Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
E499_2002 napsal:
Petr Novák napsal:
Takových kamioňáků jsem taky pár potkal a vždy to bylo jen o fous.Aby sami uhli,to tedy ne,oni mají monstrum a tím jaksi automaticky přednost.Manželka na tu chvíli nemůže pořád zapomenout,i když je to už řádka let a to při nás stáli všichni svatí v čele s Petrem,jinak bychom byli na 100% v příkopu koly vzhůru...

A co takhle v zimě na ledu co?
Tak to jsme skončili čumákem v příkopě a kamion vesele odfrčel... :wink:

Kadr napsal:
Miran napsal:
E499_2002 napsal:
No sakra, další zničený historický kousek...

No nevím, ale podle těch obrázků Hurvajz nemá ani odřenej nárazník... :lol: :lol: :lol: :lol:
Přesně tak,vypadá v pohodě zato ta "oktávka" je pomalu na šrot.
Podle mě opravdu jenom pomalu. Myslím si že by stačilo vyměnit dveře a bylo by to možná ok. Ale v autech a opravách se moc nevyznám.

Já pamatuji před mnoha lety jak na přejezdu napálila 131 do Tatry111 ,auto bylo ,tedy alespoň kabina ,na odpis.Šofér to bohužel nepřežil ,no a na 131čce byla škoda minimální.

Edie napsal:
Kadr napsal:
Miran napsal:
E499_2002 napsal:
No sakra, další zničený historický kousek...

No nevím, ale podle těch obrázků Hurvajz nemá ani odřenej nárazník... :lol: :lol: :lol: :lol:
Přesně tak,vypadá v pohodě zato ta "oktávka" je pomalu na šrot.
Podle mě opravdu jenom pomalu. Myslím si že by stačilo vyměnit dveře a bylo by to možná ok. Ale v autech a opravách se moc nevyznám.

Tím kouskem sem myslel ten zničený kousek, né Hurvínka jako celek. :D :D :D

Musíte skrz jedno slovo citovať polovicu fóra? Je tu viac citácií, ako vlastných príspevkov. To platí hlavne pre číslo nejakej mašiny. Martens, keď chceš tak to zmaž.

Právě hlásili v rádiu "Pendolino zabilo člověka, .............,zatím se šetří, jestli to byl úmysl nebo nehoda"

Snažím si představit, jak fíra pendolina mezi Běchovicemi a Úvaly úmyslně "zatočí volantem", aby srazil člověka vedle kolejí. Ach ty sdělovací prostředky. :cry: :cry:

Zbyněk Šemora napsal:
Právě hlásili v rádiu "Pendolino zabilo člověka, .............,zatím se šetří, jestli to byl úmysl nebo nehoda"

Snažím si představit, jak fíra pendolina mezi Běchovicemi a Úvaly úmyslně "zatočí volantem", aby srazil člověka vedle kolejí. Ach ty sdělovací prostředky. :cry: :cry:

Lidská blbost nezná mezí...

Zbyněk Šemora napsal:

Hlavně když tam žádný volant nemá

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:

No jo, co nadělat.....jen tak mimochodem, včera sena ČT24 řešila nehoda, která se stala v loni 26.12 někde už nevím kde. Při této nehodě zemřela jedna dospělá žena. byla to celkem zajímavá diskuze, moderáto mi však připadal jak z jiného světa.....

Ano, tohle už jme dokonce měli i na školení - titulky v Blesku "Pendolino zase vraždilo", přejezdy s VÚD nechráněné, střetnutí s autem = železniční nehoda, atd. za všechno můžeme my...

Jacek napsal:
Ano, tohle už jme dokonce měli i na školení - titulky v Blesku "Pendolino zase vraždilo", přejezdy s VÚD nechráněné, střetnutí s autem = železniční nehoda, atd. za všechno můžeme my...
Už aby SŽDC zvýšilo traťovou rychlost na koridorech nad 160, to pak by byl klid.

A máme to tady zase:
Pendolino zabilo u Prahy muže

Back
Nahoře