klokan20 napsal:
Já vím že železného dědka někdo vytvořil forum sleduji už dva měsíce ale teprve dnes jsem se přihlásil pořád se snažím něco naučit. Já jen že spousta lidí co jezdí MSTS neměli možnost jezdit ve skutečnosti tak jen pro představu jak by to vypadalo ale v případě že to nejde nejde nedá se nic dělat
A co takhle Stéblová, Horusice, Praha Strašnice, Hodkovice nad Mohelkou, Čerčany, Moravany, Mohelnice, atd., atd., ......? Chceš zažít pocit, jaké to je když někdo něco "projede"? Když víš, že to neubrzdíš a nedá se nic dělat? Před Tebou stojí ma kolejích sebevrah a Ty nemáš šanci zabránit tomu, že ho nesundáš? Když zjistíš, že ten vlak odjel, i když neměl a jenom čekáš, jak to dopadne? Víš, jaké další tragédie se odehrávaly a dodnes se odehrávají ve vědomí viníků, za kterými jsou zmařené životy, protože někdo jenom udělal chybu, kterou už nejde vrátit? (
A nikdo nemůže říct, že jemu se to stát nemůže!),
Co takhle zkusit letecký simulátor a zkusit se trefit do jednoho z New Yorských dvojčat? Uspokojí Tě to?
Neber to prosím ve zlém, ale MSTS by podle mého názoru měl zůstat simulací, která by od stresových situací měla "osvobozovat" a ne je vyvolávat!