Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Média reagují trošku se zpožděním. Já už to věděl včera cca o půl osmí ráno.
Jinak Pavlíku já nevím kolik ti je roků, ale já už se na pětatřicetiletýho člověka koukám jako na starýho a že hlavně ženská už je ve stavu kdy by chtěla "vyměnit". Jak byl ten vtip? Už to mám. Sejdou se dva kamarádi a jeden tomu druhýmu povidá. Čověče, kdyby to s těma ženskejma bylo jako s penězma. Jak to myslíš? povidá druhej. No jednoduše, kéž by tak šlo vyměnit jednu čtyřicítku za dvě dvacítky :) Tak to byla taková malá kulturní vložka, třeba zejtra přejedou mě...

Když už jsi tu nešťastnou událost tak odlehčil...
Čoudo, Čoudo, nevíš o co přicházíš, pětatřicítku nevyměňovat, přeci. :D:D

No nesouhlasím tak úplně docela. KOlikrát to může bejt docela sranda a člověk se ještě něco naučí, ale domů bych to nechtěl...

Jo,když se nikdo nerozhlídne,tak se pak nemůže divit,že ho sejme třeba 210-ka jako v tomhle případě. Líto mi jí je ale taky,už jen proto,že to byla mamčina spolužačka z břeclavské průmyslovky.

Podla mna jedno ci to je vypravkyna, alebo opilec ci bezdomovec-. Stale vyhasne zivot. A to je vzdy tragedia.

Ad Couda: moja manzelka je o 6 rokov starsia o domna a som tomu nesmierne rad..... :)

Ja mám 36 a ako starý si nepripadám. Ale takých 10 rokov dozadu som tiež mal názory ako Čouda:D

Čouda napsal:
Média reagují trošku se zpožděním. Já už to věděl včera cca o půl osmí ráno.
Jinak Pavlíku já nevím kolik ti je roků, ale já už se na pětatřicetiletýho člověka koukám jako na starýho a že hlavně ženská už je ve stavu kdy by chtěla "vyměnit". Jak byl ten vtip? Už to mám. Sejdou se dva kamarádi a jeden tomu druhýmu povidá. Čověče, kdyby to s těma ženskejma bylo jako s penězma. Jak to myslíš? povidá druhej. No jednoduše, kéž by tak šlo vyměnit jednu čtyřicítku za dvě dvacítky :) Tak to byla taková malá kulturní vložka, třeba zejtra přejedou mě...
Čoudo, ale bacha na tu výměnu, u dvacky bych skončil. Vyměnit dvacku za dvě desítky už je mimo zákon.

Naposled editoval moderátor:
Nebulus, Kuba: Já vím, to jsem jenom tak plácnul. Za deset let budu mít na věc zase jinej názor. Aspoň byla sranda a o tom to je...

Čouda napsal:
Nebulus, Kuba: Já vím, to jsem jenom tak plácnul. Za deset let budu mít na věc zase jinej názor. Aspoň byla sranda a o tom to je...

Ked sa toho dozijes. Ono 20 az 40 Startiek za den nie je nic moc ;-)

Čouda napsal:

Hehe, za 10 nebo 20 let Tě nějaká mladší slečna s radostí pošle do hrobu, dědku :D ....jo tomu se říká koloběh života :D

Keď ma minule nejaká 20 oslovila "Ujo", skoro som odpadol:D. Potom som usúdil, že je asi poriadne vypatlaná:P.

nebulus napsal:
Keď ma minule nejaká 20 oslovila "Ujo", skoro som odpadol:D. Potom som usúdil, že je asi poriadne vypatlaná:P.

Michale, kdepak, to je jen známka toho, že jsi dospěl do věku, kdy je černé uhlí je Tvůj mladší brácha :D

Nedávno nějde napsali, že staříky od mladých rozeznáš od toho, jak reagují na dotaz, co je Flexa.

Pokud odpovíš, že rozbrušovačka, tak jsi beznadějně stařík. Pro pulce je Flexa značková kšiltovka :D

Martine, tak to u nás vo firme sú asi skoro všetci nad hrobom, lebo každý montér ma vyfasovanú flexu. Ja nemám, ale zato mám čepičku so šiltom :D. Ale takáto terminológia mám unikla. My ujovia máme iné starosti:)

http://www.novinky.cz/krimi/204365-holcicku-prejel-na-melnicku-vlak-neuhlidala-ji-babicka.html není toho nnáhodou poslední dobou nějak moc?
V zahraničí 12 mladých lidí a teď zase u nás tohle

ÁÁÁ další čárka na pluh :-D Teď sem si tak vzpoměl, který bertě se říkalo v Praze Berta zabiják? 749 251?

U nás v depu byl zase takový fíra. Jezdil jsem s ním turnusově některé šichty jednou za oběh. Když jsme na odbočce Plačice s rychlíkem srazili sebevraha, tak se přiznal, že je to už jeho osmý přejetý. V depu se pak povídalo, že by měl mít na kapotě lokomotivy ikonky, jako letci za druhé světové války v podobě přeškrtnutých letadélek, kolik jich daný pilot sestřelil. Ten fíra by pak měl na mašince překrtnuté panáčky.
:D Ono se to vykládá s humorem, ale když to člověk zažije, není to nic příjemného. Tehdy to byl stařík s hůlkou. Motal se u kolejí, houkli jsme na něj, položil hůlku a k našemu zděšení si lehl na koleje. Hodně nepříjemné.Hodinu jsme tam stáli a pak ještě v Praze na policajtech sepsat protokol. Tam bylo ještě divadlo, protože jsme nemohli policajtům vyvrátit, že to nebyla ženská, ale chlap.

http://www.novinky.cz/krimi/204491-strojvedouci-nasel-v-tunelu-mrtvolu-muze.html Já se divím že už se tam dávno něco nestalo.. ten tunel je přístupnej asi ze 3 míst, když nepočítám portáli tunelu.
Každou chvilku sem tam potkával spoustu dětí co se tam poflakují a čekají na vlak.

Back
Nahoře