Aktivity Tade

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tade
  • Datum začátku Datum začátku
Já zase už neodjel z Janovic.Přitom jsem tam byl včas,počkal jsem do 9.29,popotáhl k odj.návěstidlu a na stůj.Po pár minutách mě to přestalo bavit,tak jsem dal tab a jel proti stůj a naproti mě stál manipulák.

POZOR. Teďka jsem si udělal ve všem zmatek. Zjistil jsem že na netu není ta verze aktivit, která jsem myslel že tam je. Tím se všem omlouvám a během příštího týdne dojde k nápravě. Ještě jednou se moc omlouvám.

Testnutí

Prosím zájemce o otestování mé aktivity Os 7547 ať se mi hlásí pomocí SZ či mejlu. Jedná se o menší vyladění a snad už i funkčnost. Je to test před finálním zveřejněním.

Byl bych rád, kdyby se zde objevili i nějaké připomínky k mým aktivitám. Přece jenom se s AE pořád učím a rád si vyslechnu zkušenější rady. díky

Zdravím. Tak jsem si chtěl dneska projet aktivitu Os 4764 a místo v osobáku jsem na lokomotivním vlaku. Tak to vůbec nechápu. :eek: :?: Dan

Naposled editoval moderátor:
Mě se snad nikdy nepovede to zabalit správně. Sakra. Za chvilku to bude opraveny na mych strankach. Tímto se omlouvám a díky za upozornění.

Tade napsal:
Mě se snad nikdy nepovede to zabalit správně. Sakra. Za chvilku to bude opraveny na mych strankach. Tímto se omlouvám a díky za upozornění.
Jak to můžeš špatně zabalit ? Ty aktivity nezkoušíš dřív, než je pustíš ven ?

Zkouším, pak sem tam trochu ladil časy traficů a omylem jsem změnil servis hráče a pak zabalil. Jenže toho že jsem změnil servis hráče jsem si vůbec nevšiml a pustil to ven. Fakt se za to omlouvám ale i to se holt někdy stane.

Tak vlak hráče je už ok, ale zase není vyeditovaný JŘ. U každé stanice je př. 8:06 a odj. 8:06. Dan

Ajé tak to teďka vypadám jak vůl. :cry: Ale jak říkaám ještě s tím AE moc neumím a tak mě nenapadlo že bych to měl znova naeditovat.. Jinak znova díky za upozornění

Tak před dokončením je moje další aktivita R272 Břeclav - Brno. Byl bych rád, kdyby se mi někdo ozval přes SZ na otestování. Přece jen co jede u mě nemusí jet jinde.

Ahoj, chtěl jsem si projet Tvou aktivitu R 272, ale vyhodilo mně to 27 chyb, tak jsem si je chtěl opravit a zjistil jsem, že ještě používáš lokomotivy s přívlastkem noc. Ty už nepoužívej, odkazy jsou nefunkční.

Tomes napsal:
Ahoj, chtěl jsem si projet Tvou aktivitu R 272, ale vyhodilo mně to 27 chyb, tak jsem si je chtěl opravit a zjistil jsem, že ještě používáš lokomotivy s přívlastkem noc. Ty už nepoužívej, odkazy jsou nefunkční.
Teda já nevím, kde jsi tam vzal lokomotivy s přívlastkem noc, který nepoužívám. Ani u té aktivity nejsou. To fakt netuším, kde jsi to vzal. Teďka jsem se díval znovu na ty consisty ale fakt jsem, tam žádnou "noční" lokomotivu nenašel. :eek:

Tade napsal:
Tomes napsal:
Teda já nevím, kde jsi tam vzal lokomotivy s přívlastkem noc, který nepoužívám. Ani u té aktivity nejsou. To fakt netuším, kde jsi to vzal. Teďka jsem se díval znovu na ty consisty ale fakt jsem, tam žádnou "noční" lokomotivu nenašel. :eek:

Tak se podívej pořádně na tento consist : "TD_R272_R680", lokomotiva 363005noc je asi noční nebo ne ? :wink:

Tak se podívej pořádně na tento consist : "TD_R272_R680", lokomotiva 363005noc je asi noční nebo ne ? :wink:[/quote]
Jejda. Chybička. Tak to se opravdu omlouvám. Ale furt nechápu těch 26 jiných chyb.

Tade napsal:
Tak se podívej pořádně na tento consist : "TD_R272_R680", lokomotiva 363005noc je asi noční nebo ne ? :wink:
Jejda. Chybička. Tak to se opravdu omlouvám. Ale furt nechápu těch 26 jiných chyb.[/quote]
To je v pohodě, pak tam máš ještě staré 242 (všechny), teď to jsou cd_242xxx a ne 242xxx, CDvagZaesP, CDvagZaes (teď je to cd_Zaes), 240024 (má být zssk_240024), cd_Btn (v TBP je cd_Btn-042 nebo cd_Btn-053). To jsou všechny chyby, některé tam jsou víckrát.

Tak to abych se znova mrkl na sinus a postahoval to všechno. Jo ty Btn jsou od Ondry Janiše. Ale dík za upozornění. Nějak nemám čas na neustálou aktualizaci trainsetu.

Back
Nahoře