Aktvity Joska-alcapone

matostav napsal:
alcapone napsal:
A asi jsem nahral spatnou Orlici, tak tu zatim nehrat.
Zdravim este je ten isty problem u EC 171 Hungaria. A dakujem za pekne aktivity. Po uspesnych statniciach si konecne mozem zajazdit a urcite aj ja sa potom pustim do tvorby aktivit.
Prajem pekne leto, a nech sa najde aj cas na oddych
EC171 byla opravena na webu, ale jinak pojmenovaná. Opraveno

Zdravím. Tvoje nová aktivita Os3227 mi padá v Hranicích na Moravě. Vím, mám slabý PC, ale taky jsem před nahrátím uložené aktivity (po té co spadla hra) dal grafiku na minimum a Simulátor spadl též. Psalo to, že v aplikaci Train.exe byl zjištěn problém a že s pamětí nelze provést read. Nebo tak něco.
Nešlo by to tam prosím trošku upravit? Myslím, že je tam moc vlaků a paměť mi to už nechce vzít.

Ještě doplním, že BIN mám ten samý, který je uveden u aktivity. Možná zkusím otestovat poslední "stabilní verzi" BINu, jestli to nebude haprovat.

Jinak hraju teď aktivitu osobáku do Čiernej. Perfektní pohodová jízda vedle ukrajinské (nebo ruské?) soupravy. Jedinej zádrhel byl připojit ke slovenské 131čce nákladní vozy v Čiernej. Musel jsem na ně jet 0,5 km/h aby se můj vlak nevykolejil.

Tam bude možná problém se spřáhlama, zkus posílit spřáhla. U Break změň číslici x za minimálně 8 - Break ( 1.1e8N 5e8N ). A radši hru před napojením uložit a restartovat simulátor, to vykolejení dělá také málo paměti. Jinak co se týká aktivit na 321, až někdy. Teď jsem na BP, kde dělám novou aktivitu se soupravou Railtrans a pojedu finál Vindobony, ale te nic pro tebe, protoře je tam hromada jinech vozů než je v BP. Ono tam není skoro nic z let okolo 69 roku. Proto pro ostatná, postahujte vše co se týká CSD od Taxe, Kanka, Pikka, Jiříka, ATB, Jacka, , Matese, Rockera či Vlada, nejsem si jist, dále pak něco je u Dussa a u mě. Pokud bude něco chybět nahradit pokud to půjde stejným vozem, ale třeba z let CD.

alcapone napsal:
ale to nic pro tebe, protoře je tam hromada jinech vozů než je v BP.

Já už si ty vozy rád postahuju. Aspoň to má nádech originality. Vždyť jsem musel stahovat lokomotivy a vozy z ruských stránek, tak teď to bude brnkačka:P

Ahoj, tak v těch Hranicích už to nepadá. Vyřešila to verze BINu 1.7.081920, kterou doporučuje i Zbyněk.

Ještě k těm spřáhlům: Měl jsi s tím posílením spřáhel pravdu. Asi po 20 minutách jízdy byl úkol ukončen, protože se zničilo spřáhlo. Takže break dát na 1.1e8N 5e8N? Je tedy potřeba posílit všechna spřáhla ve vozech ve vlaku, je to tak?

Pavlík napsal:
Ahoj, tak v těch Hranicích už to nepadá. Vyřešila to verze BINu 1.7.081920, kterou doporučuje i Zbyněk.

Ještě k těm spřáhlům: Měl jsi s tím posílením spřáhel pravdu. Asi po 20 minutách jízdy byl úkol ukončen, protože se zničilo spřáhlo. Takže break dát na 1.1e8N 5e8N? Je tedy potřeba posílit všechna spřáhla ve vozech ve vlaku, je to tak?
Nejsem si jist, zda u všech nebo jenom u vagonu co je za mašinou. Je to dlouho co jsem to jel.

alcapone napsal:
Pavlík napsal:

Nejsem si jist, zda u všech nebo jenom u vagonu co je za mašinou. Je to dlouho co jsem to jel.

Ahoj, raději to dám do všech vagónů. Napíšu výsledek.

