Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tady je odkaz přímo na video s rozhovorem strojvedoucích v pořadu máte slovo 10.9 2008 http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10175540660-mate-slovo/208572230800023-10.09.2008-21:55.htmlBanán napsal:K nehodě ve Studénce,dnes v pořadu Máte slovo by měl mít rozhovor Pavel Dlouhý se strojvedoucím vlaku EC 108.
Tom Kanka napsal:Tak máme další hromadu. Podle dostupných zpráv vletěl dnes ráno
pošták NEx 54053 u Mohelnice do nějakých Wapů. Lok. 362.165-3, poslední průjezd zaznamenán v Mohelnici ve 2,20. Podrobnosti se určitě dozvíme během dne. Trať je neprůjezdná, Excelsior se vracel ze Zábřeha do Třebové, Vltava z Červenky do Olomouce a na Přerov.
Je toho poslední dobou už nějak moc!
pavouk napsal:David Hájek: To si ale prvně zjistěte, jakým způsobem probíhá schvalovací proces Drážním úřadem a jaké doklady vyžaduje pro schválení/vydání průkazu způsobilosti...
DÚ není státním archivem.David Hájek napsal:Dobrý den pavouku,pavouk napsal:David Hájek: To si ale prvně zjistěte, jakým způsobem probíhá schvalovací proces Drážním úřadem a jaké doklady vyžaduje pro schválení/vydání průkazu způsobilosti...
zřejmě jsem nebyl správně pochopen.Nemám potřebu zjišťovat jakým způsobem probíhá schvalovací řízení čehokoli a kdekoli.Narážel jsem jen na skutečnost,že DI uvedla,že ji nebylo ze strany DÚ vyhověno v požadavku poskytnutí materiálů týkajících se ZZ v žst.Moravany.Předpokládám tedy,že DI měla důvod DÚ o materiály požádat /ať už to měly být materiály jakékoli/ a dobře věděla proč s tím "otravuje" zrovna DÚ.
Mě,coby obyčejného a podrobností neznalého člověka jen udivuje,že na DÚ byl zvolen daný postup,respektive nepostup.Toť jen můj názor,který se samozřejmě nemusí ztotožňovat s vaším.
David
Zbyněk Šemora napsal:Padající mosty MSTS neumí. A kdyby to uměl, asi by to nebyl dobrý námět pro aktivitu, která by vždy skončila nehodou. Není o co stát. Šlo by simulovat snad typ Železný dědek, ale to už dávno někdo vytvořil.