Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čoudo, ale bacha na tu výměnu, u dvacky bych skončil. Vyměnit dvacku za dvě desítky už je mimo zákon.Čouda napsal:Média reagují trošku se zpožděním. Já už to věděl včera cca o půl osmí ráno.
Jinak Pavlíku já nevím kolik ti je roků, ale já už se na pětatřicetiletýho člověka koukám jako na starýho a že hlavně ženská už je ve stavu kdy by chtěla "vyměnit". Jak byl ten vtip? Už to mám. Sejdou se dva kamarádi a jeden tomu druhýmu povidá. Čověče, kdyby to s těma ženskejma bylo jako s penězma. Jak to myslíš? povidá druhej. No jednoduše, kéž by tak šlo vyměnit jednu čtyřicítku za dvě dvacítkyTak to byla taková malá kulturní vložka, třeba zejtra přejedou mě...
Čouda napsal:Nebulus, Kuba: Já vím, to jsem jenom tak plácnul. Za deset let budu mít na věc zase jinej názor. Aspoň byla sranda a o tom to je...
Čouda napsal:Nebulus, Kuba: Já vím, to jsem jenom tak plácnul. Za deset let budu mít na věc zase jinej názor. Aspoň byla sranda a o tom to je...
nebulus napsal:Keď ma minule nejaká 20 oslovila "Ujo", skoro som odpadol. Potom som usúdil, že je asi poriadne vypatlaná
.