Takže aktivita po zmíněných úpravách vagonů (jednalo se hlavně o ZSSK_Uaqps od Duusa) úspěšně dojeta bez problémů. Jen jsem do Košic přijel na obsazenou kolej. Vlak přede mnou po chvíli odjel a já mohl vjet na kolej a úkol se ukončil. Do Košic jsem přijel kolem 13:46.

Jinak jsem si chtěl zahrát tvou další aktivitu - Os7808, ale ta se mi nezobrazí v Simulátoru. Kde jen může být chyba?

Tak pomalu se dodělává nová aktivita se soupravou RT, teď už jenom dosadit nákladní trafik na trati Kuty-Blava, což je problém, protože nastalo to nejhorší co jsem nechtěl zažít a to je, že můj záložní HDD odešel, měl na to právo, už to byl dědeček. Snad se firma pokusí z něj sosnout vše co tam bylo, a vězte bylo toho hodně. Tak třeba kompletní rocková hudba od A do Z, dále pak nějaký ten pop, techno, ale ta rocková hudba mě štve. A co hlavní nemám nic okolo MSTS, včetně GVD za poslední 4 roky. Vozy, mašiny, tratě ty si stáhnu, to není problém, ale to GVD je, pokud prosím někdo máte, prosím zašlete na karlecj@centrum.cz. Pokud někdo máte cokoliv z hudby také prosím a zadarmo to nechci.
Tim se odkládá na chvilku vidání Vindobony, protože to moje železo dám do servisu na znovu seřízení, měl jsem ho před rokem, ale bez záložního hadru a po vložení hadru to nědělalo dobrotu, musel jsem ho v biosu vypínat, protože byl zapojen jako hlavní hadr. No vidat bych eventuálně Vindobonu mohl, ale musel bych doufat, že Dan to seřídil správně. Tak co dál.

Tak PC je v servisu, pokusí se s hadru vydolovat co nejvíce. No a když jsem tam byl, tak jsem si rovnou vzal notase. Jenom přece to moje železo už dosluhuje a do notase jsem chtěl jít. Tak jsem zvědav jak na tom pošlape simulátor. Chtěl jsem Athlona X2 2 giga, 2 giga paměti, grafárnu, tu mám od Nvidia, HDMI, numerickou nějaký ten slušný hadr mám 360 giga, a aspoň obrazovku 15'6. Horší to bylo s Vistama, ty jsem nechtěl a notas bez Vist stál prej 70000Kč. To jsem rezolutně odmítl, tedy se to vyřešilo jinak, přinesl jsem svoje XP a prodejce je bez námitek tam narval místo Vist. No celé mě to stálo bez práce, ta byla v ceně bratrů 15500 a zatím si nestěžuji. Uvidím na nějaké kiler aktivitě. Tak zatím.

Ahojky,
dík za aktualizovanou aktivitu Pendolino, užil jsem si ji až do Pardubic a tam jsem zavinil těžkou nehodu. Ještě se mi to nikdy nestalo, abych se srazil s jiným vlakem. Do Pardubic jsem přijel odklonem z Hradce ke třetímu nástupišti a u čtvrtého stál rychlík do Hradce Králové. Přešel jsem na opačné stanoviště soupravy a nevěřícně valím bulvy na obě odjezdová návěstidla, postavená na volno. Podle návěstidel jsem měl na volno a rychlík na Hradec postavených 40 km/ a volno. Pochopitelně jsem se experimentálně vykašlal na hlášku výpravčího k odjezdu a rozjel jsem se současně s rychlíkem. Ještě tu byla teoretická možnost, že jeden z vlaků po projetí návěstidla zablokuje jízdu druhému. Nikoli, ke střetu došlo při křižování. Protože bylo pro mne neobvyklé obě vlakové cesty postavené na volno, sejvnul jsem před odjezdem a pak zkoušel různé varianty, resp. pořadí odjezdů obou vlaků, ale návěstidla se chovala vždy naprosto stejně. Je to chyba linků návěstidel nebo servisů nebo Binu? Nejsem odborník, ale případy, kdy se v MSTS stane těžká nehoda, je jak šafránu a povětšinou se jedná o případy, kdy hráč jede pozdě nebo brzo, ale z Hradce jsem odjížděl na volno od výpravčího a do Pardubic jsem držel rychlost trati. Je to docela zajímavý problém. Ale aktivita super, díky - a pardubické zakončení? Tak to bych opravdu nečekal, což jsi asi ale neplánoval, že?

