Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To v Unhošti nemá výpravčí možnost závory podržet zavřené ručně?
Však ano. Jde mi o to, že když už ze zachoval mezi těmi šraňkami duchapřítomně (ano, mohl se zachovat ještě líp a zůstat před nimi), tak stejně je vůči tomu ten článek kritický. Nikde jsem nepsal, že by neměl nahradit škodu.Však za prvé, závoru prorazit, ale za druhé nahradit škodu. Ne? Protože to byla blbost řidiče. Co je 6000 za závory proti zničenému autu a vykolejenému vlaku. S radostí by to měl zaplatit a ještě dát tringelt, že tu vlastní nezodpovědnost vůbec přežil.
Děkuji pěkně za těch patnáct minut. To už se ten přejezd může rovnou zrušit a zaslepit.A na té releovce dát prodlevu nějakých 15' na otevření závor po průjezdu vlaku.
Tak na JOPce, pokud se okamžitě staví přes přejezd další vlaková cesta ze zásobníku, tak by snad neměl být problém aby systém vyhodnotil, že ty závory mají zůstat dole, ne?
A na té releovce dát prodlevu nějakých 15' na otevření závor po průjezdu vlaku.
Bavíme se o situaci, kdy vzhledem k okamžitému stavění vlakové cesty následný vlak v přibližovacím obvodu již stojí, a přejezd je celou dobu ve výstraze, tj. pouze se zvednou a hned zase spadnou závory, ačkoli světla stále blikají - tudíž k anulaci přejezdu nedojde.... Pokud se bavíme o situaci, kdy předchozí vlak sjede z anulovacího obvodu přejezdu a následný vlak ještě nevjel do přibližovacího obvodu.
O pár příspěvků výše jsem psal totéž.Co vím o JOPce, ESA 11 a jiné deriváty, tak to dopadne stejně pokud to výpravčí/dispečer nepodrží, tak ty závory půjdou nahoru a zase dolu...
... To je pro AŽD opět takový problém, aby ta JOPka držela ty klacky po celou dobu dole?
Kde bylo znění zákona ve Studénce, v Uhříněvsi, atd.?... znění zákona o silnční dopravě zní zcela jasně ...
Kde bylo znění zákona ve Studénce, v Uhříněvsi, atd.?
Já už nevím....je to stále a jen o tom, že lidi mají povědomí, že závory nahoře pro ně znamenají, že můžou vjet na přejezd bez ohledu na to, že je stále ve výstraze.
Ale jinak děkuji za poučení.... je zaděláno na průser, že se tam nějaká lama nechá zavřít. ...