Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tade napsal:Omlovám se ty rybáky nejsou u Skůry ale u Starého. Nevím jak sem přišel na Skůru.
soubor nelze stáhnoutKebarko napsal:Tade napsal:Omlovám se ty rybáky nejsou u Skůry ale u Starého. Nevím jak sem přišel na Skůru.
Rybáky sú na stiahnutie u J.Poláka - http://www.trainsim.wz.cz/.
Jak to můžeš špatně zabalit ? Ty aktivity nezkoušíš dřív, než je pustíš ven ?Tade napsal:Mě se snad nikdy nepovede to zabalit správně. Sakra. Za chvilku to bude opraveny na mych strankach. Tímto se omlouvám a díky za upozornění.
Teda já nevím, kde jsi tam vzal lokomotivy s přívlastkem noc, který nepoužívám. Ani u té aktivity nejsou. To fakt netuším, kde jsi to vzal. Teďka jsem se díval znovu na ty consisty ale fakt jsem, tam žádnou "noční" lokomotivu nenašel.Tomes napsal:Ahoj, chtěl jsem si projet Tvou aktivitu R 272, ale vyhodilo mně to 27 chyb, tak jsem si je chtěl opravit a zjistil jsem, že ještě používáš lokomotivy s přívlastkem noc. Ty už nepoužívej, odkazy jsou nefunkční.
Tade napsal:Teda já nevím, kde jsi tam vzal lokomotivy s přívlastkem noc, který nepoužívám. Ani u té aktivity nejsou. To fakt netuším, kde jsi to vzal. Teďka jsem se díval znovu na ty consisty ale fakt jsem, tam žádnou "noční" lokomotivu nenašel.Tomes napsal:Ahoj, chtěl jsem si projet Tvou aktivitu R 272, ale vyhodilo mně to 27 chyb, tak jsem si je chtěl opravit a zjistil jsem, že ještě používáš lokomotivy s přívlastkem noc. Ty už nepoužívej, odkazy jsou nefunkční.![]()
Jejda. Chybička. Tak to se opravdu omlouvám. Ale furt nechápu těch 26 jiných chyb.[/quote]Tade napsal:Tak se podívej pořádně na tento consist : "TD_R272_R680", lokomotiva 363005noc je asi noční nebo ne ?![]()