Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
orlov napsal:
To je jednoduché - viac km železníc = viac nehôd :cool:

Ty si nejak strašné múdri........Tým to určite nie je. Okrem Studénky a ešte niečo možno ide všetko o nehody s pochybením človeka. (porušenie predpisov)

Často počúvam aký sú Poliaci neohľaduplní a agresívni, no dnes som prechádzal Čechami aj Poľskom, a musím povedať, že ohľaduplnejších vodičov ako Poliakov som ešte nevidel, no na druhú stranu, čo sa týkalo Čiech, to ani nekomentujem, nebezpečné predbiehanie, vysoká rýchlosť v obciach a podobne.

dem napsal:
Nemyslel som zrážky na priecestí. To sa ovplyvniť zo strany ČD nedá. Vy tam máte , ale veľa aj takých nehôd, ako Studénka, Libeň a čo ja viem ešte kde všade....

Je to ešte pred tvojím poľským postom....

dem napsal:
orlov napsal:
To je jednoduché - viac km železníc = viac nehôd :cool:

Ty si nejak strašné múdri........Tým to určite nie je. Okrem Studénky a ešte niečo možno ide všetko o nehody s pochybením človeka. (porušenie predpisov)

Keďže som taký múdri :D tak pridám ďalšiu múdrosť - Kto nič nerobí, nič nepokazí ...

bobor napsal:
Často počúvam aký sú Poliaci neohľaduplní a agresívni, no dnes som prechádzal Čechami aj Poľskom, a musím povedať, že ohľaduplnejších vodičov ako Poliakov som ešte nevidel, no na druhú stranu, čo sa týkalo Čiech, to ani nekomentujem, nebezpečné predbiehanie, vysoká rýchlosť v obciach a podobne.
Když už se odbočilo od tématu, tak si také přisadím. Ano doma se každý cizinec chová vzorově. Ale jakmile přejede hranice, je jak pes puštěný ze řetězu. Já si pamatuji na dobu NDR. Největší nepořádek ve vlaku a na nádražích dělali opilí Němci. Pak jel člověk za nákupy do NDR a jen jsme obdivovali, jak jsou Němci disciplínovaný národ. To co si dovolili u nás, to by je u nich doma ani ve snu nenapadlo. Všude kázeň a pořádek. :D
Rakousko je vzor čistoty, kde nenajdete papírek na ulici, ale jakmile přejedou hranice CZ, vyhazují celé pytle z odpadky do příkop vedle silnice.

Hezký den pánové,
myslel jsem, že vám tuhle žhavou novinku vyklopím už včera za tepla. Ale myslel jsem, že se to uchová vnitřně... Nehoda se stala v Horním nádraží Vítkovické závodní dráhy. Včera mi to volal tamní kolega fíra. Strojveedoucí posunoval 729ku s dálkovým ovládáním a byl přimáčknut na vrata depa. Utržená ruka a kdo ví co ještě... Na místě mrtev. Až budu vědět víc z první ruky, budu informovat. Je to strašná tragédie. Hlavně Drážni inspekce. Až začnou šťourat do provozu VZD, tak to tam zavřou, až se provalí, jak se tam jezdí a na co všechno se kašle... Články zpravodajských portálů neřešte, protože oni vůbec neví. DOL 850 má řadu bezpečnostních pojistek. Když se překlopí nad určitý úhel, lokomotiva nouzově zabrzdí. Což se také stalo, ovšem když už se stal onen incident... Pravděpodobně došlo k pochybení strojvedoucího, který dálkově posunoval.
http://www.novinky.cz/krimi/246036-posunovace-v-ostrave-zabila-lokomotiva-kterou-dalkove-ovladal.html

Nemá prohnutý rám? Aby ho opravdu neodepsaly. Podobně jsme byli ve vršovickém depu na 151.018 a pak Studénka...

Naposled editoval moderátor:
Chlapi, už na ty mašiny raději nelezte, vždyť ty katastrofy přivoláváte :D
Ta zrušená žabotlama v Čerčanech také byla moje letitá turnusovka na hradeckých tratích.

Back
Nahoře