Aktvity Joska-alcapone

Díky za parádní aktivitu EN 476. I při té celkové délce jsem se ani chvíli nenudil. Hlavně díky parádně zpracovanému provozu.

Provedena velká oprava aktivity na BP EC171, celou dobu jsem měl posunutý čas, tedy znovu postavena.

Je venku nová aktivita se Stonožkou. Jak bude venku oprava engu, či nová verze od Jardy hned to vyměním. Pokud nechcete poslouchat kompresor, hru si uložte a znovu nahrajte.
Někdo psal, že se někam nemůže dostat, nějak to nemůžu najít.

UPOZORNĚNÍ: u aktivity s DNT184 nepřepisujte eng a použíjte původní, je tam chyba u přiloženého, vlak nebrzdí. Moje chyba, že jsem drobnou úpravu engu nevyzkoušel. Omlouvám se. V nejblišší době nahraji opravený eng, vlastnosti se nezmění, tam šlo pouze o vypnutí kompresoru, páč je souprava rovnou odbržděna. Tedy po zvednutí zběrače se vám nevypne komresor. Už aby byla venku nová stonožka s engem na bin.

alcapone napsal:
UPOZORNĚNÍ: u aktivity s DNT184 nepřepisujte eng a použíjte původní, je tam chyba u přiloženého, vlak nebrzdí. Moje chyba, že jsem drobnou úpravu engu nevyzkoušel. Omlouvám se. V nejblišší době nahraji opravený eng, vlastnosti se nezmění, tam šlo pouze o vypnutí kompresoru, páč je souprava rovnou odbržděna. Tedy po zvednutí zběrače se vám nevypne komresor. Už aby byla venku nová stonožka s engem na bin.
OPRAVENO

Ahoj, dlouho jsem tu nebyl, dělal servis PC a než člověk dá dohromady MSTS tak to trvá. Podařilo se mě konečně rozjet Open Rail, tedy pokusím se všechny aktivity na tento projekt upravit. První várka aktivit je venku a to všechny mé aktivity na trať Luhačovice, pouze 1 aktivita jede na OR jen z půlky, pokud se někdo dostane dál dejte vědět, třeba je jen problém jen u mne.

Ahoj josko, to je dobrá zpráva. Doufám, že se mi podaří msts spustit přes OR. Mimochodem, je to těžký upravovat aktivity pro OR???

De o to, že nefunguje servis2 jak má a nefunguje zatím editor v OR. Teď jsem na trati 180 a tam jsem měl velký problém s puštěním R355 do stanice Kubice, kde čeká na 354 v MSTS jsem to řešil servisem4, v OR nemusím, ten nějak vý, že tam má vjet, tak ho tam pustí a nastaví cestu 354, pak jedu já za 354, ale dojel jsem do Domažlic a tam mám bohužel postavenou cestu, to že jede předemnou R354 ignoruje, v MSTS by se to nestalo. Tak, že máš dvojí práci, jednou udělat aktivitu pro MSTS a jednou pro OR.
Instalace je celkem jednoduchá, nainstaluješ 3 věci, teda u mě, rozbalíš OR a jedeš. Však budu s PC na sraze jako minule, tak se pak můžeš kouknout.

Josko a není to tak trochu zbytečná práce, vytvářet něco dvakrát nebo opravovat něco na nevychytanou verzi OR? Nestálo by za to vyčkat než se synci vycení s vychytaným editorem a pak tvořit? Takhle mi to přijde jako zbytečné trápení, ale zase jako výuka nové tvorby to může mít přínos. ;)

Není, aspoň zjistím zda to má cenu zůstavat u MSTS potažmo OR a já si řekl, zkusíme uvidíme a zatim je pro mne lepší dělat na OR na jednokolejkách, páč je tam snazší křížení. Horší je to, že to holt zatím dělám v MSTS editoru a ten to nezkousne, to co dělám pro OR.
A proč dvojí, však originál aktivita zůstává, s tou nic nedělám, pouze opravím nějakou tu trasu, povyměním vagóny za lepší a mám hotovo, to děláme všichni a tím mám hotovo na MSTS a pak začnu předělávat na OR, tam je to hlavně o použití jiného servisu na blok, zbytek je celkem jednoduchý, jen mě to chvilku trvalo, že se s tim nemusím babrat, stačí poslat ze stanice protijedoucí a normálně vjede do tvé stanice, to u MSTS nejde. Teda zatím mě to tak vychází. Už i ten můj 354 ne 355 odjíždí z Domažlic přede mnou. Jen ta stabilita, ale to je asi tou mojí šunkou.

Opraveno pár aktivit na BP. Zajedeme si po úpravě okolí na verzi 89.10. Možná ještě stihnu opravit jednu aktivitu. Některé jsou i na OR, ale čím dál víc jich nebude. Bohužel.

Opět pár aktivit opraveno na nejnovější verzi BP 89.10. Teď to půjde pomaleji, až vyleze ven aktualizace na 321 moc nepočítejte s opravama aktivit v nejblišší době, hlavně ne těch přes Ústí nad Orlicí, či Ostravu. Nebudu se furt vracet. Tedy až to bude definitivní.

Hodil jsem ven upravené engy na OR, jsou v modelech. Ještě hodím dnes ven jednu aktivitu upravenou.

Stáhnul jsem si aktivitu R756 Klidná Síla, kterou jsem až k vjezdovému návěstidlu žst. Praha Vysočany projel bez problémů. Tam na mě vyskočila hláška, že mi k vozu CSD_dilna_LP chybí nějaké textury se šílenými názvy. Pátral jsem na Blažovákových stránkách, přes google, ale nic jsem nenašel. Mohl by mi někdo poslat kompletní složku s vozem nebo nějak jinak poradit? Předem díky :).

Kromě tohodle problému je aktivita perfektní, až do těch Vysočan jsem dojel bez zaváhání, hlavně ta skupina ve Chlumci byla super ;).

Tam na mě vyskočila hláška, že mi k vozu CSD_dilna_LP chybí nějaké textury se šílenými názvy. Pátral jsem na Blažovákových stránkách, přes google, ale nic jsem nenašel. ;).
LP znamená LowPoly, takže si u Blažováka stáhni celou sadu vozů LowPoly

Back
Nahoře