dem
Strojvedoucí
orlov napsal:To je jednoduché - viac km železníc = viac nehôd![]()
Ty si nejak strašné múdri........Tým to určite nie je. Okrem Studénky a ešte niečo možno ide všetko o nehody s pochybením človeka. (porušenie predpisov)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
orlov napsal:To je jednoduché - viac km železníc = viac nehôd![]()
dem napsal:Nemyslel som zrážky na priecestí. To sa ovplyvniť zo strany ČD nedá. Vy tam máte , ale veľa aj takých nehôd, ako Studénka, Libeň a čo ja viem ešte kde všade....
dem napsal:orlov napsal:To je jednoduché - viac km železníc = viac nehôd![]()
Ty si nejak strašné múdri........Tým to určite nie je. Okrem Studénky a ešte niečo možno ide všetko o nehody s pochybením človeka. (porušenie predpisov)
Když už se odbočilo od tématu, tak si také přisadím. Ano doma se každý cizinec chová vzorově. Ale jakmile přejede hranice, je jak pes puštěný ze řetězu. Já si pamatuji na dobu NDR. Největší nepořádek ve vlaku a na nádražích dělali opilí Němci. Pak jel člověk za nákupy do NDR a jen jsme obdivovali, jak jsou Němci disciplínovaný národ. To co si dovolili u nás, to by je u nich doma ani ve snu nenapadlo. Všude kázeň a pořádek.bobor napsal:Často počúvam aký sú Poliaci neohľaduplní a agresívni, no dnes som prechádzal Čechami aj Poľskom, a musím povedať, že ohľaduplnejších vodičov ako Poliakov som ešte nevidel, no na druhú stranu, čo sa týkalo Čiech, to ani nekomentujem, nebezpečné predbiehanie, vysoká rýchlosť v obciach a podobne.
Matýsek napsal:
Michal napsal:Nemá prohnutý rám? ...