Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Edie, můžeš mi prosím jako věhlasný odborník na měření rychlosti objasnit, jaký je rozdíl v tom, když proti mne jako statickému pozorovateli jede rychostí 64 km/h vlak a 64 km/h auto? Jaký je rozdíl mezi stejnou rychlostí, naměřenou autu a kolejovému vozidlu a čím to je způsobeno?Edie napsal:No na 70, a pak se divily že jednumu naměřili ca 54 a jednomu něco kolem 60...no prostě konec
*divili a měřili to autoradarem![]()
Gajdma napsal:Když se tady mluví o autoradaru, tak sranda byla mezi Baškou a Pržnem na frýdecko-místecku, kde vede trať kousek od staré cesty FM - Frýdlant. Maximálka je tam tuším na té silnici 60, nebo 70, to nevím, je to mimo obec. A na trati je 80. A když tam jela 810-tka, tak jí to chytlo a začalo blíkat 78 km/h ZPOMAL!![]()
![]()
Ale většinou to chytlo jen 810-tku. 754 s 4 Bdt už na to asi byli moc dlouhé
![]()
Martens napsal:Edie, můžeš mi prosím jako věhlasný odborník na měření rychlosti objasnit, jaký je rozdíl v tom, když proti mne jako statickému pozorovateli jede rychostí 64 km/h vlak a 64 km/h auto? Jaký je rozdíl mezi stejnou rychlostí, naměřenou autu a kolejovému vozidlu a čím to je způsobeno?![]()
Matýsek napsal:...
Píšeš hezky, ale nějak to nedává smysl. Přečti si po sobě co jsi napsal.
To mi je jasné, jen to vypadalo z Edieho příspěvku, že ví něco, co výrobci rychloměrů a radarů nee ....mikulda napsal:Martens napsal:Edie, můžeš mi prosím jako věhlasný odborník na měření rychlosti objasnit, jaký je rozdíl v tom, když proti mne jako statickému pozorovateli jede rychostí 64 km/h vlak a 64 km/h auto? Jaký je rozdíl mezi stejnou rychlostí, naměřenou autu a kolejovému vozidlu a čím to je způsobeno?![]()
Vlak jede takovou rychlostí, jakou ukazuje registrační rychloměr. Pokud si někam stoupnu s radarem a naměřím 60 a na rychloměru bylo 55, tak vlak jel prostě 55.
To bych zase netvrdil, že je o hubu s tím jezdit. Nezapomeň, že se tu bavíme o překročení rychlosti do odbočky o více než 100%.Zbyněk Šemora napsal:Ale jak píše Michal, jestli ešusy mají vysoko těžiště, tak je to v pytli. To je pak o hubu s tím jezdit.
V řidičáku žádná strojovna není. Je taky otázka, jestli utíkal, nebo ho tam odmrštila ta brána TV, co rozpárala kabinu.Zbyněk Šemora napsal:Podle fotek a zpráv, fíra asi také utíkal do strojovny, ale ta je na boku kde se jednotka rozpárala. Kdyby se schoval pod pult, možná by přežil.
Silnice není závodní dráha napsal:Matýsek napsal:...
Píšeš hezky, ale nějak to nedává smysl. Přečti si po sobě co jsi napsal.
Buď jsem tak dokonalý a úžasný (což teda rozhodně nejsem, ber to s nadsázkou), že nemám problém Gajdmův příspěvek pochopit zcela bez problémů hned při prvním čtení, nebo nevím...![]()