Aktvity Joska-alcapone

Zkoušel někdo jet Vn44391pp na 090? Mě se nezobrazuje vůbec žádný traffic. Zapíchnul jsem to v Roudnici před odjezdem jako Lv do Lovosic, tedy po caa 4 hod. Zprávy se zobrazují korektně, takže časově jsem na tom vpořádku. Nezobrazuje se ani hlášený traffic - uhlák v Hněvicích, motorák v Roudnici. Tak nevím kde je chyba.

Boby napsal:
Zkoušel někdo jet Vn44391pp na 090? Mě se nezobrazuje vůbec žádný traffic. Zapíchnul jsem to v Roudnici před odjezdem jako Lv do Lovosic, tedy po caa 4 hod. Zprávy se zobrazují korektně, takže časově jsem na tom vpořádku. Nezobrazuje se ani hlášený traffic - uhlák v Hněvicích, motorák v Roudnici. Tak nevím kde je chyba.

Ja jsem tuto aktivitu take projel jen do Lovosic a take jsem nepotkal jediny vlak.

T napsal:
Boby napsal:

Ja jsem tuto aktivitu take projel jen do Lovosic a take jsem nepotkal jediny vlak.
To mě neříkejte ani náhodou. A jedete to bod binem co jsem psal. Protože jsem to zkoušel pod jiným a bylo zle.
Co se týká trainsetu 090, nevím zda s tím Tygy něco dělal, ale skusit to stáhnou ještě jednou. Ono se to na poprvé celé nestáhne.

Ano aktivitu jedu zásadně pod binem jaký uvádí autor a trainset dodržuji taky. S trainsetem jsem problém neměl. Jenom bin je poslední pracovní verze 1.8.052113. Máš uveden 1.8.0105, ale to nevím jestli není náhodou přepis. Pokud ne, tak to by to mohlo být možná tím.

Už jsem zase normálně přihlášen. Já ten náklad v sobotu zkusím znovu projet a když tak řeknu výsledek. Ono se, u některých binu měnil počet návěstidel, kdy si zabíral vlak pro sebe. Trainset bys měl potkavat v průměru každých 10 minut.

Orkán

Tohle dílo si myslím zasluhuje trochu pozornosti.
Na své stránky jsem umístil několik obrázků a recenzi.

Ahoj
U mě na webu je ukázka připravované aktivity. U této aktivity potřebuji prosím vědět jaké bylo v rámci našeho trainsetu složení osobáků a rychlíků na úseku Praha - Hohenau pres Havlíčkův Brod v GVD 1969/70. Předem děkuji.

alcapone napsal:
Ahoj
U mě na webu je ukázka připravované aktivity. U této aktivity potřebuji prosím vědět jaké bylo v rámci našeho trainsetu složení osobáků a rychlíků na úseku Praha - Hohenau pres Havlíčkův Brod v GVD 1969/70. Předem děkuji.

Ahoj, mám k Vám všem, co jste od Břeclavi a jste staršího věku. Byla nějaká doprava mezi Breclaví a Hohenau krom expresů na přelomu roku 1969/70. Děkuji

Killingbaby napsal:
Ahojky, nemuzu sehnat CD servis, ktery obsahuje "posunovace" a "vypravciho" Poradite mne? Diky

Další co nemá, o pár stránek dříve se o tom mluvilo. Mělo by to být v aktualizaci BP. Tak urgovat Zbyňka.

Alcapone: Ja prohlizel aktualizace i instalace DVD BP a vubec nikde nebyl, jinak ani na novym nikde nebyl. Zbynka jsem kontaktoval, tak uvidim
Jinak fakt by nesel dat onen adresar (urcite bude mit cca 100Kb na stranky?

Naposled editoval moderátor:
Killingbaby napsal:
Alcapone: Ja prohlizel aktualizace i instalace DVD BP a vubec nikde nebyl, jinak ani na novym nikde nebyl. Zbynka jsem kontaktoval, tak uvidim
Jinak fakt by nesel dat onen adresar (urcite bude mit cca 100Kb na stranky?
Šel, ale nemám povolení k volnému šíření. Popros Vrbama, nebo na e-mail.

Ahoj

ZMĚNA UMÍSTĚNÍ WEBU: http://www.mojevlacky.cz

Vindobona hotová v úseku Praha Sedlec - Kutná Hora a Řikonín - Břeclav. Dál nevím zda něco jezdilo. Pokud se ptáte na zbytek, tak čekám na aktualizaci.
Zítra dám opravený spěšňák 1901 na web.
A snad konečně něco udělám na trati.

Ahoj, po projetí tvé aktivity si chci stáhnout i jimou, ale je tam chyba: The requested URL /webs/alcapone/aktivity/JK_180-OE.apk was not found on this server. Předem díky za pomoc
EDIT: Jedná se o aktivitu Orient express pro trať 180.

Zdravím, stáhl jsem si aktivitu orkán, stáhl vše potřebné, ale jedno přeci jen chybí, lokomotiva čd 363 005, hledal jsem všude, ale 005 jsem nikde nenašel. Kde bych jí mohl sehnat?

Loko 363005 je v TBP. Aktivita OE nejde, protože není na serveru. Měnil jsem server, tak tam nejde vícero věcí. Postupně to dávám dohromady.

faldicek napsal:
Trainset BP mám, aktualizovanou verzi, ale tuhle loko jsem tam nenašel.
Po čisté instalaci +DVD BP80:
\Train Simulator\Trains\Trainset\cd_363\363005.eng

SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______
Wagon ( 363005
Comment ( verze: 8.10.2006 definice svetel MSTS Bin )
...
Name ( "CD 363.005-4" )

Děkuji Bobe, opravdu tam je. Nepoužíváš náhodou zrovna Convoi či Train Store. To by vysvětlovalo to, že je zrovna někde mimo.

Back
Nahoře