Aktvity Joska-alcapone

Zdravím, Josku-alcapona. Nedávno jsem narazil na jeho stránk s aktivitama (velmi kvalitníma) pro trať 321. Mám dotaz při aktivitě R 423 nejsem schopen v Přerově objet soupravu, stále se mi slovenská lokomotiva vrací na soupravu, od které vyjela. Poradí mi někdo??? Díky.

Ahoj alcapone,prosimtě co je v consistu JK_r750-posunovac hradec ??? co tam mám dát a kde to vezmu??? dik tonik

Aktualizace trainsetu 7.
Když tam píšu na čem to jede, tak snad je jasné, že to nepojedu na třeba aktualizaci 5. Kdy se tu konečně všichni naučíte také číst a ne jenom stáhnout a jet.

No,magora ze mě dělat nemusíš,to viš že mám aktualizaci 7.Tak ti děkuji za vyčerpávající radu.Sem z toho nadobro vyčerpanej....

To co vidíš na železnici normálně, prostě oranžového blázna s praporkem. Nebo co jsi čekal. Snad označení posunovač je každému na železnici jasný.

Taxem asi uplně blbej,a gdepak se nachází v trainsetu???Jaký má označení???Rád bych si ho tam dal,ale newim gde je.A jestliže máme oba akt.7,jakto že mě ten con CB vyhodil?

Tonik napsal:
Taxem asi uplně blbej,a gdepak se nachází v trainsetu???Jaký má označení???Rád bych si ho tam dal,ale newim gde je.A jestliže máme oba akt.7,jakto že mě ten con CB vyhodil?
Tvuj rukopis je opravdu nádherný...

Je v BP pod servisem, já sem ho tam nedával zvlášťˇ, beru to co je na DVD + aktualizace. Zřejmě nemáš kompletní trainset.

Ahoj,takže máš asi na mysli cd-servis/cd_sevis_stuj2. Name ( "CD servis navest Stuj rucni" ),tak ten samo mám,je v něm sice modrej šašek s čeveným kastrůlkem,ale to je snad jedno,jenom newim proč to CB vyhodil?Mám chybu v označení?

Tak to nemáš kompletní, je tam přímo posunovač a i výpravčí. Sem psal, že to nemáš kompletní. Jinak by ti CB neřval a řvát nemá.

Hmm,tak máš asi pravdu,ale ať hledám jak hledám,nigde ho nemůžu sehnat.Nevíš náhodou,kde se dá stáhnout?

Vzhledem k tomu, že je to součástí trainsetu BP, tak kde asi. U Zbyňka, popřípadě u Michala, te mam takovej dojem jeho práce.

Tonik napsal:
Hmm,tak máš asi pravdu,ale ať hledám jak hledám,nigde ho nemůžu sehnat.Nevíš náhodou,kde se dá stáhnout?
Napiš e-mailovou adresu a já ti pošlu. Jo a hlavně už nepiš nigde ale radši nikde.

alcapone napsal:
Vzhledem k tomu, že je to součástí trainsetu BP, tak kde asi. U Zbyňka, popřípadě u Michala, te mam takovej dojem jeho práce.
Já tu aktivitu nemám, ale taky by mě zajímalo, kde sehnat "oranžového blázna s praporkem". Mám poslední update TBP, ale taky ho tam nemám. A já jsem ho určitě nedělal. Mám pouze výpravčího. Takže jak to je? Něco tady naznačoval Vrbam, ale nezaregistroval jsem, že by to vydal.

Michal napsal:
alcapone napsal:
Já tu aktivitu nemám, ale taky by mě zajímalo, kde sehnat "oranžového blázna s praporkem". Mám poslední update TBP, ale taky ho tam nemám. A já jsem ho určitě nedělal. Mám pouze výpravčího. Takže jak to je? Něco tady naznačoval Vrbam, ale nezaregistroval jsem, že by to vydal.
Hezký den, já mám posunovače v oranžovém ze straánek Dvoukolejky, ale ten je bez praporku a abych pravdu řekl s praporkem by se moooc šiknul. :D Alespoň by mi nemusel nákladní vlaky zastavovat výpravčí, takže by mne taky zajímalo, kde ho sehnat. :D
S pozdravem Dan.

Tak to jsme dva. Prostě to tam je. A určitě jsem to tam nedával zvlášť. Proto jsem nepsal ani odkaz. Že bych měl extra DVD, které jsem dostal na slezině. Sice má chybu v instaláku, nejde nainstalovat Bin jako komplet, ale to mě nevadí. Ani tam není napsán texťák u těch panďuláků.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img369.imageshack.us/img369/8743/posunovacxl5.jpg

alcapone napsal:
Že bych měl extra DVD, které jsem dostal na slezině. Sice má chybu v instaláku, nejde nainstalovat Bin jako komplet, ]
Hledej chybu mezi klávesnicí a židlí. Nápověda: číst manuál k MSTS Bin. Jinak netuším, v čem máš problém.

Nechci se nějak dotknout autora ( stejně nevím kdo to je ), ale tahle figurka má k posunovači hodně daleko a jestli to má být posunovač ČD ( nebo ČDC ) tak to má ještě dál. :bms:

Naposled editoval moderátor:
Kuba napsal:
Nechci se nějak dotknout autora ( stejně nevím kdo to je ), ale tahle figurka má k posunovači hodně daleko a jestli to má být posunovač ČD ( nebo ČDC ) tak to má ještě dál. :bms:
Kubo, ale no tak, neber to tak vážně. :D :D :D Hlavně, že je alespoň nějaký, i když to není postavička manekýna. :D :D :D :D :D
S pozdravem Dan.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře