Aktvity Joska-alcapone

Právě hraju aktivitu rychlíku Cassovia (2. část) a nemůžu si ji vynachválit, tolik trafiku jsem ještě neviděl a ta jízda na blok na začátku.... super! Zatím jsem v Hranicích, tak se těším dál.

alcapone napsal:
Právě, že používám poslední bin. To bude něco s engem. Zkusil jsem tam dát od Pikka Albatrosa a na něj jsem v pohodě přelezl, ale skončil jsem v Židenicích pro prasklý přetlakový ventil. To bude chtít paroškolu.

Pro zajemce pripravuji i novy eng na slechticnu, ktery se mj. netrese. V pripade zajmu testovani se mi ozvete.

ZSR

Ahojky

U mě na webu je pár obrázků z připravované aktivity. A jednou z mála podmínek pro hraní aktivity bude potřeba i trainset 090, který je na DVD u tratě. Hromada modelů se dá použít všude. Škoda jen, že nejsou nikde ke stažení.

alcapone napsal:
Ahojky

U mě na webu je pár obrázků z připravované aktivity. A jednou z mála podmínek pro hraní aktivity bude potřeba i trainset 090, který je na DVD u tratě. Hromada modelů se dá použít všude. Škoda jen, že nejsou nikde ke stažení.

A pak, že se to nenaučíš
:D :D :D :D :D :D

Ahoj

Aktivita orient expresu je hotova. Ke stažení ještě není, počkáme si na aktualizaci od Zbyňka. Co se týka trainsetu, je info na webu. Ke stáhnutí budou asi dvě verze a to s trainsetem 090 a bez něj. Jinak se omlouvám všem majitelům modelů, co mám na ně odkaz. Z nějakého důvodu se vaše stránka zobrazí v mé. Nejsem tak zkušený, abych zjistil proč.

alcapone napsal:
Ahoj

Aktivita orient expresu je hotova. Ke stažení ještě není, počkáme si na aktualizaci od Zbyňka. Co se týka trainsetu, je info na webu. Ke stáhnutí budou asi dvě verze a to s trainsetem 090 a bez něj. Jinak se omlouvám všem majitelům modelů, co mám na ně odkaz. Z nějakého důvodu se vaše stránka zobrazí v mé. Nejsem tak zkušený, abych zjistil proč.

Tagy s odkazy ve zdrojovém kódu stránky
Kód:
[url=http://xxx]http://xxx[/url]
uprav na
Kód:
<a target="_blank" href="http://xxx">xxxx</a>
a weby s modely se budou zobrazovat v novém okně, případně pokud to píšeš v nějakém editoru tak jako cíl zadej "nová stránka".

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
Ahoj

Aktivita orient expresu je hotova. Ke stažení ještě není, počkáme si na aktualizaci od Zbyňka.
Tak to jsme dva. Já mám také připravenu aktivitu, ale čekám, až nějaký Zbyněk vydá aktualizaci své trati :lol: :lol: :lol:
Prý rozkopal a změnil nějaké koleje :cry: :cry: :cry: .

Ahoj

Děkuji, funguje to. Jinak používám Macromedia Dreamweaver 8. Je zajimavé, že u některých aktivit se to zobrazí v novém okně a u jiných v mé stránce. A Přitom tam u těch odkazů rozdíl nevidím. Možná je někde jinde.

alcapone napsal:
Ahoj

Děkuji, funguje to. Jinak používám Macromedia Dreamweaver 8. Je zajimavé, že u některých aktivit se to zobrazí v novém okně a u jiných v mé stránce. A Přitom tam u těch odkazů rozdíl nevidím. Možná je někde jinde.
Pokud máš framy tak v jejich jménu, pokud se shodují jména tak se to otevře do okna a pokud ne tak v novém okně

Zbyněk Šemora napsal:
alcapone napsal:
Ahoj

Aktivita orient expresu je hotova. Ke stažení ještě není, počkáme si na aktualizaci od Zbyňka.
Tak to jsme dva. Já mám také připravenu aktivitu, ale čekám, až nějaký Zbyněk vydá aktualizaci své trati :lol: :lol: :lol:
Prý rozkopal a změnil nějaké koleje :cry: :cry: :cry: .

Já dal jenom vysvětlení proč není venku. Radši počkám a po aktualizaci si opravím trasy a pak hurá ven.

Ahoj

Nebojte nespím a nezapoměl jsem na tuhle komunitu. Aktivity jsou připravené, ale nemohu se nějak připojit na web, abych je tam nahrál. Bude se na to mušit podívat můj web majster Plukas až dorazí domů.

Ahoj

Vyřešeno, za vše mohl O2 strážce, poslal jsem ho do koše. Můžete stahovat aktivitu na BP - R970. Teď projíždím naposled OE, večer bude na webu.

Omlouvám se, OE bude zítra během dne. Měl jsem problém s připojeným postrkem. Novější biny s ním nechtely spolupracovat. Až teprve s binem 1.7.0724 to funguje jak má.

Ahoj

Tak aktivitu Orient expres si již u mě můžete stáhnout, ale zatím s trafikem co obsahuje trainset 090. Večer dám ke stáhnutí i aktivitu bez trainsetu 090. Což znamená že budete ochuzení o pár trafiků, hlavně v Běchovicích.

Ahoj.Jedu OE a v Heršpicích sem zůstal viset na odjezdovém na Brno na červené a konec.Kde je chyba?Díky.

Jsi pomalej, trafik si zabral cestu. Jak hvizdne v Hrušovanech, tak to tam házej. I bez prokluzu jsem to stíhal.

V orientu expresu mam takovy mensi problemek :D, kdyz v Brne uz najizdim s 755 na vagony tak pri 5km/h vagony vykoleji, tak jsem spomalil na 2,89km/h a vagony se rozletly jako kdybych to donich narval ve 100km/h, tak jsem to zkusil opet znovu a to rychlosti 0,12km/h tak se vagony rozletely jak kdybych do nich narval ve 300km/h, no proste atomovka :D:D. Nesetkal se s tim nekdo?

122 030-0 napsal:
V orientu expresu mam takovy mensi problemek :D, kdyz v Brne uz najizdim s 755 na vagony tak pri 5km/h vagony vykoleji, tak jsem spomalil na 2,89km/h a vagony se rozletly jako kdybych to donich narval ve 100km/h, tak jsem to zkusil opet znovu a to rychlosti 0,12km/h tak se vagony rozletely jak kdybych do nich narval ve 300km/h, no proste atomovka :D:D. Nesetkal se s tim nekdo?

Podle toho jak jsi to napsal, tak to vypadá, že čim rychlejc jedeš, tím míň se toho stane. Tak do nich skus najet třeba 20km/h :lol:

Back
Nahoře