Tak pomalu se dodělává nová aktivita se soupravou RT, teď už jenom dosadit nákladní trafik na trati Kuty-Blava, což je problém, protože nastalo to nejhorší co jsem nechtěl zažít a to je, že můj záložní HDD odešel, měl na to právo, už to byl dědeček. Snad se firma pokusí z něj sosnout vše co tam bylo, a vězte bylo toho hodně. Tak třeba kompletní rocková hudba od A do Z, dále pak nějaký ten pop, techno, ale ta rocková hudba mě štve. A co hlavní nemám nic okolo MSTS, včetně GVD za poslední 4 roky. Vozy, mašiny, tratě ty si stáhnu, to není problém, ale to GVD je, pokud prosím někdo máte, prosím zašlete na karlecj@centrum.cz. Pokud někdo máte cokoliv z hudby také prosím a zadarmo to nechci.
Tim se odkládá na chvilku vidání Vindobony, protože to moje železo dám do servisu na znovu seřízení, měl jsem ho před rokem, ale bez záložního hadru a po vložení hadru to nědělalo dobrotu, musel jsem ho v biosu vypínat, protože byl zapojen jako hlavní hadr. No vidat bych eventuálně Vindobonu mohl, ale musel bych doufat, že Dan to seřídil správně. Tak co dál.