Jasně, o přesnosti a nezaujatosti jejich informací si myslím už každý udělal svůj obrázek.Edie napsal:Tommy66: Nespoléhej se na TV Noha, někdy melou docela sra*ky.....(to ale netvrdím o tomto případě)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jasně, o přesnosti a nezaujatosti jejich informací si myslím už každý udělal svůj obrázek.Edie napsal:Tommy66: Nespoléhej se na TV Noha, někdy melou docela sra*ky.....(to ale netvrdím o tomto případě)
Čouda napsal:Ono to záleží hodně na situaci, ale taky si myslím, že si toho fíra všimne. Nejhorší je že jedeš a buch! a teď co, nic jsi neviděl, zastavíš? Dispečer tě zabije a ještě ucpeš hlavní tah a to vše jenom kuli srnce. Nebo zastavíš a uvidíš člověka a jseš "zachráněn", jenomže zastavuj si a riskuj zasekání koridoru a ještě flastr když si jensi jistej jestli to byla srnka nebo člověk. Kromě toho ten člověk bývá po střetu většinou mrtvej, takže mu i tím zastavením život nevrátíš. Navíc srážka s člověkem je posuzovaná jinak než srážka se zvěří.
Tommy66 napsal:No já neznám přesně předpisy jak jsou postavené při mimořádných situacích ale každopádně dle svého kamaráda vím že i na hlavním tahu MUSÍ!!! zastavit při každé situaci která ohrožuje nebo může ohrozit provoz drážních vozidel a to i v případě že má pouze podezření že k této situaci může dojít!!!
Tohle by měl BESIP vysílat spolu s těma Renčovýma klipama.Edie napsal:Z tohodle zamrazí v zádech.
Ani sa nedivím.... [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t70609_india.jpg[/URL]duuso napsal:Celkom "fasa" štatistika, ročne zahynie v Indii na štreke 4000 pasažierov.
Trať Praha-Kolín je odjakživa přes Český Brod. Alespoň tomu bylo tak před více jak 20-ti lety, kdy jsme měli na SPŠD v Masné železniční zeměpis jako povinný předmět a pokud vím, co se od té doby pohybuji na dráze kolem Prahy, nic se na tom nezměnilo.Zbyněk Šemora napsal:Trať přes Lysou je také Praha - Kolín a osobní vlaky tak odjakživa jezdí. Jestli tudy jezdí i pravidelné rychlíky, vůbec bych se nedivil. Když jsem hledal spojení v Idos z domova do Jilemnice, směruje mi to zásadně na vyhlídkovou jízdu po vlastech českých přes Kolín. Když jsem chtěl zadat přestup v Pardubicích, tak mi systém hlásí, že spojení neexistuje. Jelikož je to přes Kolín dál a asi o 50 dražší, tak proč nevydělávat na hlouposti cestujících, kteří neznají zeměpis. Dokonce i do Staré Paky systém nenabídne rychlík Pardubice - Liberec. Sice na přípoj budu čekat v Pardubicích hodinu a půl, ale i tak jsem v Pace o něco dříve.
Zbyněk Šemora napsal:Já jezdil na trati Praha - Kolín jak přes Brod , tak přes Lysou. Jezdí to tak desítky let a jak je vidět, pravidelné spojení mezi Prahou a Kolínem přes Lysou funguje do dnes.![]()
Zbyněk Šemora napsal:Klídek, na světě jsou horší věci, které je potřeba řešit. Já chtěl říct jen tolik, že se pojem trať Praha - Kolín dá snadno zaměnit. Možná tam mělo být místo trať vlak. A jakou to hned vyvolá flame diskuzi.))
Zbyněk Šemora napsal:Když jsem hledal spojení v Idos z domova do Jilemnice, ...