Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
bob57_cz napsal:
No tak vzhledem k tomu, ze takova trat neexistuje, ...

Jaktože neexistuje ? Je to jedna trať podle číslování SJŘ - OBĚ RAMENA z Vraňan vedou do jmenovaných obcí.
Výpravčí je nevinen.
Navíc výpravčí má znalost trati v popisu práce, ale nemá tam znalost silnic. To může ale i nemusí vědět místní, tenhle třeba dojíždí do práce 50 či 100 km !?

Trat Vranany - Luzec ma v jizdnim radu cislo 094 a trat Vranany - Straskov (Libochovice, 095). Sice tam jezdi cca polovina vlaku skrz Vranany z Luzce do Straskova, ale to nehraje roli. A to nemluvim o tom, ze policista patrne SJR znat nebude. Chtel bych mit Vasi jistotu :-) Mmch Vy take povazujete trat z Vranan do Straskova za hlavni (treba by me pak zajimala ta vedlejsi, patrne 090 :-)) ? Vypravci to solidne odflakl a svuj podil odpovednosti rozhodne ma.

PS Pokud nema tuto znalost (dejme tomu), proc uzavrel trat do Straskova a ne do Luzce ? Prejezdy jsou na obou "vetvich" ne ? :-)))

Lokomotiva 163 004-5 narazila do hořícího kamionu, který uvázl na přejezdu mezi Vsetínem a ValMezem.

Zdroj: Zpravodajství ČT24

122 030-0 napsal:
Ale to se doopravdy stalo. Prej ta zenska jela z hrbitovu. Ted si nevzpomenu jestli s ni nekdo jel ale myslim ze jo a jedina ona to neprezila.

Jo, jela ze hřbitova a na přejezdu si vzpoměla že se tam chce vrátit...

Aha, tak se omlouvám. V tom případě tu fotku upravovala nějaká lamička, protože to vypadá jako fotomontáž. Vypadá tak nějak uměle

Čouda napsal:
Aha, tak se omlouvám. V tom případě tu fotku upravovala nějaká lamička, protože to vypadá jako fotomontáž. Vypadá tak nějak uměle
Podle čeho tak usuzuješ, že vypadá uměle a jako fotomontáž?

Ona to fotomontáž není, ale foto se mi zdá být přeostřené. Jen se podívejte na ten bílý rámeček okolo automobilu. Stejnětak se mi nezdál způsob "zapíchnutí" dveří do štěrku. Absence jakýchkoli náznaků sunutí automobilu. V pozadí je to jakési rozostřené. Prostě to foto upravil někdo, kdo to moc neumí. Také mi příjde, že je slabá kresba. Ono tohle hodně záleží na subjektivním názoru konkrétního člověka...

Ten protijedoucí jaksi neubrzdil na stůj u výhybny a vjel tam -> těsně před se změní signál na návěsti a je vidět jak fíra skáče ze schůdků...ŘACH

Zaujímavé je že "kameraman" ani nestihol zanadávať.... Tiež sú tie DASH9 dosť nepomerne rozbité. Vždy keď tento typ mašiny vidím, spomeniem si na moje začiatky v MSTS :D .

Back
Nahoře