Aktvity Joska-alcapone

kakawko: na víc, kdyby jsi se podíval na Joskův web, tak tam má jasně napsáno

"a povezeme RegioJet ze Žiliny do Zábřehu na Moravě a proč sem, nu to se dozvíš, až tam dojedeš."

Ja kdyz dojel do Zabrehu, tak jsem se nic nedozvedel, po odbaveni cestujicich mi to obycejne napsalo ukol kompletni.

Čéče ty si samá poplašná zpráva, vlez si k Lubomírovi na web a zkus MUVku stáhnout. ;-)

Jo je tak, prohlížel jsem to z tabletu, takže mě to hodilo na mobilní stránky edisku a tam mi to napsalo, že soubor není k dispozici, po přepnutí na plné stránky to už šlo...

tizi8 napsal:
Nemohl bi mi to nekdo poslat na e-mail jelenek@azet.sk cd_MUV69BR_zakr.eng dekuji
To si děláš srandu nebo co, čteš vůbec. U mě na webu u aktivit je odkaz, tady dal Pavlik odkaz, ale stejnak to chceš poslat.

uz som viskusal vestky a furt zo viskakuje cd_vagkbkk.wag nemoztr to niekdo poslat na jelenek@azet.sk dkeuji

tizi8 napsal:
Keri od Lubomírovi na web mam stiahnut cd_vagkbkk.wag ked su tam 3

Tohle nemá s Kebarkem nic společného, chyby nějaký jeřáb od Lubomira, také uvedeno na webu, pánové na takovéhle otázky já odpovídat nehodlám.

tizi8 napsal:
uz som viskusal vestky a furt zo viskakuje cd_vagkbkk.wag nemoztr to niekdo poslat na jelenek@azet.sk dkeuji

Když ti to nekdo posle tak ti to nepujde protoze to evidentne neumis vlozit do trainsetu.

Back
Nahoře