Aktvity Joska-alcapone

No za sebe mohu říci, některé tvé aktivity jsem hrál a jsou perfektní. Modely mimo trainset máš vypsané i s odkazy, což se taky cení a pokud náhodou někde něco chybělo, tak už jsem se naučil hledat a když nevím, zeptám se. Vážím si každého aktivitáře i stavitele, protože vím, co úsilí je to stálo a já sám něco takového nesvedu. Jen tak dál, věřím, že tvé aktivity mají své příznivce, jen ne každý napíše reakci...

Naposled editoval moderátor:
Já jenom, že třeba tam není u Pikka připsaný Brejlovec od OKD. Pak tam není ten jeřáb v Kolíně, co je u Jiřika a na The train. Co dál, se mě neptejte. Páč jsem sklerotik.

Zdravím.

Mám rozbehnutú aktivitu OS2116. Došiel som do Kolína cca o 14:24, odchod je 14:43, ale aj po uplynutí tohto času mi stále svieti červená. Čakal som až do 15:00 a stále nič sa nedeje, žiadna hláška, traffic okolo mňa zmizol až na nákl.vlak vľavo, ktorý tiež stojí na červenú. Čo mám robiť :?:

Akorát ten příchod se mě nezdá, ale na to by to nemělo mít vliv. Já se teda necourám ze Zaboří a do Kolína jsem dojel v 14:21. Ne na nástupiště, ale na nádraží. Otázka v jakém máš stavu trainset. To má hodně vliv na chování aktivity. Zatím jsi jediný co má problém. Ten servisní jeřáb tam máš nebo jsi tam dal něco jiného, jaký tam máš servis, nedělal jsi změnu servisu.

alcapone napsal:
Akorát ten příchod se mě nezdá, ale na to by to nemělo mít vliv. Já se teda necourám ze Zaboří a do Kolína jsem dojel v 14:21. Ne na nástupiště, ale na nádraží. Otázka v jakém máš stavu trainset. To má hodně vliv na chování aktivity. Zatím jsi jediný co má problém. Ten servisní jeřáb tam máš nebo jsi tam dal něco jiného, jaký tam máš servis, nedělal jsi změnu servisu.

Základ trainsetu je BP kompletne aktualizovaný + všetky potrebné vozidla, akurát s tým žeriavom DGKU som mal problém, pretože na stránkach JirikaTK ho neviem nájsť, tak som použil nejaký z bulharských stránok.

Tak na webu nová aktivita a jedna poupravena. No, tím zatím do jara s tratí 321 končím, dokud nebude nová aktualizace.
Nyní se bude čekat na aktualizaci tratě BP, kde jsou připravené nové aktivity. A to bude také ode mě vše. Své aktivity budu muset vložit do něčeho jiného. Nebojte týká se to MsTs.

Ahoj Josko, u tvých aktivit mi chybí odkazy na nějaké modely či skiny. Jedná se o:
DGKU5.eng, CSD_Uae (ten byl u PPoolllla) a cd_740_chem (ten pořád není nikde k downloadu).

Bylo by možné tyto vozidla, která už nikde na webu nejsou, doplnit k tobě na web?

Pavlík napsal:
Ahoj Josko, u tvých aktivit mi chybí odkazy na nějaké modely či skiny. Jedná se o:
DGKU5.eng, CSD_Uae (ten byl u PPoolllla) a cd_740_chem (ten pořád není nikde k downloadu).

Bylo by možné tyto vozidla, která už nikde na webu nejsou, doplnit k tobě na web?
Servisní jeřáb je u Jiřika, csd uae použij od Kanka, postupně to nahrazuji a co ten chemopetrol. K jaké aktivitě to má být.
E 499.2 napsal:
alcapone napsal:
Panove, mam prosbu, nemate prosim nekdo GVD kolem roku 1995, hlavne okoli HK. Predem dekuji.

Zdravím já mám jen knižní podobu ;)
Te krásný, ale asi těžko se k tomu dostanu.

alcapone napsal:
Pavlík napsal:

Servisní jeřáb je u Jiřika, csd uae použij od Kanka, postupně to nahrazuji a co ten chemopetrol. K jaké aktivitě to má být.

Týká se to aktivit osobáků na Trati 321 a to 2116 a 5118. Už mi chybí jen ten chemopetrol (740_879.eng a 740_879rv.eng).

EDIT: tak jsem nakonec něco z chemopetrolu našel u Pampalinyho, ale je to pravěk. Musí se tam zeditovat a vyladit engy.

Díky za pomoc.

Zdravím já mám jen knižní podobu ;)
[/quote]
Te krásný, ale asi těžko se k tomu dostanu.
[/quote]
Ahoj,
teď si nejsem jistý, ale obávám se, že GVD se v elektronické verzi začal vydávat až později.

Ahoj Josko, narazil jsem na další problém. Hraju tvůj osobák 5018 na Trati 321 a zůstal jsem trčet před posledním oddílem autobloku před Chocní. Stojím tam už asi 35 minut. Opravdu nevím, co mě to tam pořád blokuje. Nemůže to být tím, že jsem přijel do Brandýsa zhruba o minutu dřív? Bezpráví jsem přejel, protože jsem hlášku o zastavení nedostal. Pro doplnění přidávám screenshot. Poslední protijedoucí vlak, který jsem potkal (tam, kde teď stojím) byl Košičan.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t257040_scrgrb1.jpg[/URL]
Ještě jsem zapomněl napsat, že jezdím pod touto verzí Binu: 1.7.081920.

A zkusil jsi posledni BIN. Mam dojem, ze jizda na blok se nekňa, tak by jsi mel mit zelenou az do Pardubic.

alcapone napsal:
A zkusil jsi posledni BIN. Mam dojem, ze jizda na blok se nekňa, tak by jsi mel mit zelenou az do Pardubic.

Nezkoušel, nenapadlo mě, že by to mohlo být BINem. Zkusím, ale až zítra, dnes nestíhám. Díky.

Pánové, prosba.
Při kontrole aktivit na nové aktualizaci BP, jsem chtěl v AE projet trasu a zrada. Nejsou vidět soupravy, ale návěstidla fungujou. Tedy vlak tam je, ale já ho nevidím. Copak jsem zase provedl. Asi je správný čas s aktivitama praštit.

Ahoj,
občas se to stávalo a bylo to narušení registrů a končilo to reinstalací MSTS. Podívej se sem - 3.položka - snad Ti to pomůže.
Honza

Back
Nahoře