Aktivity Tade

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tade
  • Datum začátku Datum začátku
Jak se tak na to dívám, tak nejsou žádné připomínky k mé aktivitě. To je super. :D Nebo nikdo neví kde moji aktivitu stáhnout. Najdete ji na http://tade.kvalitne.cz/AktivityMSTS.htm . A pište mi se prosím, nějaké připomínky ať vím co jsem udělal blbě aby další aktivita byla zas o nějaký ten krůček blíže ke skutečnosti.

Naposled editoval moderátor:
Amazon: díky za připomínku, už se na tom pracuje
A už se dopracovalo. Tudíž na mých stránkách je to opraveno. Stahujte

Takže už jsem jí projel...je vcelku povedená ale pár připomínek bych měl. Za 1: ve stanici Rozhraní vyskočí hláška o projetí stanice pozdě, až když jsem byl za stanicí...zde bych použil událost závislou na místě nikoliv na čase. Za 2: Ve stanici Hradec n. Sv. se objevil traffic 731+el. pozdě, mě před očima....klidně mu postav path delší. Jinak by mohlo být traffic klidně víc, potkal jsem 4 + IC v Třebové na které čekám na červené na vjezdu, Třebovou bych taky trošku zaplnil, když už to bin umožňuje. Jinak celou cestu jsem jel 75km/h +/-, takže nikoliv na "plnej knedlik". Jako první počin celkem dobrá práce...jen tak dál :wink:

Amazon: Sakra já vždycky jel na plnej kotel a všechno mi to vycházelo hezky. S tou událostí závislou na místě se to má tak, že jakákoliv událost závislá na místě a lose consist se zobrazuje kolečkem. ale jakkoliv já přejedu v AE okolo takového kolečka, tak se mi AE sekne a pošle za Billem. Bohužel mi to dělá i po přeinstalování PC, tak tyto věci nepožívám neboť bych si asi po pár hláškách Don't send rozmlátil kompl. Myslím, ale že to bude mým hardwarem, vždyť i při projíždění mé aktivity mám FPS tak okolo 11, při míjení toho prvního nákladu tak 6 a před Svitavama a Třebovou taky FPS cca 6. Hold starý železo.
Poladím to zároveň s novou aktualizací BP. Dneska jsem jel Os 4721, dělal jsem si podrobné zápisky a pokusím se vytvořit aktivitu odpovídající mé dnešní jízdě.

Není to špatné.Akorát to chce více toho trafficu.ALe do toho MSTSově vyrosteš.Pak ti dojde automaticky že třeba 10 minut jsi už nic nepotkal tak tam dáš nějaký Pn...

Ten trafic se mi zdá hodně slabý, ale když pojedete ve skutečnosti tímto vlakem tak potkáte v Letovicích ten panťák, na Dlouhé rychlík a v Třebové potkáte Ecéčko. Ve Svitavech narazíte na nějaké odstavené vozy, ale ty mě vždy někam ujely nebo se ztratily. Mám se ještě hodně co učit. Ale bez těch víc etrafic vlaků je to reálnější.

Tade napsal:
Ten trafic se mi zdá hodně slabý, ale když pojedete ve skutečnosti tímto vlakem tak potkáte v Letovicích ten panťák, na Dlouhé rychlík a v Třebové potkáte Ecéčko. Ve Svitavech narazíte na nějaké odstavené vozy, ale ty mě vždy někam ujely nebo se ztratily. Mám se ještě hodně co učit. Ale bez těch víc etrafic vlaků je to reálnější.
ale docela nuda

Tade napsal:
Já teda náklady nedělám ve svých aktivitách dle reálu.A čim více vlaků podkáš,tím je ta aktivita hezčí a jak říkal Tomes:,,je to nuda."

Tak už pracuji na tom, aby to nebyla nuda :-). Kdo si ji chce projet před zveřejněním (hlavně kvůli kontrole a připomínkám) nechť se mi přihlási pomocí SZ. Díky

Tak úprava aktivity a její aktualizac je již hotova. Dám to na projetí známému - fírovi - aby to projel a řekl co je špatně atd. Jinak, kdo má zájem a chce kritizovat či pochválit nechť se mi ozve přes soukromou zprávu.

Po neúspěšném hodinovém otevírání AE s tratí BP jsem se naštval. Z trucu jsem začal tvořit aktivitu pro Šnekovu trať 183.Jedná se o Os 7547 z Žel. Rudy do Klatov.

Tade napsal:
Po neúspěšném hodinovém otevírání AE s tratí BP jsem se naštval.
Pokud nechceš čekat tak si vyhaž vše ze složek Activities,Services,Patch a Traffic a čekání se určitě zkrátí.Nemá smysl mít v těchto složkách nepotřebné soubory.Já osobně tam mám pouze soubory potřebné pro práci na rozdělané aktivitě.Ostatní mám zabalené s aktivitou v apk jinde.Totéž dělám i ve složce Consists kde mám pouze originál con. jednotek apod.a cosists související s právě tvořenou aktivitou.

Zdravím, tak jsem dneska jel aktivitu Os7547 a před vjezdovým něstidlem do Klatov mi MSTS vytuhne i po několika pokusech load. Vždy ve stejném místě. Používám Bin 1.7 a trainset aktuální BP. :?: S pozdravem Dan.

Tade napsal:
Tak nová aktivita je již na světě. Je pro trať 183 a verze, která je určena k testování a dolaďování je zde: http://tade.kvalitne.cz/soubory/td_os7547.apk
Byl bych rád za jakékoliv připomínky a náměty.

Jeden zásadní problém. 75X mám docela dost, v těch problém nemám, ale fakt netuším kde u Skůry najít rybáky. Nemá ten odkaz být náhodou někam jinam. Vím, že někde jsem je viděl ale netuším kde. Tak jsem je našel u J. Poláka, ale nejdou stáhnout http://trainsim.wz.cz/. Já sice nějaký rybáky stažený mám, ale názvy mi s těma tvejma vůbec neseděj. Tak teda nevim.

Naposled editoval moderátor:
Omlovám se ty rybáky nejsou u Skůry ale u Starého. Nevím jak sem přišel na Skůru. A s tím vytuhnutím u Klatov. Mě to tam taky vytuhne ale připisoval jsem to tomu svému křápu. Tak se na to mrknu.

Back
Nahoře