Aktvity Joska-alcapone

ondra135:Myslím,že všichni stavitelé,aktivitáři i modeláři moc dobře ví,co mají dělat...Tvoje rady jak to udělat vůbec nejsou třebaNavíc to nejde udělat tak rychle :mad: Počkej si,je jisté že to někdy bude...

Naposled editoval moderátor:
Tak co se týká aktivit na trať 321, tady nastal velký problém, a to ten, že díky rekonstrukci je trať mezi Lukavicemi a Červenkou úplně mimo a tím pádem mě padá simulátor. Trasy opravím, na to mě stačí najet na novou aktivitu, ale to ostatní, jako hlášky a stojící vagony neopravím. A ty dělají ten problém s pádem. Což nejspíše dopadne tak, že zrovna aktivita Sp1700 bude do aktualizace 15. Ono i tak byla udělaná na starou trať. Co se týká ostatních. Ty jsem zatím nezkoušel. Ale ty snad půjdou, protože začínají a končí v Olomouci. Jediná aktivita Sp1700 začíná v Zábřehu. A co se týká staré Vindobony, tak tady je problém s Laminátkama. Nemáme. A pouštět na trať laminu s CD se mě nechce. Sice jsou udělané od Taxe, ale dle sleziny se musí celé předělat. Což může trvat dlouho.
A poslední momentální problém, že do konce měsíce se stěhuji. Tak veškerý volný čas budu muset dát přípravě a na novém bytu zatím není internet. Ten který používám tam nepůjde. Tady to bude zbývat asi na starém, dobrém, ale drahém Telecomu.

U mě na webu opraveno pár aktivit na trať 321. Jde o R423, Os 7808 a 2806 a Sp1700, ale ta je jenom do verze 15. Aktualizace 16 už je ze Zábřehu do Olomouce kompletně koridorová a co hlavně jsou tam koleje jinak. Tím pádem aktivita nešla opravit pro hlášky mimo trasu. Nyní se kouknu na trať 090.

U mě na webu opraveny aktivity na trať 090 + jedna novinka. Teď se vrhnu na stěhování a zhruba za týden opět zde. Čeká mě opět oprava aktivit na trati BP.

Co to, jak to. Odjezd odklonem přes dolní nádraží, pak couvačka na hlavní a poté odjezd. Nikde žádný blokovací servis není. Dojel jsi všude až do místa, kde zmizne zpětný bod. Já počkám, až si Zbyněk vyhraje z Prahou a sjedu to. Teď opravuji a dělám aktivitu na 321 aktual. 17.

alcapone napsal:
Co to, jak to. Odjezd odklonem přes dolní nádraží, pak couvačka na hlavní a poté odjezd. Nikde žádný blokovací servis není. Dojel jsi všude až do místa, kde zmizne zpětný bod. Já počkám, až si Zbyněk vyhraje z Prahou a sjedu to. Teď opravuji a dělám aktivitu na 321 aktual. 17.

Ano dojel a ještě jsem pro jistotu zkoušel v Brně HN couvnout až ke stopce. Časově to dle zpráv sedí taky, tak nevím. Z Brna odjíždím po zprávě, projedu Heršpice, pak tam mám na odjezdovém žlutou, dále posun a stopku.
Jinak jsem do Kolína stíhal traffic jen za cenu překročení rychlosti caa o 2-3 km/hod a stejně jsem měl asi 3 min sekeru, srovnal jsem to až v Pardubicích a opět za cenu překročení rychlosti.
Do ČT a dál už je to ok.

Bacha na BIN a je upraveno chování esa. Tak to může způsobit problém. Až udělám věci na 321 a Zbyněk pošle prosím aspoň prac. aktualizaci po úpravě výhybek v Holešovicích, tak se na to mohu podívat, dříve to je zbytečné.

alcapone napsal:
Bacha na BIN a je upraveno chování esa. Tak to může způsobit problém. Až udělám věci na 321 a Zbyněk pošle prosím aspoň prac. aktualizaci po úpravě výhybek v Holešovicích, tak se na to mohu podívat, dříve to je zbytečné.

Bin mám odpovídající. Upraceno chování esa? Že bych něco přehlídnul?

Ahoj, mám dva dotazy-jedu aktivitu na trati BP - 377 Galileo Galilei. Za 1.) Na screenech na Vaší stránce je vidět, že z Kolína bych měl jet s 350kou, ale já jsem mezitím dojel až do Pardubic a stále sedím na 362ce na pošt. spořce. Nejsem si vědom, že bych někde udělal chybu. Za 2.) Nevím jestli je chyba je u mně nebo se to stává všem, ale ta spořka, na kterou nastupuju na hlaváku, tak při pohledu v kabině svítí jen když nastavím světla na plno a navíc čelo lokomotivy je celou jízdu tmavé (ikdyž jsou světla na plno). Mám ji staženou ze stránky J. Skůry. Dík za pomoc ;)
Jinak je to zatím super aktivita - obzvlášť stíhací jízda s nákladem mezi Č. Brodem a Poříčanama!

Nikde chybu neděláš. Ono řídit se dle obrázku nejde. Ty dělám během zkušebních jízd a s 350 se jelo před opravou, ale štvalo mě to věčné bušení do klávesnice. Tak jsem tam dal Spořitelnu. Stejně limit je 140 km/h, díky béčkům. A je někde jeden problém, že prý dojedeš na červenou a dál tě to nepustí. Někde u Brna. Co se týká světel tak musíš na majitele engu, tedy na ladiče ZSR.

Tak fajn, osobně sdílíme stejnej názor na 350ku a ničení klávesnice, takže Spořka je i pro mně dobrá volba! :D
Do Brna jsem ještě nedojel tak uvidíme no...

Tak už jsem dojel do toho Brna a asi našel ten problém. Odjezd z Brna hl.n. v pohodě, pak na odjezdu v Heršpicích výstraha a na posledním autobloku před vjezdem do Modřic svítí červená a nechce se mrcha hnout...

Te vono, ale co mu překáží jsem nezjistil. Hrabu se v aktivitách na 321. Zkus kousek couvnout. Já mám dojem, že tam máš spolujízdu s nákladem. V Brně se musí couvnout až k semaforu u nástupiště.

V Brně na hlavním to je v pohodě, kouknu na track monitor než zmizí ot. bod a pak zastavím, ale před těma Modřicema se stále nic neděje. Couvnout jsem samozřejmě zkoušel...

Zdravím, úspěšně jsem dojel aktivitu Os 3306, vyskytl se jen malinký problémek při připojování loko v přerově. Mašina na vlak najela, ale nespojila se s ním, ale nic co by se nedalo řešit. Kousíček jsem popojel s vlakem a pak couvnul na loko...
Teď jdu na Os 3926...
Tak nevím proč, ale Os 3926 mi nejde spustit, vozidla jsou všechny v pořádku. Zapnu MSTS, spustím aktivitu a při načítání mi po oznámení spouštím svět simulátor spadne...

Naposled editoval moderátor:
Po jakém oznámení.

Hodil jsem na web 2 nové aktivity na Martinovu trať. Tím jsem skončil prozatím s tvorbou na trati 321 a nyní na trat BP a snad konečně na tu Vindobonu.

Back
Nahoře