Kazan napsal:
Ještě se mi to nikdy nestalo, abych se srazil s jiným vlakem. ...
Mně se to párkrát stalo. Taky nejsem odborník, ale vysvětluji si to tak, že MSTS jednu ze dvou tras zablokuje, pokud se na nějaké výhybce sbíhají v jednu. Pokud se ale prostě kříží a ani jedna trasa se na tu druhou nenapojuje, MSTS vezme obě jako volné.

Kdyžtak ať mě znalejší doplní:rolleyes:.

Hmm, to bych asi dokázal pochopit, ale kříží se přes angličana a sousední rychlík, jak jsem zkoumal postavení jazyků před střetem, by angličan říznul po hrotu, což je podivné, protože by měl být postavený v obou přímých směrech...

Problém je ve vyhybce, pokud je obyčejná bude na mé koleji červená, ale protože te angličan, tak máme oba volno. Dělají to všechny angličáci. Stačí si nasimulovat jednoduchou aktivitu u kterého koliv angličáku a vždy dojde ke srážce. Servis jsem tam nedával, bylo to zbytečné díky reverzu. Já osobně S2 nemám rád, protože mě nikdy neposlouchá.

Tak PC je zpět a hardisk bohužel zformátován. Tudíš vše okolo MSTS smazáno. Doufám, že jsem měl od Dana Vindobonu na druhém hadru. Pokud ne, tak je také nenávratně pryč. Znovu ji dělat nebudu.

Vindobonu mám. Odešel hadr v šuplíku, Vindobonu jsem měl uloženou na hlavním. Zítra ji na posled projedu na notasu a půjde ven. A Dan ji mít nebude, psal, že ji smazal, ale Dane velká prosba, DVD s CSD nemáš něco postahovaného co už není na webu.

alcapone napsal:
Vindobonu mám. Odešel hadr v šuplíku, Vindobonu jsem měl uloženou na hlavním. Zítra ji na posled projedu na notasu a půjde ven. A Dan ji mít nebude, psal, že ji smazal, ale Dane velká prosba, DVD s CSD nemáš něco postahovaného co už není na webu.
Ahoj Josko.
Takže jsem si dal týdení oraz od MSTS u krásného moře v Chorvatsku a dnes jsem přijel domů a šup na fórum a už to u pročítám :D . Aktivitu jsem sice smazal z MSTS, ale zabalená je samozřejmě v archívu. Vozy ČSD použité v aktivitě by měly být dostupné, pokud na něco narazíš, ozvi se, a doplníme.;)
Dan

Ahoj Josko/Dane, aktivita začíná jako vždy z vaší dílny velmi pěkně,vhold pro mě končí na hlavním.Hlášky sedí jak mají,jen když najedu vedle na soupravu a přelezu si tak -úkol ukončen,došla nafta. Přitom nastavení v engu lok. je v pořádku a bin mám takový jaký je uveden,pomůžete mi prosím se dostat dále,děkuji s pozdravem Radek.

Banán napsal:
Ahoj Josko/Dane, aktivita začíná jako vždy z vaší dílny velmi pěkně,vhold pro mě končí na hlavním.Hlášky sedí jak mají,jen když najedu vedle na soupravu a přelezu si tak -úkol ukončen,došla nafta. Přitom nastavení v engu lok. je v pořádku a bin mám takový jaký je uveden,pomůžete mi prosím se dostat dále,děkuji s pozdravem Radek.
Ahoj, pošli mi na SZ tvojeho mejla, pošlu ti eng soubory pro Hydry, nemáš asi aktuální soubory a není tam doplněn řádek EngineVariables a galony s naftou, proto ti dojde při přestupu šťáva.;)
Dan

Back
Nahoře