Aktivity Tade

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tade
  • Datum začátku Datum začátku
Zkus si snížit detaily a pak dojet do Brna. Je tam celkem provoz ovšem ani jendou mi to tam nespadlo. Jestli máte i někdo jiný podobný problém, tak mě, prosím, kontakujte.

Po snížení detailu se povedlo aktivitu jsem dojel.Divím se,že mi to nepadalo v Praze.Přeji ti mnoho úspěchů při tvorbě aktivit.S pozdravem Laďa-latich

OS 4009. Jsem maximálně spokojen. Pecka txt s vozy a adresami k nim. Jen dál v aktivitách pro BP. Uvítal bych nějakou nákladní, třeba zavážení elektráren uhlím, posuny apod. Díky moc za OS4009

Zdravím. Po delší době jsem začal tvořit další aktivitu a proto bych se rád zeptal, jestli by mě, prosím, někdo neposlal slovenské VOD a Plán vlakotvorby (GVD 2009). Předem díky.

Zdravím,
našel by se někdo na test nové aktivity R 672 Brno - Praha?
Prosím, hlaste se pomocí SZ....

Ahoj, aktivita Os 4818, ať dělám co dělám nejde spustit. Přes conbuilder jsem poopravil asi 3 consisty, ale jakmile nechám spustit MSTS, spadne to hned na začátku. Vyhazovalo mi to chybu CD_954/954002rvbs.eng, ale to jsem opravil, i když nevím jestli existuje model 954-002. Bohužel nevím.
754037rv.s

Naposled editoval moderátor:
954 002 existuje Čoudy a troufám si tvrdit, že je to velmi povedený skin :-)

Podle toho padání, není v nějakém Loose consistu? Ty se mi v CB taky ukážou při prvotní kontrole jako bezchybné, pak kouknu do jejich editace a jen koukám, je chybný ;-)

Vojtik napsal:

Podle toho padání, není v nějakém Loose consistu? Ty se mi v CB taky ukážou při prvotní kontrole jako bezchybné, pak kouknu do jejich editace a jen koukám, je chybný ;-)
U Čoudy jsem našel 954002, ale v adresáři není klon 954002rvbs.eng
Šnek napsal:
Vojtik napsal:

U Čoudy jsem našel 954002, ale v adresáři není klon 954002rvbs.eng
Ale to je celkem maličkost, upravil jsem, ale teď se mi podařilo aktivitu spustit a stejně mi to hází chyby po cestě, aniž by conbuilder na něco přišel.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře