Aktvity Joska-alcapone

Michal napsal:
alcapone napsal:
Vzhledem k tomu, že je to součástí trainsetu BP, tak kde asi. U Zbyňka, popřípadě u Michala, te mam takovej dojem jeho práce.
Já tu aktivitu nemám, ale taky by mě zajímalo, kde sehnat "oranžového blázna s praporkem". Mám poslední update TBP, ale taky ho tam nemám. A já jsem ho určitě nedělal. Mám pouze výpravčího. Takže jak to je? Něco tady naznačoval Vrbam, ale nezaregistroval jsem, že by to vydal.
Opravdu v TBP JE několik posunovačů ( verze TBP z DVD80 určitě ) : cd_Servis\posX.s ... X= L,LL,LP,P,PL,PP ( stejně vyprX.s )
Vložený soubor vypravci.txt udává autorství VrbaM .

Ano je to moje provedení. Před časem jsem tento set poslal Zbyňkovi.

Pro vysvětlení: L a P jsou verze pro kolej na které je servis, verze LL,LP,PL,PP jsou pak na vedlejší koleje než je servis a znamená to na kterou stranu posunovač / výpravka bude a na jaké straně koleje

Chlapi zdravím, tak buď jsem fakt slepý, anebo blbej, ale koukal jsem na Sinus, stahnul jsem CD_Servis a tam jsem nic nenašel. Prosím, nešel by sem když tak hodit link, pokud je to trochu možné. Na 100% bych ty servisy ihned zařadil do aktivity. Ještě bych se chtěl zeptat, k šemu slouží servis "XYZ_Servis3" Předem díky Dan.

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
bob57_cz napsal:
Takový v TBP nevidím, ale Servis3 ano.
Jo to je pravda, ale v CB se zobrazuje , jako XYZ_Servis3. Jinak je to samozřejmě Servis 3.
Já to tam nemám, asi máš nějakou modifikaci s podtržítkem ...
Wagon ( Servis3
Type ( Freight )
Name ( "XYZ Servis3" )
( Nesprávné info odebráno.)
( Nanápadně jsme se z aktivity přesunuli na trainset ! )

bob57_cz napsal:
Dan J. napsal:
bob57_cz napsal:
Takový v TBP nevidím, ale Servis3 ano.
Jo to je pravda, ale v CB se zobrazuje , jako XYZ_Servis3. Jinak je to samozřejmě Servis 3.
Já to tam nemám, asi máš nějakou modifikaci s podtržítkem ...
Wagon ( Servis3
Type ( Freight )
Name ( "XYZ Servis3" )
Mám dojem, že je to "díra" - udělá mezi vozy na koleji jakoby mezeru o velikosti jednoho vozu - vhodné do ranžíru pod hrbem.
( Nanápadně jsme se z aktivity přesunuli na trainset ! )
To je CD servis 4, co dělá CD servis3 netuším.

Zdravím, no právě, já v aktivitách taky řadím např. odstavené vozy: Servis 1 + Eas-u, Eas.u, Servis 4(kolik jich dám záleží na velikosti mezery, Gags, atd. Ale co dělá servis 3, taky nevím. Nicméně jsem se furt nedověděl, kde bych sehnal ty posunovače. Sorry, že to píšu ještě sem do vlákna, toto by se mělo podle mě řešit v "Tvorba aktivity - problém". Přímo s aktivitama od Josky to nesouvisí.

S pozdravem Dan. :D

Zdravím.

Mám takové tušení, že servis 3 byl (v dávných dobách MSTS) stvořen kvůli zapískání - pozdravu fíry protijedoucího vlaku, ale v dnešní době nových sms souborů se jeho užitná hodnota = 0. Sorry za OT.

Blackwolf napsal:
Zdravím.
Mám takové tušení, že servis 3 byl (v dávných dobách MSTS) stvořen kvůli zapískání - pozdravu fíry protijedoucího vlaku, ale v dnešní době nových sms souborů se jeho užitná hodnota = 0. Sorry za OT.
Máš recht, je tam i sms a wav.
Nicméně bych jej nerušil a hlavně neimplementoval to houkání do nových sms paušálně, jak se v polední době děje. Fírové v reálu na sebe taky při míjení nevytrubujou.

