Zbynďo, ale s těmi řidiči je to bohužel fakt - na silnici jsem docela často, a to, co předvádí auta s MPZ PL - nad tím zůstává hlava stát.
A vzhledem k tomu, že jsi z Třinecka - zkus se někdy zajít podívat na Javorovy, když bude foukat sever a chvilku sleduj chování polských pilotů kluzáků na startu - každou chvilu tam nějaky polsky pitomec zavětvil nebo skončil na šlepru a udělal si z padaku plny pytel fler - za dobu, co jsem lital na Javorači se mi parkrat stalo, že jsem startoval, padak nad hlavou a rozběhnuty a nějaky polsky mluvici pitomec se ani nepodival a frajersky to zvednul z boku 10 metru přede mnou (obdivovan nejčastěji nějakou slečnou) - bo si mysli, že se jim nemuže nic stat a že na ně český inspektor nemůže - ne nadarmo místní instruktoři školákům říkají, že jednou z indikací pro vyhození záložáku je Polak ve šňurach.
Ale jinak - jsou i ti normalni a zodpovědnější stejně tak jako od normalni babky v Cziesyně na targu nekoupíš nějakou srajdu), ale prostě procentuálně je jich poněkud méně.