Aktvity Joska-alcapone

alcapone napsal:
Nazdárek, tak R423-Cassovie do Papradu je hotová, ale problémem je slovenský trainset, kterého Zbyněk moc nemá. A stahovat všude možně se mi po Vás nechce. Jde o 810tky, které jsou u Duusa, ale mnou upravené, použit novější eng, dále o 010tku, která je u Ondra754 na http://www.streka.goo.cz/msts/download/download.htm , druhou 010 jsem asi stahoval od FHavla, dále jsem chtěl použít řadu 840, ale po problémech s jejím využití jsem použil Taxovu 850 a nakonec zscs183 od Muldera na http://msts.own.cz/uvod.htm . Tak se ptám zda Vám nebude vadit, když 810+010 použijí od Zbyňka tedy ČD, Taxikovu 850 bych nechal a 183, použíl jinou slovenskou, ktará je na TBP. Ještě jsem zapoměl na Taxikovu 425.9 na http://xtrain.alsat.sk/msts/objekty.htm tu bych zřejmě smáznul, ta není ani vidět.

Trainset si udělej podle toho jaký vyhovuje Tobě. Ostatní se přizpůsobí a je to. Maximálně dej link odkud vozidla jsou. Jestli použiješ svůj upravený eng, tak vzor a původ riginálu. Kdo bude chtít, bude stahovat a hledat, kdo bude chtít tak si to překlopí na svůj trainset. Tohle bych vůbec neřešil.

Naposled editoval moderátor:
Boby napsal:
alcapone napsal:
Nazdárek, tak R423-Cassovie do Papradu je hotová, ale problémem je slovenský trainset, kterého Zbyněk moc nemá. A stahovat všude možně se mi po Vás nechce. Jde o 810tky, které jsou u Duusa, ale mnou upravené, použit novější eng, dále o 010tku, která je u Ondra754 na http://www.streka.goo.cz/msts/download/download.htm , druhou 010 jsem asi stahoval od FHavla, dále jsem chtěl použít řadu 840, ale po problémech s jejím využití jsem použil Taxovu 850 a nakonec zscs183 od Muldera na http://msts.own.cz/uvod.htm . Tak se ptám zda Vám nebude vadit, když 810+010 použijí od Zbyňka tedy ČD, Taxikovu 850 bych nechal a 183, použíl jinou slovenskou, ktará je na TBP. Ještě jsem zapoměl na Taxikovu 425.9 na http://xtrain.alsat.sk/msts/objekty.htm tu bych zřejmě smáznul, ta není ani vidět.

Trainset si udělej podle toho jaký vyhovuje Tobě. Ostatní se přizpůsobí a je to. Maximálně dej link odkud vozidla jsou. Jestli použiješ svůj upravený eng, tak vzor a původ riginálu. Kdo bude chtít, bude stahovat a hledat, kdo bude chtít tak si to překlopí na svůj trainset. Tohle bych vůbec neřešil.

Přesně takhle začíná bordel a chaos. Do engů nemá nikdo kromě autora nebo bez jeho souhlasu co vrtat. Proto tohle u mých modelů zakazuju.

Jenom že eng u 810 byl k nepoužití nebo tam měl chybu, protože mě to psalo, když jsem dával přepočítat jízdní řád max velocity a ještě něco, a 810 se ani nehla. Tak jsem použil eng z TBP.

alcapone napsal:
Jenom že eng u 810 byl k nepoužití nebo tam měl chybu, protože mě to psalo, když jsem dával přepočítat jízdní řád max velocity a ještě něco, a 810 se ani nehla. Tak jsem použil eng z TBP.

To byla obecná poznámka, pokud je eng skutečně blbej a použije se osvědčený tak prosím, ale do engu je potřeba zapsat do položky Comment() číslo stroje odkud ten eng pochází, a hlavě se v něm (kromě přepsání čísel) nevrtat!!!

Miran napsal:
alcapone napsal:

To byla obecná poznámka, pokud je eng skutečně blbej a použije se osvědčený tak prosím, ale do engu je potřeba zapsat do položky Comment() číslo stroje odkud ten eng pochází, a hlavě se v něm (kromě přepsání čísel) nevrtat!!!

Však, ano já do engu nevrtám, jenom jsem ho vzal z TBP a to z 810007.
Já se ještě domluvím s Duusem o změně engu a jeho přepsání u něj na webu, ať ho mají všichni stejný. Do té doby si buď počkáte, nebo vydám aktivitu ale s 810 od ČD, hold se bude muset trošku přivřít oči.

alcapone napsal:
Miran napsal:
alcapone napsal:

Však, ano já do engu nevrtám, jenom jsem ho vzal z TBP a to z 810007.
Já se ještě domluvím s Duusem o změně engu a jeho přepsání u něj na webu, ať ho mají všichni stejný. Do té doby si buď počkáte, nebo vydám aktivitu ale s 810 od ČD, hold se bude muset trošku přivřít oči.