Servis 4 je snad kvůli neprolínání 2 Šlechtičen za sebou.

Když chcete ty servisy, tak zkuste kontaktovat Zbyňka.

Vrbam napsal:
Servis 4 je snad kvůli neprolínání 2 Šlechtičen za sebou.

Když chcete ty servisy, tak zkuste kontaktovat Zbyňka.
Mirku, tohle je asi nyní aktuální využití, ale servis4 byl, pokud se nepletu, v minulosti určen k tomu, aby traffic "dokázal zastavit" u nástupiště "na praporek" - proto je u starších aktivit ještě spousta consistů, kde je na kraji soupravy několik servisů4 - a ani jedna šlechtična.

Po zprovoznění místa zastavení v Binu ( myslím,že to lze použít i na traffic), tak ztratil své opodstatnění - tedy asi až na tu šlechtičnu. Ale tady mi k tomu prolínání nesedí to, že servis4 je vlastně model dvouosého vozu - tuším Gbkkqs.

Dobrý den
Mám prosbu, nemáte někdo v šuplíku jízdní řád expresu Vindobona co tahala M296.1018. A v jakém složení jezdila. A popřípadě rok od kdy do kdy v tomto složení jezdila. Rád bych s tímto expresem udělal aktivitu.

Stav prací na trati je momentálně žádný. Měl jsem kompletně Týniště nad Orlicí včetně všech vleček, ale hrabal jsem se v globale a pak i v trainsetu, tak jsem musel udělat reinstal. Samozřejmě zálohu sem neměl. Bez ničeho jenom koleje, se nic nemůže stát, bohužel stalo. Tak mohu stavět znovu. Ale tentokrát přesněji dle rad od Mikuldy. Chtěl jsem tam dát i texturu z ortofomap, ale to se mě nedaří. A niní mám hlavní kolej Týniště - častolovice první vyhybka a čekám na video od Kimira a čas na to, abych si to projel a nadělal foto. Jak to vypadá tak to bude mít dříve Zbyněk nebo Kimir.

alcapone napsal:
... nemáte někdo v šuplíku jízdní řád expresu Vindobona ...
Vindobona jazdila v takomto zložení ( poradie vozidiel od Berlína ): M296.1 + Aam + Bam + BRam + Aam + M296.1 . V stanici Praha hl.n sa súprava striedala tak, že sa odpojila zadná časť BRam + Aam + M296.1, pripojila sa "čerstvá" časť súpravy a celá súprava pokračovala na Viedeň. Na druhý deň pri návrate z Viedne sa v Prahe odpojila druhá časť súpravy ( M296.1 + Aam + Bam ) a vystriedala ju opäť "čerstvá" časť.
Zdroj: J. Bittner - Motorové vozy řad 850 až 854

Ahoj alcapone. K aktivite OE som si stiahol DB_642_Desiro. K zvukom mi však chýba súbor k31_dbrakef.wav. Čoho je to zvuk, kde sa to tá stiahnuť, prípadne čím ho vhodne nahradiť?
Dík, passion.

passion napsal:
Ahoj alcapone. K aktivite OE som si stiahol DB_642_Desiro. K zvukom mi však chýba súbor k31_dbrakef.wav. Čoho je to zvuk, kde sa to tá stiahnuť, prípadne čím ho vhodne nahradiť?
Dík, passion.
Není to KIHA 31?

Je to KIHA, ale takový soubor jsem tam nenašel. Podle sms to má být zvuk kontroléru v rozsahu EDB, tak stačí vzít nějaký vhodný wav.

Ahoj
Pro mě je důležité, aby neřvalo sms a to neřvalo, tak dál jsem se nepídil. Něco jiného je, pokud bych s tou mašinou jel. Ale to ne, stáhnul, nainstaloval a šlo bez závad jako trafik. Až někdy, třeba co se s tím jelo minulý rok od někud do Ostravy na výstavu. Blišší info by měl vědět mám takovej dojem Petr Šimral, jeho společnost to dopravovala.

Ahoj Alcapone,
stáhnul jsem si tvojí aktivitu SC Pendolino a nemůžu do něj sehnat 740_chem, nebo unipetrol. V Trainsetu 090 není. Díky Pepa

Back
Nahoře