Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To vyzerá na chybu medzi klávesnicou a stoličkou ...Peta napsal:Bohužel, tato aktivita mi nejde spustit, zobrazí se mi tmavé úvodní menu.
ale docela nudaTade napsal:Ten trafic se mi zdá hodně slabý, ale když pojedete ve skutečnosti tímto vlakem tak potkáte v Letovicích ten panťák, na Dlouhé rychlík a v Třebové potkáte Ecéčko. Ve Svitavech narazíte na nějaké odstavené vozy, ale ty mě vždy někam ujely nebo se ztratily. Mám se ještě hodně co učit. Ale bez těch víc etrafic vlaků je to reálnější.
Já teda náklady nedělám ve svých aktivitách dle reálu.A čim více vlaků podkáš,tím je ta aktivita hezčí a jak říkal Tomes:,,je to nuda."Tade napsal:Ten trafic se mi zdá hodně slabý, ale když pojedete ve skutečnosti tímto vlakem tak potkáte v Letovicích ten panťák, na Dlouhé rychlík a v Třebové potkáte Ecéčko. Ve Svitavech narazíte na nějaké odstavené vozy, ale ty mě vždy někam ujely nebo se ztratily. Mám se ještě hodně co učit. Ale bez těch víc etrafic vlaků je to reálnější.
Pokud nechceš čekat tak si vyhaž vše ze složek Activities,Services,Patch a Traffic a čekání se určitě zkrátí.Nemá smysl mít v těchto složkách nepotřebné soubory.Já osobně tam mám pouze soubory potřebné pro práci na rozdělané aktivitě.Ostatní mám zabalené s aktivitou v apk jinde.Totéž dělám i ve složce Consists kde mám pouze originál con. jednotek apod.a cosists související s právě tvořenou aktivitou.Tade napsal:Po neúspěšném hodinovém otevírání AE s tratí BP jsem se naštval.
Tade napsal:Tak nová aktivita je již na světě. Je pro trať 183 a verze, která je určena k testování a dolaďování je zde: http://tade.kvalitne.cz/soubory/td_os7547.apk
Byl bych rád za jakékoliv připomínky a náměty.