíalcapone napsal:...
Jinak mě napadá soutěž s párou a také na spotřebu. Aktivita je hotová, jen zda je naladěn Albatros tak jak má....