OK, tak to má být vždy a předešlo by se zbytečným hádanicím.
MSF (Měj Se Fajn)

Spominany eng maju asi viacere 810 na Dussovom webe, pretoze aj ja som mal s nimi tieto problemy. A este som to spozoroval aj u 812-ky z Dussovho webu (myslim).

810 nyní ladí ŽSR, přívěšák už má připraven Bob. Takže vydržať, velké update bude až se vším všudy.
Ale mám problém. Chtěl jsem rozšířit sortiment 810 o Hawkovu poštovní spořitelnu, ale v prohlížeči z textur srší blesky. A mám pocit, že stejný problém jsem objevil i od skinů ŽSSK, které mi kdysi doporučil David Hájek z Duusova webu. A ta Hawkova by se do BP hodila. Má ceduli z Prahy Libně.
Testoval jste to někdo, jak se to chová ve hře? Blesky (problikávání textur) srší někde od nárazníků a zasahují celé čelo.

Zbyněk Šemora napsal:
Chtěl jsem rozšířit sortiment 810 o Hawkovu poštovní spořitelnu, ale v prohlížeči z textur srší blesky. A mám pocit, že stejný problém jsem objevil i od skinů ŽSSK, které mi kdysi doporučil David Hájek z Duusova webu.
To bude spíš problém někde v modelu. Originál 810007 mi při určitém úhlu pohledu v SV "bleskuje" také.
Nevím jestli to způsobovala nejnovější verze 810, ale v jedné aktivitě mi pravidelně celá hra spadla v okamžiku, kdy jsem se přiblížil kamerou k 810ce, která byla v aktivitě použita jako traffic.

alcapone napsal:
Aktivita R 357 pro Šnekovu trať je hotová u mě na http://karlecj.sweb.cz/Plzeň-Wald/ trainset je BP a samozřejmě bin.

Tak som skusil ten R 357 ale velmi som veru nepochodil. S tym engom, ktory ma ta 754-ka sa to veru tazko prechadza. Bez piesku sa skoro neviem pohnut a ak aj pouzijem piesok, tak sa na vyssiu rychlost ako 40km/h ani nedostanem. Ta druha lokomotiva na konci vlaku ako keby tam ani nebola. Hral to uz niekto? Ake mate skusenosti? Dakujem

Ivan.ps napsal:
alcapone napsal:
Aktivita R 357 pro Šnekovu trať je hotová u mě na http://karlecj.sweb.cz/Plzeň-Wald/ trainset je BP a samozřejmě bin.

Tak som skusil ten R 357 ale velmi som veru nepochodil. S tym engom, ktory ma ta 754-ka sa to veru tazko prechadza. Bez piesku sa skoro neviem pohnut a ak aj pouzijem piesok, tak sa na vyssiu rychlost ako 40km/h ani nedostanem. Ta druha lokomotiva na konci vlaku ako keby tam ani nebola. Hral to uz niekto? Ake mate skusenosti? Dakujem
Mám podobné zkušenosti, po pár minutách jsem to zabalil :cry:

R 357

Bohužel s takto nastaveným engem je mise nehratelná. Za cenu neustálého pískování se dá jet vpřed. Ale když jsem potřeboval cuknout dozadu, tak jsem se nehnul ani přes lok. brzdu.

Ano s tímhle engem do Kubice pouze s pískováním s rychlostí okolo 45 km/h. Musíme si počkat na vyladěný oficiální eng. A ještě jedna zajímavost pokud jste v kabině tak prokluz jde dříve než když jste mimo kabinu. Jinak snad nikde se nemusí cuknout zpět, a spoždění do Domažlic není.

Nevím, která 754 tam je, ale co vyzkoušet eng z některé 754 od Ondry Janiše, ty by měly být vyladěny. Aspoň podle comment.

Davidus napsal:
Nevím, která 754 tam je, ale co vyzkoušet eng z některé 754 od Ondry Janiše, ty by měly být vyladěny. Aspoň podle comment.

Ondra má nastavená spřáhla na 80 cm mám takovej dojem.

Použijte eng od bob57_cz a máte po problému. Měl jsem tu čest se s ním svést při testu jedné aktivity a je to jiný kafe.

Takže budu muset upravovat trafik.
Zatím dělám na jiné aktivitě, tak mějte chvilku strpení.

Zdravíčko

Tak po dlouhé době jsem se konečně dokopal ke zveřejnění upravených aktivit dle trainsetu3 a úprav pro BIN, dále díky Zbyňkově trati u uprav tras hráče a trafiku. Jde o JK_R750-Orlice; JK_SCPendolino; JK_Sp1901 a vytvoření nové aktivity JK_Os9482. K aktivitám potřebujete pár modelů od Ondry Janiše - 753, Čoudy - 751, Vrbama - souprava 843+043+093, 730, 854, Miran - spřáhlo, a od Duusa a Demma - Gysev Hccrrss. To je snad vše.

Ostatní aktivity na webu jsou se starším trainsetem, na nich se pracuje.

Joska

Back
Nahoře