Vrbam napsal:...
Připravte se na spoustu přejetých pokud uzákonní přednost chodců před tramvajema, to může vymyslet jen skopová hlava a stejní ji poslouchat.
No tak tímhle tempem zachvíli budou mit chodci přednost i před vlakem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vrbam napsal:...
Připravte se na spoustu přejetých pokud uzákonní přednost chodců před tramvajema, to může vymyslet jen skopová hlava a stejní ji poslouchat.
A u přejezdu bude cedule "Strojvedoucí, dej přednost silničním vozidlům".radekedar napsal:Vrbam napsal:...
No tak tímhle tempem zachvíli budou mit chodci přednost i před vlakem![]()
radekedar napsal:Vrbam napsal:...
Nepište to tak důkladně, aby to nějakého vola nenapadlo, že vlaky budou dávat přednost autům ... A chodci přede všemi budou mít přednostplukas napsal:radekedar napsal:Vrbam napsal:...
Nedivil bych se .... Inteligence našich zákonodárců, nezná mezí .....
pardon... DEBILITA a IMBECILITA našich zákonodárců :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Edie napsal:Tak mám doplňující informace. Byl to můž, 75 let, a chtěl nastoupit do rozjetého vlaku. Už je po smrti.
Kladu si otázku: "Proč sou lidi tak blbí a nastupují do rozjetých vlaků????" Nějak na ní nenacházím odpověď.
Edie napsal:Tak mám doplňující informace. Byl to můž, 75 let, a chtěl nastoupit do rozjetého vlaku. Už je po smrti.
Kladu si otázku: "Proč sou lidi tak blbí a nastupují do rozjetých vlaků????" Nějak na ní nenacházím odpověď.
Jamie napsal:Edie napsal:Tak mám doplňující informace. Byl to můž, 75 let, a chtěl nastoupit do rozjetého vlaku. Už je po smrti.
Taky tyhle lidi nechápu. Když už se stane, že mi ujede vlak, tak se seberu a jdu na dvě do krušovický a je po problému![]()
Naskakovat do rozjetýho vlaku je fakt blbost![]()
Tím spíž by měl mít víc rozumu a nedělat tyhle blbosti, protože on ví asi nejlíp, co dokáže udělat souprava s lidským tělem.Karlos napsal:Dnes jsem se od kolegy výpravčího, který měl včera službu dověděl, že onen 75-letý nešťastník byl bývalý strojvůdce.Edie napsal:Tak mám doplňující informace. Byl to můž, 75 let, a chtěl nastoupit do rozjetého vlaku. Už je po smrti.
Posláno uživatelem Martin_j, Čtvrtek, 31. ledna 2008 - 00:07:30:
V Řečanech právě touhle dobou probíhá sběr a kompletace osoby v
prostoru průjezdné koleje ve směru z Pardubic do Kolína. Za to, že je
osoba nekompletní, může IC 582 Jan Perner. Aktuálně je v Záboří s
časem +176 minut.
bob57_cz napsal:Trošku z jiného soudku...
citace:"
Jak dělá NOVA z policie blbce
Honička po Praze 4 s prolhaným motorkářem.
Je to dost dobrý!!!! Chudák ulhanej asi nevěděl, že mají
policajti v autě kameru. Verze pro TV Nova:
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238v=114243&238p=TNOVINY&238d=31.08.2007&238o=
..... a záznam z kamery v služebním autě, který ve zprávách asi neuvidíte:
http://webtv.idnes.cz/?relation=070907140954380
"
Na tvé generaci se to už i podepsalo..., jak zde v poslední době vidíme :salut: . Víš kulový o tom pánovi v době komunistické i postkomunistické. Když stavěl Novu na nožičky, tebe ještě koupala máma v "železné" vaničce.Čuřil napsal:Pokud vim, tak NOVA dela z lidi blbce jiz vice jak 14 let od doby, kdy ji vedl nejvetsi cesky demagog Dr. Zelezny.
bob57_cz napsal:Na tvé generaci se to už i podepsalo..., jak zde v poslední době vidíme :salut: . Víš kulový o tom pánovi v době komunistické i postkomunistické. Když stavěl Novu na nožičky, tebe ještě koupala máma v "železné" vaničce.Čuřil napsal:Pokud vim, tak NOVA dela z lidi blbce jiz vice jak 14 let od doby, kdy ji vedl nejvetsi cesky demagog Dr. Zelezny.![]()
Přesně tak ,tohle nemá s nehodami nic společného.Edie napsal:Budete se tu zabývat Novou a nebo nehodama???